sakykit o kaip toks auto
perspausta?
QUOTE(Endži @ 2012 08 27, 08:48)
Wau!!! man patinka. Ar perspausta, nžn. Man regis, čia taip tinka. Bet įdomu, ką pasakys kitos. Gal galėtų būti truputis daugiau viršaus, kad akys normaliai matytųsi. Paakys atrodo prikleckintas (tvarkyčiau, šviesinčiau). Bet šiaip bandymas labai patinka.
Solo, man nelabai. Kažkas pridirbta apačioj... skruostų linijos matosi, nžn ar labai blogai.
QUOTE(-Tynka- @ 2012 08 27, 01:42)
tai aš taip ir dariau...
reiks pabandyt pilkšvą lapą, jei tokį rasiu... na ir tualetinį popierių
reiks pabandyt pilkšvą lapą, jei tokį rasiu... na ir tualetinį popierių
jei fotkini balta lapa ir nedaeksponuoji - jis bus pilkas. Jei fotkini pilka lapa ir pereksponuoji - jis bus baltas. Zodziu, jokio skirtumo kokio pilkumo. Esme yra neutralumas.
Referencine foto turi buti be jokiu isdegimu, net ir vieno bet kurio RGB kanalo.
p.s. Step-by-step: nustatyk ekspozicija Auto (ne manual) ir fotkink ta balta lapa. Taip, jis gausis pilkas - histogramos vidury (na gali ir manual rezimu nufotkinti taip, kad butu histogramos vidury). Tada naudok ta foto custom wb. Tada jau gali ekspozicija reguliuot kaip tau patinka, kad balta butu balta, o ne pilka ir fotkint savo pomidora.
End of story
Endži, man irgi patinka.
QUOTE(Zirzė @ 2012 08 27, 00:08)
o del auto - man nepatinka persviesta desinioji veido puse ir Jb toks plokstokas
dėl plokštumo, taip, ko gero.... bet apšviestumas man asmeniškai nekliudo (ne todėl, kad save mėgstu )
R.I.R, gal kad foną tamsinau, net nežinau, kas kliūna.
Kodėl ištrynus iš flickr'o fotkę ji vistiek kaba forume?
QUOTE(solo @ 2012 08 27, 10:22)
dėl plokštumo, taip, ko gero.... bet apšviestumas man asmeniškai nekliudo (ne todėl, kad save mėgstu )
temporary internet files
spausk ctrl+f5
QUOTE(robobebras @ 2012 08 27, 09:28)
tiesiog paspaust? kad nieks nesikeičia, bent aš pati matau savo foto
QUOTE(Endži @ 2012 08 27, 08:48)
sakykit o kaip toks auto
noretusi siek tiek daugiau erdves virs akiu. Ir nosis i pirma plana issimusa. Gal toki mintis i buvo? bet tas plauku sydas labai patrauklus
QUOTE(solo @ 2012 08 27, 11:30)
tiesiog paspaust? kad nieks nesikeičia, bent aš pati matau savo foto
firefoxas rode tavo fotke, paspaudziau ctrl+f5 rafreshino be cache - neberodo. Gal nuo brauserio priklauso, gal dar kas nors. Gali tiesiog spaust delete browsing history ar pan. Ta prasme nieko daryt nereikia, as tik aiskinu, kodel tau rodo tavo fotke net kai jos realiai nera tam linke
QUOTE(Zirzė @ 2012 08 27, 10:45)
noretusi siek tiek daugiau erdves virs akiu. Ir nosis i pirma plana issimusa. Gal toki mintis i buvo? bet tas plauku sydas labai patrauklus
Pritariu, dar pridėčiau, kad kompozicija kiek per statiška, na veidas toks tiesmukas, vertėtų paieškoti kažkokios atsvaros, ar kampo kitokio, šonu, iš apačios ar ir iš viršaus arba būtų geriau jei akys žiūrėtų žemyn į kairę. Tada žvilgsnis nuslystų kaklo linija ir būtų harmoningiau. Trūksta erdvės ir iš šonų. Arba gylio, na, kad veidas būtų kažkiek atsitraukęs. Plaukai - žavu.
aciu visiems uz nuomone
QUOTE(Ainoa @ 2012 08 26, 16:47)
sveikos
as abu ND linkus uzskaityti
Noisy kaip grizai? ar sveikinit su nauju pirkiniu?
as abu ND linkus uzskaityti
Noisy kaip grizai? ar sveikinit su nauju pirkiniu?
Jo, cool nuvažiavau su mikriuku, saugiai ir kažkaip greitai Paskui 21:30 važiavau susitikti su tuo vyruku, tai labai jau nusikalus buvau...
Turiu turiu jau žaisliuką naują, bet dar tik 2 kadrus padariau
solo -> O kam ištrynei??? juk berods tarėmės, kad netrinsim... aš pvz nepamačiau
QUOTE(solo @ 2012 08 26, 23:26)
Auto (labai portretiškas:) taip mėgstu šią foto)
neblogai, tik nepatinka ta apsviesta vieta veido, nes net nosies konturo nebesimato, susilieja i viena zandas, nosis