Įkraunama...
Įkraunama...

Crocs - 6

QUOTE(AuroraBO @ 2013 01 22, 10:30)
Ačiū  4u.gif čia Berryessa pasiskaičiau, kad kai kurios jaučiasi kaip su guminiais, nes nepraleidžia oro ir labai prakaituoja koja g.gif Gal tik trumpiem pasivaikščiojimams gerai?

Turiu Berryessa Tall Suede Boot modeli, man su jais neslampa ir neprakaituoja juose koja, nors kiaura diena tik su jais 4u.gif

user posted image
Atsakyti
O gal kuri turit sitokius batus http://www.crocs.eu/...nter-collection kokie atsiliepimai apie juos? kaip su dydziais, jei nesioju 39-40, tai 39,5 kazi nebus mazi?
Atsakyti
Mergaitės, toks klausimėlis. Ar kam teko grąžinti crocsus pirktus iš crocs.co.uk? Kiek kainuoja aiuntimas atgal? Per kiek laiko grąžina pinigėlius?

Ačiū labai wub.gif
Atsakyti
Norėjau pasiteirauti dėl crocs'ų dydžių? Modelis winterboot. Jei pėda 27 cm, tai reikia pirkti 40 ar 41 dydį? Šiaip paprastai perku 40 dydį, bet su crocsais kažkaip kitaip tie dydžiai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(salutvera @ 2013 01 31, 20:24)
Norėjau pasiteirauti dėl crocs'ų dydžių? Modelis winterboot. Jei pėda 27 cm, tai reikia pirkti 40 ar 41 dydį? Šiaip paprastai perku 40 dydį, bet su crocsais kažkaip kitaip tie dydžiai...  g.gif

manyciau w11, jei norit ir su kojine apsimaut.
Atsakyti
Gal kas patars dėl dydžių?

http://www.crocs.com...cgid=outlet-men

Šiaip MB visus nešioja 13 dydžio crocs su 46ta koja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Otra @ 2013 01 24, 19:55)
Kad salta ar silta, tai cia aisku. Bet kad vienom net per sniega praejus kiaurai permirksta, o kitos braido per purvynus ir nieko - tai cia kazkaip man nesusiveda...

Kiekvieno zmogaus kojos skirtingai prakaituoja del fiziologijos, del to tiek daug skirtingu atsiliepimu 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(looo @ 2013 01 07, 12:02)
su 39 dydziu w10 jau labai didelis, visu modeleliu

As siaip nesioju 39 pagrinde, bet crocsus pirkau W10. Aisku jie laisvoki, bet nuo kojos nekrenta, o to man gana, bet uz tai koja nesala kai saltas oras ir galima kojine storesne apsimauti. Is pradziu buvau pasiemus W9, bet pavaiksciojus namuose, nunesiau pakeisti i W10 dydi. 4u.gif
Atsakyti
O jai nesioji 41-42 dydi, tai i w11 kazin butu galima dar ilyst?
doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ideas AND Love @ 2013 02 03, 19:44)
O jai nesioji 41-42 dydi, tai i w11 kazin butu galima dar ilyst?
doh.gif

Teko pirkti nesiojanciai 41-41,5 batus 11 dydzio, tai tiko wink.gif

Mano koja 39, tai man 9 dydis kiek ka matavausi, didoki ar bent jau per platus schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos panelės smile.gif Gal kas galit patarti dėl Crocs™ Crocband II.5 Winter High Boot, nešioju 40d. man reiktų pirkti W10 ar W11? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraukm @ 2013 02 05, 15:17)
Sveikos panelės smile.gif Gal kas galit patarti dėl Crocs™ Crocband II.5 Winter High Boot, nešioju 40d. man reiktų pirkti W10 ar W11?  g.gif

W10 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidilute0326 @ 2013 01 24, 14:21)
Isigyjau siuos
http://images20.fotk...2_ALT110-vi.jpg[/img]

Apie juos atsiliepimu buvo nedaug, dvejojau juos pirkti del zomso ( ar versta oda ten) ju virsuje pedos, net paradveja atkalbinejo, bet pasitikejau drauge, kuri jau juos buvo isbandziusi ir sake nieks nieko neperslampa. Ir ka finale esu labai patenkinta jais, kojos siltos, neprakaituoja, net pati negaliu atsidziaugti, siemet isvis neislipu is ju, tinka net ir prie tympu ar skinny dzinsu. Ir ziuriu siemet kaip pigiai pardavineja juos mamose.
Tai vat tokia nuomone.  4u.gif

pernai žiemai ir aš tokius nusipirkau... nešiojau visą žiemos sezoną ir džiaugiausi, kad geresnių batų nesu turėjus, patogūs, lengvi, šilti, koja neprakaituoja, neperšlampa thumbup.gif kitų net nebuvau užsidėjus... atėjo antroji žiema ir nuo pirmojo išėjimo į lauką jie pradėjo peršlapti unsure.gif impregnavau n kartų ir vistiek nieko... parašiau jiems, pasiūlymas impregnuoti... na tas nepadeda... nešioju ir toliau, tik rečiau ir dažniau ant radiatoriaus džiaunu cool.gif šioks toks nusivylimas, bet ką jau...

o gal kas ką gero/blogo turi apie Crocs Jaunt botus papasakot? minusai, pliusai... vairuoti mašiną patogu? (matavausi parduotuvėje, tai klausimas, ar jie patogūs, kai tokie kietoki g.gif )
Atsakyti