Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(brumbrumai @ 2012 09 01, 00:04)

bigsmile.gif man gerokai geriau atrodo smile.gif
Atsakyti
ne ne, jokiais budais nesipiktinu ir nepurkstauju biggrin.gif zinau, kad daug nemoku ir negreit ismoksiu, tiesiog esu taisykliu zmogus, jei man pries nosi parasyta, kad nufotografuoti objekta ji zuminant ir margame fone, tai as taip ir padarysiu, ir visai nesaus i galva, kad avietes vazeleje visai netinkamas objektas, o fonas dar netinkamesnis biggrin.gif o ir paskaicius ankstesnes (nesenas) temas vis primenama naujokem, kad paziuretu i ankstesnius darbus, tai tiesiog, ka randi, i ta ir lygiuojiesi, o pirmame puslapyje jau senokai nei trecio nei ketvirto namu darbo nera;) tiesiog norisi ispildyti technine puse gerai, o tada jau eiti link menines...
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 08 31, 23:49)
man alergija visokioms vestuvinėms suknelėms  lotuliukas.gif

Kodel g.gif ?

QUOTE(brumbrumai @ 2012 09 01, 00:04)
user posted image

user posted image

is tavo raw as labai mazai ka dariau. ciut ciut pastumdziau. nemoku as daugiau. siaip fokusas tai kazkur i plaukus. man rodos, tu uzvarai saturation ir vibrance, ane? nesakau, kad cia mano geras variantas. galima cia su juo prizaist. bet ar verta.. nemanau, kad pati foto gera. sviesa negrazi. geriau jau ieskot grazios sviesos, nei zaist su saturation.

Tie plaukai viska gadina, nes jie labai krenta i akis iskart. As kirpciau, kad tik matytusi, kad vaikas ant mamos peties ir vos tu plauku sone. O aplamai manes tokie vaiku liudni veidai "neveza".................
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava 10: 31 rugpjūčio 2012 - 23:18
Whatever?, man atrodo tu color temperature stumdei. Plaukai man melynuoja. smile.gif Pagalvok ka nori padaryt is foto. Kaip nori ja koreguoti ir tada ieskok mokomuju filmuku youtube. Bent as taip dariau. smile.gif smile.gif
Atsakyti
o kad reik perdarinet reikia, tai as tik dziaugiuosi, tiesa pasakius. Jus net neisivaizduojat, kiek as naujo suzinojau apie fotiko galimybes antraji namu darba tik is trecio karto prisidavus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Savory @ 2012 09 01, 00:11)
tiesiog norisi ispildyti technine puse gerai, o tada jau eiti link menines...

Dabar norima namu darbu ne tik is technines puses, bet ir is menines biggrin.gif

QUOTE(Savory @ 2012 09 01, 00:14)
o kad reik perdarinet reikia, tai as tik dziaugiuosi, tiesa pasakius.  Jus net neisivaizduojat, kiek as naujo suzinojau apie fotiko galimybes antraji namu darba tik is trecio karto prisidavus biggrin.gif

Vat ir pliusas greit nepraleist namu darbu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 08 31, 23:28)
Kaip apdirbimas šįkart? man gerokai labiau patinka.
Emocijų temai.

http://1.bp.blogspot.../IMG_3507-7.jpg

http://1.bp.blogspot.../IMG_3513-2.jpg

Mano foto komentarų nebus? sad.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 01, 00:25)

Man nepatiko visos spalvos, ypac veido unsure.gif ............ o gal mano kompas rodo kitaip cool.gif . Dabar kompa vis kaltinsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 01, 00:25)

Siose nuotraukose nieks nepatraukia demesio. Nei spalvos grazios, nei kadravimas, nei aplinka. Ir nejauciu jokios nuotaikos ziuredama i sias foto. Man jos visiskai tucios ir lekstos atrodo. smile.gif Stai ir komentaras tau. biggrin.gif Cia tik IMHO. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 09 01, 00:34)
Siose nuotraukose nieks nepatraukia demesio. Nei spalvos grazios, nei kadravimas, nei aplinka. Ir nejauciu jokios nuotaikos ziuredama i sias foto. Man jos visiskai tucios ir lekstos atrodo.  smile.gif  Stai ir komentaras tau.  biggrin.gif Cia tik IMHO.  smile.gif

Taip žiauriai biggrin.gif na ačiū bent už tai smile.gif vis tiek aš šitas foto myliu.
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 09 01, 00:34)
Siose nuotraukose nieks nepatraukia demesio. Nei spalvos grazios, nei kadravimas, nei aplinka. Ir nejauciu jokios nuotaikos ziuredama i sias foto. Man jos visiskai tucios ir lekstos atrodo.  smile.gif  Stai ir komentaras tau.  biggrin.gif Cia tik IMHO.  smile.gif

Mano irgi tokia nuomone del nuotrauku.
Atsakyti
R.i.R., man vakarykstes kur kas labiau patiko. Kur kas gyvesnes atrode 4u.gif
Atsakyti