Įkraunama...
Įkraunama...

Crocs - 6

Sveikos, aš irgi pastebėjau, kad antrą žiemą pradėjo crociukai labiau prakaituot sad.gif Mano Clair.
Atsakyti
dėl to kojų šlapimo,tai čia kiekvieno žmogaus termoregulecija skirtinga,man asmeniškai nešlampa nei su vienais crocsikais,o turiu jų įvairių,dėviu su plonytėm medvilninėm kojinėm.Na o su vilnonėm kojinėm iš kart kojos šlapios pasidaro galiu ir be jokios avalynės būt.

Ir aš noriu pasiteiraut,kas turit ar gyvai matėt ,čiupinėjot šiuos ilgaaulius:
user posted image
kaip jie ten kur supinta ar ten tikri perpynimai ar tik imituota ir vientisa be kiaurymių kai botų?
Atsakyti
QUOTE(grubee @ 2013 02 11, 13:02)
dėl to kojų šlapimo,tai čia kiekvieno žmogaus termoregulecija skirtinga,man asmeniškai nešlampa nei su vienais crocsikais,o turiu jų įvairių,dėviu su plonytėm medvilninėm kojinėm.Na o su vilnonėm kojinėm iš kart kojos šlapios pasidaro galiu ir be jokios avalynės būt.

teisingai, ir ypač šitas tinka Crocs avalynei, nes skirtingų nuomonių teko girdėti dėl tų pačių batų modelio... suprantamas dalykas... man tik keista, kad mano turimi batai vienais metais buvo idealūs, jokio nusiskundimo neturėjau... o antrais metais jau viskas... tikrai mano termoreguliacija nepasikeitė gi biggrin.gif ir impregnavau ne kartą ir ne du... ir taip, tas modeliukas nėra sniego batai, jie zomšiniai... bet kodėl tada vienais metais jie neperšlapdavo, o kitais jau šlapios kojos? g.gif ir aš niekada nenešioju šiltų kojinių, visada su pačiom ploniausiom vaikštau... tačiau yra kaip yra...

dabar labai noriu Crocs Jaunt botų... bet bijau, kad nepatogūs bus g.gif ir nuolaidą jiems turiu... tačiau kol ji galioja, galiu laukt ir galvot, apsispręst...
Atsakyti
mergaites, ar uz tokius 160 Lt normali kaina?
http://www.open24.lt...oot/#color=2122
gal pigiau buna g.gif kaip manot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo safyre: 14 vasario 2013 - 15:50
Mane domina, ar Crocs winterboot ir panašių modelių padai slidūs? Ar tinka vaikščioti per plikledį ir pan.? ax.gif
Atsakyti
turiu CROCBAND WINTER BOOT
tai šiaip faina kojai taip jauku,patogūs žiauriai,man kojos niekad nešlapo,bet ant plikledžio tai rolleyes.gif tikras slalomas tobulai slidūs ,bet kur gryno ledo nėra tai toki suvaldomi.
dabar įsigijau dar tokius
user posted image
mano nuomone šiek tiek mažiau slidūs.
Atsakyti
Ar kas gali pakomentuoti apie siu vyrisku crocsu dydi? http://www.crocs.com...cgid=outlet-men ar uztektu im 11 dydi kai vyras nesioja 44? Ir ar jie silti musu ziemai ar nelabai? 4u.gif
Atsakyti

Ir aš noriu pasiteiraut,kas turit ar gyvai matėt ,čiupinėjot šiuos ilgaaulius:
user posted image
kaip jie ten kur supinta ar ten tikri perpynimai ar tik imituota ir vientisa be kiaurymių kai botų?
[/quote]
As tokius turiu. Cia tikri perpynimai. Batu viduje yra plonas pamusalas. Jei vanduo patektu patektu ties perpynimu,manau perslaptumet.
Atsakyti
Kaip devisi crocsu baltas padas, nepagelsta ?ar išsivalo gerai? 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Jeigu mano peda 38 dydzio, tai siu batuku man reiketu w8 ar w9?
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2013 02 20, 21:39)
Jeigu mano peda 38 dydzio, tai siu batuku man reiketu w8 ar w9?

38 dydzio kojai reikia W8 dydzio
Atsakyti
Ar turite kas crocskin classic? kaip su dydžiu, nešioju 41 tikrą dydį, rinktis ar eur 41 ar 42,5 ? gal jie mazinti? 4u.gif
Atsakyti