Įkraunama...
Įkraunama...

Crocs - 6

QUOTE(Maja Di @ 2013 03 19, 23:21)
Kokie gražūs. Kiek mokėjot?

Jų kaina crocs.eu 39,99 eurai. Tik nupirkusi užmačiau, kad crocs.co.uk jie gerokai pigiau gaunasi, ten jie 24,99 svarai. Žodžiu su 20 % nuolaida man jie gavosi brangiau, nei UK be nuolaidos smile.gif

http://www.crocs.eu/...d=boys-footwear

http://www.crocs.co....d=boys-footwear
Atsakyti
[quote=*CACA*,2013 03 19, 23:05]

Čia jau bus su nuotraukytėm ...

Dar šiek tiek gyvų išmatavimų. Gal kam pravers.

Vyriški laisvalaikio batai M13 (47,5) dydžio vidinis padas 30,5 - 31 cm.

user posted image

Uploaded with ImageShack.us

Vaikiški batukai. Man šiti netgi labai patiko. Odos ir zomšo kombinacija. Ir lengvučiai labai. Niu žodžiu šiuo pirkiniu tikrai patenkinta
J1 (32-33) dydžio vidinis padukas 21 cm.

user posted image

Vaikiški. J1 (32-33) dydžio vidinis padukas apie 20 cm, sunku tiksliai išmatuoti, kai padukas įdubęs. Galiu pasakyti tiek, kad mano vaikui su 19 cm pėdute jos dar gerai didokos.
Pats modeliukas mielas. Platokas, bet gi jie visi (crocs nėra siauri). Čia gumos ir natūralios odos kombinacija, nuotraukoje sunkiai tas įžiūrima. Aiškiau gal bus paaiškinti pagal antrąją nuotrauką. Ten kur juoda yra odelė, o kur pilka guma. Šie keliaus į išpardavimą, norim tinkamo dydžio tokius pat nusipirkt. Mūsų mėlyni.

user posted image

user posted image

Atsakyti
merginos jei vyr peda 25 cm, siu batuku 39,5 dydis tiktu ?

user posted image

Atsakyti
Sveikutės,gal galite patarti,padariau užsakymą bet vienus batukus ne tą spalvą užsakiau ar įmanoma kad pakeistų spalvą ir kur rašyti ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saltaarbata @ 2013 03 20, 14:36)
Sveikutės,gal galite patarti,padariau užsakymą bet vienus batukus ne tą spalvą užsakiau ar įmanoma kad pakeistų spalvą ir kur rašyti ax.gif  blush2.gif

El.paštas jų yra, gal pabandykite jiems parašyti.
Nesus sudūrusi su tokia situacija kolkas, tai negaliu labiau ką ir pakomentuoti ar patarti.
Gal atsiras mergyčių, kurios kaip nors užsakymus koregavo.
Atsakyti
Šiandien gavome štai šias basutes.

user posted image

Gal kam pravers realūs išmatavimai smile.gif

Dydis J2 (33-34) viduje 21-21,4 cm.
Atsakyti
Norėčiau pasikonsultuoti smile.gif jei su ~25.3 pėda aviu 38 dydi, tai šių man imti net 39.5 d. (25.5 cm)? unsure.gif
user posted image
Atsakyti
ar Sexi Flip dydzius atitinka? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mam2ka @ 2013 03 21, 17:24)
ar Sexi Flip dydzius atitinka?  4u.gif

Šiaip dėviu 39. Sexi Flip ėmiau 39,5 - man dydis tiko. 39,5 dydžio vidus matuojant nuo krašto iki krašto 26 cm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *CACA*: 21 kovo 2013 - 16:04
Vis dar norėčiau sulaukti komentarų dėl šių:

user posted image

jei su ~25.3 pėda aviu 38 dydi, tai šių man imti net 39.5 d. (25.5 cm) ?

Ir šių:

user posted image

su 46 koja (~30 cm pėda) kokį dydį imti iš crocs.eu?

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*CACA* @ 2013 03 19, 20:44)
O gal galite pasakyti kokį EU dydį dėvite. Norėčiau žinoti kuriam dydžiui W9 tinkami.  ax.gif

39 - 39.5, Berryessa W9 kaip tik rolleyes.gif Nesinoris nei didesniu, nei mazesniu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(_alba @ 2013 03 21, 20:35)
Vis dar norėčiau sulaukti komentarų dėl šių:

user posted image

jei su ~25.3 pėda aviu 38 dydi, tai šių man imti net 39.5 d. (25.5 cm) ? 

Tokias pernai pirkau tik be sagiuko šone, tai dydis W8 rašo , nešioju 39, bet pirkau JAV parduotuvėj tai galėjau matuotis.
Atsakyti