Įkraunama...
Įkraunama...

Crocs - 6

Sveikos, gal kas perkate per crocs.eu - nepavyksta atsiskaityti, nors rašo, kad VISA ELECTRON tinkama koretelė - gal yra kas ko nežinau?
Atsakyti
QUOTE(Tiara two in one @ 2012 11 04, 12:19)
Sveikos, gal kas perkate per crocs.eu - nepavyksta atsiskaityti, nors rašo, kad VISA ELECTRON tinkama koretelė - gal yra kas ko nežinau?

Kiek bandėm, su visa virtuon ir mastercard creditine, nepavyko atsiskaityt. Apsiperkam per PayPal.
Atsakyti
O per paypala kurią kortelę priregistruojat, kad apmokėt?
Atsakyti
QUOTE(Tiara two in one @ 2012 11 04, 19:27)

Kreditinę : Visa (napainioti su Visa elektron ) , Mastercard, American Expres mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cacamuto: 12 lapkričio 2012 - 15:45
QUOTE(Tiara two in one @ 2012 11 04, 19:27)

Aš registravau VisaVirtuon
Atsakyti
QUOTE(liumcikas @ 2012 10 25, 14:11)
Sveikos, jau turiu Crocs™ Berryessa ,  labai net dzaugciausi jais, bet biski neramina, man jie didoki, emiau W10 pagal lentute, butu ideliai mano kojai, bet didoki, pametu batuose koines visas smile.gif noreciau W9, bet bijau, kad bus  mazi, ir rems pirsta, bei per kelti gali buti beda,(nes per kelty kisant pats tas dabar ) ar galit pakomentuot tos kuriose nesioja 39-40d/ kuria ismiera rinkotes?
http://i018.radikal....f01d8acbdb0.jpg

as emiau 10 dydi.
matavausi ir 9, bet mano peda platoka, todel geriau jauciausi su 10 dydziu.
Atsakyti
O jie atsparūs vandeniui?
Atsakyti
QUOTE(liumcikas @ 2012 10 25, 13:11)
Sveikos, jau turiu Crocs™ Berryessa ,  labai net dzaugciausi jais, bet biski neramina, man jie didoki, emiau W10 pagal lentute, butu ideliai mano kojai, bet didoki, pametu batuose koines visas smile.gif noreciau W9, bet bijau, kad bus  mazi, ir rems pirsta, bei per kelti gali buti beda,(nes per kelty kisant pats tas dabar ) ar galit pakomentuot tos kuriose nesioja 39-40d/ kuria ismiera rinkotes?
http://i018.radikal....f01d8acbdb0.jpg

as visus croksus nesioju W10, tai ir siuos tokius pat turiu, ideliai jie, labai patenkinta.
Papildyta:
QUOTE(Cacamuto @ 2012 11 12, 15:45)
Kreditinę : Visa (napainioti su Visa elektron ) , Mastercard, American Expres  mirksiukas.gif

Paprastai perku kooperuodamasi su mergaitemis,is Crocs.co.uk
O jei is Crocs.com - sese nuperka (JAV gyvena).Na, dabar susiduriau su tokia problema, kad pardaveja, norinti pirkti batus, liepia irodyti,kad jie originalus blush2.gif
Na, preke tikrai originali, originialiame maiselyje, bet kaip man irodyti, kad "dramblys yra dramblys". As, deja, cekio tai neturiu.Ir pavedimo kopijos negaliu pateikti,nes pervedinejau ne tiesiogiai mokejau,per tarpininkes... ir kodel tureciau irodineti kazkam kazka, kai pati zinau kaip yra is tiesu.Taip ir parasiau jai, kad jei nepasitikite, pirkite is tiesioginiu parduotuviu Lietuvoje, busite tikra ir ceki turesite.Apsipirkimo is uzsienio schema kiek kitokia nei LT, juk ir is Jav uzsisakant prekes, daznai jas gauname be etikeciu, kad neprikibtu muitininkai...
Atsakyti
QUOTE(desire @ 2012 09 21, 07:52)
Gal kas gali pakomentuot kaip su Crocs Beryessa? Ar atitinka dydį? Ar platus aulas?

Mazinti, aulas nera labai platus.
QUOTE(Gricė @ 2012 09 29, 08:38)
Mane irgi domina. Kokį dydį pirkti su 37 dydžio pėda, bet su aukšta keltimi? Batus be užtrauktuko su aukšta keltimi būna sunku apsiauti doh.gif 
Ačiū.

Su auksta keltim remsis.
QUOTE(ritatita @ 2012 10 15, 14:21)
Gal kas galetu patarti ar placiai pedai su auksta keltim tiks Crocband Winter Boot?

Netiks.
QUOTE(marina86 @ 2012 10 23, 15:56)
Gal kas galetu padeti? Uzsakiau siandien crocsus su akcija, antrai porai 50 proc nuolaida. Cia is crocs.eu. Patvirtinau, sumokejau, ir tik tada issoko uzrasas kad vienos is poru nebera, isparduota. Isjungiau ta puslapi, patvirtinimo jokio negavau, bet paziurejau savo saskaita - pinigai nuskaiciuoti, tiksliau rezervuoti unsure.gif Ka daryti tokiu atveju, ar pinigai gris i saskaita ar gris tik skirtumas ir man vis gi atsius viena pora? Bet tada jau man neapsimoka verysad.gif Gal kam taip buvo?

Parasykite jiems visa situacija, ziurekite, ka pasiulys.
Atsakyti
Kam aktualu, Crocams akcija- antra pora uz puse kainos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2012 11 21, 15:15)
Kam  aktualu, Crocams akcija- antra pora uz puse kainos 4u.gif

o cia kur tokia akcija galima pagauti? g.gif
Atsakyti
crocs.eu arba co.uk
Atsakyti