Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(-Tynka- @ 2012 08 26, 21:12)
Stringu su 5 ND.. nesigauna nieko gero, dienos šviesoj visi WB atrodo taip pat..tiek auto, tiek cloudy/shade, tiek custom... Ir nesuprantu, kaip tą custom gerą nusistayt... nusistatau custom wb, nufotkinu baltą lapą, ir tada galima dar pareguliuot, bet man vis tiek kiek bestumdau nieko gero neprisistumdo . Nerandu tos "tikros", baltai baltos spalvos..

Pabandyk ne visai baltą lapą fotografuot custom wb nustatymui. Jei gerai pamenu, man geriausiai gavosi su pilkšvu. O kamavausi irgi ilgai su šiuo ND drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(-Tynka- @ 2012 08 26, 22:12)
Stringu su 5 ND.. nesigauna nieko gero, dienos šviesoj visi WB atrodo taip pat..tiek auto, tiek cloudy/shade, tiek custom... Ir nesuprantu, kaip tą custom gerą nusistayt... nusistatau custom wb, nufotkinu baltą lapą, ir tada galima dar pareguliuot, bet man vis tiek kiek bestumdau nieko gero neprisistumdo . Nerandu tos "tikros", baltai baltos spalvos.. Ir išvis, sunku rast gerą baltą foną namie.. neturiu baltų paviršių, tai pasidėjau didelius baltus lapus..  rolleyes.gif bet nieko gero nesigauna, ir nesuprantu ką daryt kitaip  doh.gif
Išvis ta balta tokia pilkai mėlyna atrodo..  unsure.gif

Si namu darba ir as ilgai atlikinejau, vis nesigaudavo, kol kazkas is senbuviu dave patarima ne balta lapa pasirinkti o tualetini popieriu smile.gif ir pagaliau pavyko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 08 26, 20:44)
Pabandyk ne visai baltą lapą fotografuot custom wb nustatymui. Jei gerai pamenu, man geriausiai gavosi su pilkšvu. O kamavausi irgi ilgai su šiuo ND  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif idealu 18% pilkumo korta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Tynka- @ 2012 08 26, 22:27)
Kolkas pailiuostruosiu savo nesėkmes... Gal bus lengviau patarimų gaut taip  biggrin.gif

Kai sudėjau vieną šalia kitos, tai nebeatrodo tokios pat..  biggrin.gif bet anyway, balta spalva grybauja kaip reikalas  unsure.gif

fotkink ta pati daikta kuri fotkinsi. va tau ir "cheat'as" smile.gif va tam tavo pavyzdy, kas turi gautis balta? pagrindas ar kas? nu tai nufotkink ta pati be to pomidoro vietoj "balto lapo", paskui idesi pomidora ir fsio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robobebras: 26 rugpjūčio 2012 - 22:13
Auto (labai portretiškas:) taip mėgstu šią foto)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 08 26, 22:12)
fotkink ta pati daikta kuri fotkinsi. va tau ir "cheat'as" smile.gif va tam tavo pavyzdy, kas turi gautis balta? pagrindas ar kas? nu tai nufotkink ta pati be to pomidoro vietoj "balto lapo", paskui idesi pomidora ir fsio smile.gif

Man nepavyko anuomet tas fokusas... bet gal aš ką ne taip dariau.
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 08 26, 14:26)
Anekdotinis postas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Skaiciau ir krizenau is kiekvieno sakinio thumbup.gif

Saunu, jei ziovautum butu dar blogiau tongue.gif .

QUOTE(solo @ 2012 08 26, 23:26)
user posted image

Apdirbimo nesuprantu, gal cia turi but, kad veidas toks sviesus sviesus g.gif .
O siaip, kaip moteris, esi labai patraukli, nezinau kokius cia zodzius cia ant smugio parinkus, begu vaika migdyt .................... Gal ryt pagalvosiu............
Papildyta:
Zavinga, paslaptinga .....................
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 26, 22:33)
Apdirbimo nesuprantu, gal cia turi but, kad veidas toks sviesus sviesus  g.gif .

už manęs visiškai juoda siena, buvo apsiniaukus diena, bet veidą į lango pusę atsukau, gaudžiau šviesą...

ačiū už komplimentus, bet su foto necituok 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 26 rugpjūčio 2012 - 22:47
QUOTE(brumbrumai @ 2012 08 26, 22:21)
nu kur jau tu baisi, ka?smile.gif gi maciau tave, sedejau salia, neissigandau smile.gif

tu siaip labai drasi:D
Atsakyti
Autoportretui turiu fantastine minti, bet su jos ispildymu liudni popieriai.... vis verciu nuotraukas ir matau kaip nepadarau visko iki galo... matyt skubejomas pakisa koja!
Gyvenu mintimis apie ilgai lauktas atostogas, tikiuosi parvesti ka nors grazaus ir jums!!!
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2012 08 26, 23:26)

grazi moteris esate rolleyes.gif
o del auto - man nepatinka persviesta desinioji veido puse smile.gif ir Jb toks plokstokas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 08 26, 16:12)

tai aš taip ir dariau... drinks_cheers.gif

reiks pabandyt pilkšvą lapą, jei tokį rasiu... na ir tualetinį popierių biggrin.gif
Atsakyti