Visi tie crocs batai guminiai, todel ir koja prakaituoja, todel ir sala automatiskai...
bent jau as is savo patirties rekomenduociau i juos visus deti avikailinia paduka (bet ne toki kur prie sintetikos ale vilna priklijuota, o grinai kad butu avikailio oda, arba odini paduka...kad ne taip koja prakaituotu...nes visvien pagrinde sunta per peda, tu apacia...
turiu tokius...ir ka, ogi tas pats, bet ir crocs gamintoju protas, virsu padare tikra avikaili, o pada ten kur guma sintetini avikaili, labai panasu, bet ale visvien sintetinis, be avikailio pado koja net prie 0 nemaloniai jauciaisi, pirstai slampa...
(tiksliau sunta-ir sala).
pirkau, vien del grozio, na ir kad siek tiek siltintas botas...ty gali eiti per balas...
ilgai ieskojau, alternatyvos, kad butu grazus silti sniegbaciai...neradau. man sitie buvo labai grazus,
konkreciai sis modelis- (modeliukas 2002-2007metu), bet ju visa partija defektuotu, o siuolaikiniai columbia man negrazus...todel rinkausi
labai manimi nemegiamus CROCSUS...bet visumoje mano nuomone, CROcs tinkami tik VASARA- tik i soda braskes raveti, arba i pliaza...
zieminiu batu normaliu, kad atitiktu ju reklamuojama suki, ir kaina kolkas jie NEPAGAMINO! kaina tik uz patenta!