Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Mėta. @ 2012 08 26, 18:44)
Bandau ir aš su pirmu namų darbu keliaut.

gerai 4u.gif
Atsakyti
oi, atsiprašau, kad įsibroviau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietava: 26 rugpjūčio 2012 - 16:52
Ačiū už užskaitymus 4u.gif
Einu ieškot idėjų antram darbui.
Atsakyti
QUOTE(Mėta. @ 2012 08 26, 17:44)
Bandau ir aš su pirmu namų darbu keliaut.

"Žiupsnelis druskos, pipirų ir paprikos"

sauniai rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
autoportretas laugh.gif
user posted image
Atsakyti
gal darom koki auto portretu namu darba? uzsinorejosi kazka organizuot smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 26 rugpjūčio 2012 - 20:30
QUOTE(brumbrumai @ 2012 08 26, 21:30)
gal darom koki auto portretu namu darba? uzsinorejosi kazka organizuot smile.gif

darom
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 08 26, 21:30)

o toms, kas ND praejo, nebereikes?
esu baisi kaip atpmonis karas ir dar labiau nefotogeniska...
Atsakyti
Stringu su 5 ND.. nesigauna nieko gero, dienos šviesoj visi WB atrodo taip pat..tiek auto, tiek cloudy/shade, tiek custom... Ir nesuprantu, kaip tą custom gerą nusistayt... nusistatau custom wb, nufotkinu baltą lapą, ir tada galima dar pareguliuot, bet man vis tiek kiek bestumdau nieko gero neprisistumdo . Nerandu tos "tikros", baltai baltos spalvos.. Ir išvis, sunku rast gerą baltą foną namie.. neturiu baltų paviršių, tai pasidėjau didelius baltus lapus.. rolleyes.gif bet nieko gero nesigauna, ir nesuprantu ką daryt kitaip doh.gif
Išvis ta balta tokia pilkai mėlyna atrodo.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Tynka-: 26 rugpjūčio 2012 - 21:21
QUOTE(-Tynka- @ 2012 08 26, 22:12)
Stringu su 5 ND.. nesigauna nieko gero, dienos šviesoj visi WB atrodo taip pat..tiek auto, tiek cloudy/shade, tiek custom... Ir nesuprantu, kaip tą custom gerą nusistayt... nusistatau custom wb, nufotkinu baltą lapą, ir tada galima dar pareguliuot, bet man vis tiek kiek bestumdau nieko gero neprisistumdo . Nerandu tos "tikros", baltai baltos spalvos.. Ir išvis, sunku rast gerą baltą foną namie.. neturiu baltų paviršių, tai pasidėjau didelius baltus lapus..  rolleyes.gif bet nieko gero nesigauna, ir nesuprantu ką daryt kitaip  doh.gif

net nezinau ka patarti g.gif as su Kx irgi nemokejau rankinio WB nustatyt. Palaukti reikia rG. Gal ji patars rolleyes.gif

prie Auto ir as prisideciau rolleyes.gif seniai dariaus jau rolleyes.gif ir truputi pabodo privalomosios fs...norisi kazko seno smile.gif kalbu apie ieskojimus ir bandymu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 26 rugpjūčio 2012 - 21:19
QUOTE(Whatever? @ 2012 08 26, 22:04)
o toms, kas ND praejo, nebereikes?
esu baisi kaip atpmonis karas ir dar labiau nefotogeniska...

nu kur jau tu baisi, ka?smile.gif gi maciau tave, sedejau salia, neissigandau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 08 26, 15:18)
net nezinau ka patarti g.gif as su Kx irgi nemokejau rankinio WB nustatyt. Palaukti reikia rG.  Gal ji patars rolleyes.gif

Kolkas pailiuostruosiu savo nesėkmes... Gal bus lengviau patarimų gaut taip biggrin.gif

user posted image

Kai sudėjau vieną šalia kitos, tai nebeatrodo tokios pat.. biggrin.gif bet anyway, balta spalva grybauja kaip reikalas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Tynka-: 26 rugpjūčio 2012 - 21:27