Įkraunama...
Įkraunama...

Crocs - 6

Gal kuri žinote kokio dydžio reiktų šių vyriškų Crocs su 45 dydžiu g.gif 11 ar 12 g.gif

user posted image

Atsakyti
Manyčiau 12, nes mano draugas su 44 koja turi 11 4u.gif

Gal kas gali pakomentuot kaip su Crocs Beryessa? Ar atitinka dydį? Ar platus aulas?
Atsakyti
Turiu Marnie W9 ir dabar jie man dideli mažiausiai puse dydžio. Greičiausiai todėl, kad kai pirkau labai tino kojos. Koks dydis galėtų tikti Wrapped Mary Jane, turint omeny, kad reikia kiek mažesnių, nei Marnie Holiday Sparkle W9?

Ir iš vis - man taip tik atrodo ar tikrai crocs'ai gana smarkiai tempiasi, bent jau mano turimas modelis? g.gif Nes dabar labai sunku dirbti, vis krenta nuo kojų doh.gif Gal yra koks namudinis būdas juos bent kiek "sutraukti"? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(liumcikas @ 2012 09 18, 23:49)
Sveikos, uzsimaniau Crocs™ Berryessa , kazkaip rinkausi tarpini varinajnta, kad ziema per pliurza negadinti uggsiuku, bet ir nebutu visai botai... labai prasau pakomentuokit. as sivaizduoju ,kad per balas braidysiu ir vargo nejausiu su jais, ir siaip lengvi ir smagus ir patogus 4u.gif ar as cia savjonese tik gyvenu? ar jie atlaikys ilgiau nei 1 sezona?
http://i018.radikal....f01d8acbdb0.jpg

Aš atlaikiau su šiais batais visą žiemos sezoną thumbup.gif Esu labai patenkinta batais, kojos sausos thumbup.gif Tikrai nesigailiu nė vieno jiems išleisto lito, nes dirbu tokį darbą, kai daug vaikščioti reikia, tai nieko nėra maloniau kai grįžus namo kojos nėra permirkusios. Šią žiemą bus jau antras sezonas smile.gif Atrodo beveik lygiai taip pat, kai juos nusipirkau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blykstė @ 2012 09 26, 18:56)
Aš atlaikiau su šiais batais visą žiemos sezoną thumbup.gif  Esu labai patenkinta batais, kojos sausos thumbup.gif  Tikrai nesigailiu nė vieno jiems išleisto lito, nes dirbu tokį darbą, kai daug vaikščioti reikia, tai nieko nėra maloniau kai grįžus namo kojos nėra permirkusios. Šią žiemą bus jau antras sezonas smile.gif  Atrodo beveik lygiai taip pat, kai juos nusipirkau smile.gif

Aciu labai, nuraminot, mane . Man labai svarbu sausos ir siltos kojos.. su ale grazeis botais esu nusivylus, dabar nusiraminau ir laukiu saltojo slapiojo sezono su naujai batukais 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(desire @ 2012 09 21, 08:52)
Gal kas gali pakomentuot kaip su Crocs Beryessa? Ar atitinka dydį? Ar platus aulas?

Mane irgi domina. Kokį dydį pirkti su 37 dydžio pėda, bet su aukšta keltimi? Batus be užtrauktuko su aukšta keltimi būna sunku apsiauti doh.gif
Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(liumcikas @ 2012 09 28, 23:14)
Aciu labai, nuraminot, mane . Man labai svarbu sausos ir siltos kojos.. su ale grazeis botais esu nusivylus, dabar nusiraminau ir laukiu saltojo slapiojo sezono su naujai batukais  4u.gif  smile.gif

Man jie irgi tobuli visą žiemą buvo - net ir per šalčius atvaikščiojau, tiesa, su vilnone. Jie turi tik minusą tą, kad patalpoj man labai prakaitavo koja. Bet lauke - tobulybė. Šią žiemą irgi tik šie eis "į trasą".

Papildyta:
QUOTE(Gricė @ 2012 09 29, 09:38)
Mane irgi domina. Kokį dydį pirkti su 37 dydžio pėda, bet su aukšta keltimi? Batus be užtrauktuko su aukšta keltimi būna sunku apsiauti doh.gif 
Ačiū.

Mano draugė su aukšta keltimi tokius ir nešioja. Labai jai tiko jie.
O kaip su dydžiu nežinau - aš su 40 koja ėmiau W10, bet jie man truputį didoki, o su vilnone - kaip tik būna.
Man geriausiai išaiškinti dydžiai būna open24.lt.

Aulas yra platus - aš savo storą blauzdą su skinny džinsais įkišu gan lengvai, bet jei reikia tiksliai, galiu pamatuot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutule: 29 rugsėjo 2012 - 08:49
Buciau dekinga, jeigu kas nors pasidalintumet info, kaip sitie atitinka dydi ar ne 4u.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Gal kas galetu patarti ar placiai pedai su auksta keltim tiks Crocband Winter Boot?
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2012 09 29, 09:38)
Ačiū.

W7 pirkit ir tiks kuo puikiausiai 4u.gif Mano koja 24 cm, batus nesiojus 38 ismera ir man W7 mazi o w8 dideli doh.gif Ka daryti???? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(braskelina @ 2012 09 19, 11:33)
Gal kuri žinote kokio dydžio reiktų šių vyriškų Crocs su 45 dydžiu g.gif 11 ar 12 g.gif

http://a3.zassets.co...-p-DETAILED.jpg

12 4u.gif
Atsakyti
Labutis, skaitineju temas apie crocsus jau pora val., bet kuo toliau tuo labiau nieko nebsuprantu doh.gif Dazniausiai tinka 36 dydzio avalyne (keltis auksta, pedos ilgis 23,3-23,5 cm, o blauzda irgi neplonyte). Gal galit patarti koki dydi is UK siustis Berryessa, Crocband Winter Boot bei Hover Lace Up Fur? Gal pirmieji du modeliai is viso netinka stambiai blauzdai? Is anksto didelis dekui 4u.gif
Atsakyti