Įkraunama...
Įkraunama...

Crocs - 6

QUOTE(-čiobrelis- @ 2013 01 14, 12:26)
Manau, kad pirmųjų užtektų smile.gif

ziema tikrai jie netinkami ax.gif
rudeni nesioju, bet retai, pirmuosius
dabar pats tas antrieji.
Atsakyti
QUOTE(Semilga @ 2013 01 14, 13:34)
ziema tikrai jie netinkami ax.gif
rudeni nesioju, bet retai, pirmuosius
dabar pats tas antrieji.

Pliurzėms, kai pliusinė tmp., nemanau, kad netinka g.gif
Atsakyti
O kurie šiltesni būtų BERRYESSA ar Crocband™ II.5 Winter Boot

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2013 01 14, 17:49)
O kurie šiltesni būtų BERRYESSA ar Crocband™ II.5 Winter Boot

4u.gif

turiu pirmuosius. net ir per didelius šalčius man užtenka tik plonų medvilninių kojinių. antrieji principe tas pats, tik ši dalis storesnė:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 01 21, 18:00)
turiu pirmuosius. net ir per didelius šalčius man užtenka tik plonų medvilninių kojinių. antrieji principe tas pats, tik ši dalis storesnė:

Ačiū 4u.gif čia Berryessa pasiskaičiau, kad kai kurios jaučiasi kaip su guminiais, nes nepraleidžia oro ir labai prakaituoja koja g.gif Gal tik trumpiem pasivaikščiojimams gerai?
Atsakyti
Visi tie crocs batai guminiai, todel ir koja prakaituoja, todel ir sala automatiskai...
bent jau as is savo patirties rekomenduociau i juos visus deti avikailinia paduka (bet ne toki kur prie sintetikos ale vilna priklijuota, o grinai kad butu avikailio oda, arba odini paduka...kad ne taip koja prakaituotu...nes visvien pagrinde sunta per peda, tu apacia...

turiu tokius...ir ka, ogi tas pats, bet ir crocs gamintoju protas, virsu padare tikra avikaili, o pada ten kur guma sintetini avikaili, labai panasu, bet ale visvien sintetinis, be avikailio pado koja net prie 0 nemaloniai jauciaisi, pirstai slampa...
(tiksliau sunta-ir sala).

user posted image

pirkau, vien del grozio, na ir kad siek tiek siltintas botas...ty gali eiti per balas...
ilgai ieskojau, alternatyvos, kad butu grazus silti sniegbaciai...neradau. man sitie buvo labai grazus, user posted image
konkreciai sis modelis- (modeliukas 2002-2007metu), bet ju visa partija defektuotu, o siuolaikiniai columbia man negrazus...todel rinkausi
labai manimi nemegiamus CROCSUS...bet visumoje mano nuomone, CROcs tinkami tik VASARA- tik i soda braskes raveti, arba i pliaza...
zieminiu batu normaliu, kad atitiktu ju reklamuojama suki, ir kaina kolkas jie NEPAGAMINO! kaina tik uz patenta!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looo: 22 sausio 2013 - 09:45
QUOTE(AuroraBO @ 2013 01 22, 10:30)
Ačiū  4u.gif čia Berryessa pasiskaičiau, kad kai kurios jaučiasi kaip su guminiais, nes nepraleidžia oro ir labai prakaituoja koja g.gif Gal tik trumpiem pasivaikščiojimams gerai?

asmeniškai man tai su jais tikrai prakaituoja koja, jei šiltesnis oras. o pvz kokioj parduotuvėj jei ilgą laiką reik vaikščiot, tai tragedija (gerokai per šilta).... man jie reikalingi su vaikais į lauką pasivaikščiojimams, tada liuks smile.gif jų pliusas tas, kad be proto patogūs, minusas- prakaituoja koja...
Atsakyti
Mergaites, o dar galima kur nors pigiai zieminiu/rudeniniu batu nusipirkt, ar jau pavelavau i traukini?
Papildyta:
Bet tai nuomones apie tuos pacius batus kokios radikaliai skirtingos doh.gif nieko nesupratau paskaicius, ar verta pirkt ar ne. Vienos raso "slampa slampa, kojos sala, kiaurai mirksta", kitos "kokie puikus batai, kojos visuomet siltos ir sausos" doh.gif biggrin.gif Tai cia crocs brokuotus prastumineja ir laimes dalykas, kokius nusipirksi, ar kaip suprast? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Otra @ 2013 01 24, 13:40)
Mergaites, o dar galima kur nors pigiai zieminiu/rudeniniu batu nusipirkt, ar jau pavelavau i traukini?
Papildyta:
Bet tai nuomones apie tuos pacius batus kokios radikaliai skirtingos  doh.gif  nieko nesupratau paskaicius, ar verta pirkt ar ne. Vienos raso "slampa slampa, kojos sala, kiaurai mirksta", kitos "kokie puikus batai, kojos visuomet siltos ir sausos"  doh.gif  biggrin.gif  Tai cia crocs brokuotus prastumineja ir laimes dalykas, kokius nusipirksi, ar kaip suprast?  g.gif

As manau, kad tos nuomones skiriasi del to, kad kiekvienam zmogui skirtingai salta. As esu is tu, kuriai pastoviai, rankos, kojos sala, nereik ir dideliu salciu, paauglystej rankas buvau nusalusi, kad net pirstai tino ir sanariai sukosi, todel man ziema gamtoj ilgaiau pabuti yra sunku. Pernai vyras ikalbejo nusipirkti Crocs'us, nors man gailejo pinigu 200lt paklot uz juos. Isigyjau siuos
user posted image

Apie juos atsiliepimu buvo nedaug, dvejojau juos pirkti del zomso ( ar versta oda ten) ju virsuje pedos, net paradveja atkalbinejo, bet pasitikejau drauge, kuri jau juos buvo isbandziusi ir sake nieks nieko neperslampa. Ir ka finale esu labai patenkinta jais, kojos siltos, neprakaituoja, net pati negaliu atsidziaugti, siemet isvis neislipu is ju, tinka net ir prie tympu ar skinny dzinsu. Ir ziuriu siemet kaip pigiai pardavineja juos mamose.
Tai vat tokia nuomone. 4u.gif
Atsakyti
Kad salta ar silta, tai cia aisku. Bet kad vienom net per sniega praejus kiaurai permirksta, o kitos braido per purvynus ir nieko - tai cia kazkaip man nesusiveda...
Atsakyti
cia manau neteisingas supratimas kas vyksta...
cia neperslampa del sniego, chia pirstai priprakaituoja, ir atrodo kad kojine dregna...

beje prakaitas pila ne butinai tada kai karsta, pedu prakaitas seip issiskiria del daugelio priezasciu, tokia fiziologija zmogaus...
Atsakyti
Vienu žodžiu nepabandęs nesužinosi brunette.gif
Atsakyti