Sveikos, labai reikia pagalbos. Mano dukros pėdutė 21 cm. Kokio dydžio reikėtų tokių kroksiukų J2 ar J3, kad nespaustų ir nekristų nuo kojos? Nes pardavėja sakė, kad jiems rezervo nereikia, nes kažkiek pasitempia, tik šio dydžio parduotuvėse nebėra ir negalim pasimatuoti. Tas, kas pardavinėja tokius, rašo, kad J2 dydžio vidpadis 21 cm., J3 dydžio - 22 cm. Ačiū už pagalbą
Sveikos, labai reikia pagalbos. Mano dukros pėdutė 21 cm. Kokio dydžio reikėtų tokių kroksiukų J2 ar J3, kad nespaustų ir nekristų nuo kojos? Nes pardavėja sakė, kad jiems rezervo nereikia, nes kažkiek pasitempia, tik šio dydžio parduotuvėse nebėra ir negalim pasimatuoti. Tas, kas pardavinėja tokius, rašo, kad J2 dydžio vidpadis 21 cm., J3 dydžio - 22 cm. Ačiū už pagalbą http://s005.radikal....19b656368e0.jpg
Mano koja 37,5 kai matuojuosi w7 pardaveja sako kad reikia didesniu, kai matuojuosi w8 man paciai atrodo kad lyg ir kulnas kabo. Kaip is tikruju turi buti su tuo kulnu? Kai pirkau MBT basutes tai iskart man paaiskino kad kulnas turi isistatyti i ta duobute ir gale tikti dar vietos. O kaip yra su crocs? Jeigu kulnas uzima vieta iki tos nupiestos juosteles ant pado, o paskui dar lieka ar taip turi buti?
kai matuojuosi w7 pardaveja sako kad reikia didesniu, kai matuojuosi w8 man paciai atrodo kad lyg ir kulnas kabo. Kaip is tikruju turi buti su tuo kulnu? Kai pirkau MBT basutes tai iskart man paaiskino kad kulnas turi isistatyti i ta duobute ir gale tikti dar vietos. O kaip yra su crocs? Jeigu kulnas uzima vieta iki tos nupiestos juosteles ant pado, o paskui dar lieka ar taip turi buti?
Turi būti patogu - t.y. ne per maži, ir neklapsėti kaip su slidėmis einant o kažkokių taisyklių tikrai nėra. Tiesiog - jeigu jums 7d per mažas - imkite 8. Svarbiausia - patogu
Sveikos gal kuri pagelbėsit. Kurie iš vasarinių laivelių/basučių tinkamesni plačiai kojai? turėjau easy tone- šonuose spaudžia, Adrina flat irgi pėdos šonuose smarkiai įsipaudžia tos skylutės ir negaliu ilgai vaikščioti. Šiaip nešioju 39, vis galvodavau, kad gal didesni bus patogiau, bet tada klepsi ir nutrina nežinau jau ką ir pirkti... o taip norisi dabar į malindi dairausi, bet irgi nežinau ar nebus siauri
Sveikos, reikia patarimo. Nešioju batus 38 dydžio, bet vakar matavausi Adrina Flat 8 ir 7, tai 8 kaip ir laisvokas pasirodė, o 7- koja įspausta į batą. Sakykit, ar juose neslidinėja koja,jeigu suprakaituoja? Neapsisprendžiu,kurį dydį imti