Įkraunama...
Įkraunama...

Crocs - 6

sveiki,

sakykit prasau, kas turejo ar turim zieminius crocsus, ar tikrai jie silti, ar neprakaituoja koja? labai noreciau zieminiu, bet kai pamaciau kokybe akropolio crocs parduotuvej.... ar galima tiketis kokybisku batu ar visi jie made in china... smile.gif
Atsakyti
o kokia ta kokybė akropolio crocs parduotuvėje?
Visi jie made in china, net perkant iš UK ar USA, taip ir Lietuvoje.
Turiu nemažai crocs'ų savo spintoje, tiesa dauguma jie vasariniai.
Man patinka, kad jie gerai išsiplauna ir atrodo kaip nauji, net šviesios spalvos (kaip kažkuri forumietė klausė), tiesiog reikia labai dažnai juos plauti, kad neįsisenėtų purvas, nes pastebėjau jeigu apleidi plovimą, tai ir nebeatsiplauna. Cifas greit nuplauna purvą smile.gif
Dėl prakaitavimo, nzn jau kelis kartus esu pasiskelbusi, kad neprakaituoja žieminiai, po to išploviau kartą skalbiankėj ir pradėjo prakaituot, bent jau man taip atrodė. Praėjo kiek laiko ir vėl nebeprakaituoja. Mano išvada priklauso nuo oro ir tavo pėdų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrina @ 2013 02 26, 09:37)
o kokia ta kokybė akropolio crocs parduotuvėje?
Visi jie made in china, net perkant iš UK ar USA, taip ir Lietuvoje.
Turiu nemažai crocs'ų savo spintoje, tiesa dauguma jie vasariniai.
Man patinka, kad jie gerai išsiplauna ir atrodo kaip nauji, net šviesios spalvos (kaip kažkuri forumietė klausė), tiesiog reikia labai dažnai juos plauti, kad neįsisenėtų purvas, nes pastebėjau jeigu apleidi plovimą, tai ir nebeatsiplauna. Cifas greit nuplauna purvą smile.gif
Dėl prakaitavimo, nzn jau kelis kartus esu pasiskelbusi, kad neprakaituoja žieminiai, po to išploviau kartą skalbiankėj ir pradėjo prakaituot, bent jau man taip atrodė. Praėjo kiek laiko ir vėl nebeprakaituoja. Mano išvada priklauso nuo oro ir tavo pėdų biggrin.gif

o kokybe ta, kad matesi visi kazkokie klijavimai, kliju nubegimai.. prie tos dalies, kur medziaga jungiasi su guma, as domejausi butent zieminiais smile.gif o vasarinius turi sunus, kas liecia kad nusiplauna puikiai su cif, tikra tiesa, tikrai svariai isplovus vel grazios ir ryskios spalvos smile.gif
Atsakyti
Gal kitos ką pakomentuos, nes mano turimi žieminiai puikios kokybės buvo smile.gif
Atsakyti
Gal kuri mamyte turi siu batuku 36 dydi ir galetu ismatuoti kiek cm vidpadukas? 4u.gif

user posted image
Atsakyti

merginos su croksu w6 ar w7 reiketu jei peda 23 cm, bateliu laiveliu w6 turiu ir idealiai

user posted image

laiveliai sie w6 man tinka wink.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ausrina @ 2013 02 27, 08:03)
Gal kitos ką pakomentuos, nes mano turimi žieminiai puikios kokybės buvo smile.gif

mano žieminiai irgi geros kokybės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2013 02 27, 13:17)
merginos su croksu w6 ar w7 reiketu jei peda 23 cm,  bateliu laiveliu w6 turiu ir idealiai
http://i018.radikal....f01d8acbdb0.jpg
laiveliai sie w6 man tinka wink.gif
http://s018.radikal....b90623f8b7d.jpg

W7 dydzio reiketu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cavalli @ 2013 02 27, 16:47)
W7 dydzio reiketu 4u.gif

o nebus dideli? nes crocsai kazkas sake kad platoki yra gana visi, man vidpadzio reiketu 23,5 cm , o W7 KIEK ZINAU bent tu laiveliu kuriuos as turiu W7 - 24 CM VIDPADIS smile.gif
Atsakyti
user posted image

kiek vidpadis cm?smile.gif
Atsakyti
Galiu patarti, geriau eiti matuotis wink.gif , nes yra modelių kur tiesiog reikia didesnės išmieros, kaip, kad ir su paprastais batais, pvz žieminiai ir kedai pas mane w8, o visi vasariniai w7
Atsakyti
Sveiki,
Gal kas gali patarti. Dabar labai geros www.crocs.com kainos, bet neblogos ir LT. Esu pirkusi crocsus tik JAV. Ar kokybė labai skiriasi nuo parduodamu open24.lt? O dydziai nepadidinti JAV? Labai busiu dekinga, jei kas parasys:)
Atsakyti