Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 31, 21:12)
A tai taip is pradziu pasirode  lotuliukas.gif  ?
FAINIAI BUVO SUSIPAZINT SU ABIEM  drinks_cheers.gif

Man taip pat labai fainai buvo pasimatyt smile.gif Turbūt jei būtumėm turėjusios neribotą laiką, tai kokias tris paras būtumėm prapliurpusios hihihi.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2012 08 31, 23:31)
Man taip pat labai fainai buvo pasimatyt smile.gif Turbūt jei būtumėm turėjusios neribotą laiką, tai kokias tris paras būtumėm prapliurpusios  hihihi.gif  laugh.gif

Jau tikrai lotuliukas.gif Mano "programoje", kurios aš garsiai neviešinau buvo numatyta išsiurbti kavas ir arbatas ir eiti fotografuotis. Bet taip įdomu buvo pliurpti, kad pagalvojau sau tyliai velniop lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 08 31, 22:33)
Jau tikrai  lotuliukas.gif Mano "programoje", kurios aš garsiai neviešinau buvo numatyta išsiurbti kavas ir arbatas ir eiti fotografuotis. Bet taip įdomu buvo pliurpti, kad pagalvojau sau tyliai velniop  lotuliukas.gif

tai, kad eit fotografuotis reik geriau susipažinti lotuliukas.gif , o susipažinimas per pliurpimą ir gaunasi ... ax.gif
Beja, kažkaip mano emocijų foto be komentarų paliko g.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2012 08 31, 23:31)
Man taip pat labai fainai buvo pasimatyt smile.gif Turbūt jei būtumėm turėjusios neribotą laiką, tai kokias tris paras būtumėm prapliurpusios  hihihi.gif  laugh.gif

Tada per 3 paras butumem profes lotuliukas.gif

QUOTE(R.i.R. @ 2012 08 31, 23:33)
Jau tikrai  lotuliukas.gif Mano "programoje", kurios aš garsiai neviešinau buvo numatyta išsiurbti kavas ir arbatas ir eiti fotografuotis. Bet taip įdomu buvo pliurpti, kad pagalvojau sau tyliai velniop  lotuliukas.gif

Kavas, arbatas ir vyna biggrin.gif .

O man nedasilo apie ta korteles suformatavima. As skaiciau, kad jei dedi nauja kortele i fotika, ja formatuoji savo fotike arba jei dedi kortele i svetima fotika, ja suformatuoji. O ka jus ten formatuojat per kompa, na, kazkaip nedasilo iki galo unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(viktorija09 @ 2012 08 31, 23:38)
tai, kad eit fotografuotis reik geriau susipažinti  lotuliukas.gif , o susipažinimas per pliurpimą ir gaunasi ...  ax.gif
Beja, kažkaip mano emocijų foto be komentarų paliko  g.gif

O kur ji? As kai viena ranka prie puodu, kita prie laptopo salia, tai ne viska uzfiksuoju biggrin.gif
Tik kai paziuresi fotkes FB, nepamirsk kad fotikas rankose 4 men. ir ten pagrinde tik buitines tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava 10: 31 rugpjūčio 2012 - 22:43
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 31, 23:40)
Tada per 3 paras butumem profes  lotuliukas.gif
Kavas, arbatas ir vyna  biggrin.gif .

O man nedasilo apie ta korteles suformatavima. As skaiciau, kad jei dedi nauja kortele i fotika, ja formatuoji savo fotike arba jei dedi kortele i svetima fotika, ja suformatuoji. O ka jus ten formatuojat per kompa, na, kazkaip nedasilo iki galo  unsure.gif

Joa, liežuvių lotuliukas.gif

kai iškeli foto, grįžti į my computer, pažymi kortele ir spaudi properties (tada format) arba kur kitur, paieškok. Užjaučiu tave iš tikrųjų, tiek visko naujo smile.gif
Atsakyti
merginos pasakykit jei nesunku del auto blush2.gif ar sleptis po perniksciais lapais su juo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2012 08 31, 22:45)
merginos pasakykit jei nesunku del auto blush2.gif ar sleptis po perniksciais lapais su juo g.gif

Kaip ir TAIP blush2.gif nes auto gali fotkint su "muilinike" ir foto gausis tokios pat blush2.gif (tik nesupykit tos, kurios fotkina su "muilinikėmis" nieko prieš jas neturiu 4u.gif )
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2012 08 31, 12:36)
Čia mano vanduo ir emocija viename  blush2.gif
http://a6.sphotos.ak...617801682_n.jpg

man alergija visokioms vestuvinėms suknelėms lotuliukas.gif Iš tikrųjų nežinau nė ką komentuoti. Mano primytiviu matymu emocija liuksiška, klientams galima duoti. Bet pats šokinėjimas ir fotografavimasis man yra pabodęs. Norėtųsi dar įdomesnės emocijos.
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 08 31, 22:49)
man alergija visokioms vestuvinėms suknelėms  lotuliukas.gif Iš tikrųjų nežinau nė ką komentuoti. Mano primytiviu matymu emocija liuksiška, klientams galima duoti. Bet pats šokinėjimas ir fotografavimasis man yra pabodęs. Norėtųsi dar įdomesnės emocijos.

čia mergvakaris buvo, ir panos iš Vilniaus, jūrą retai mato, tai.... taip džiaugėsi jūrą pamačiusios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2012 08 31, 18:00)
is neturejimo ka veikt, pasidariau dar viena auto,kritika labai laukiama
[img]http://farm9.staticflickr.com/8314/7900355722_3a3597cc0c.jpg

Būk gera, jei prašot pakomentuoti foto, kuri buvo prieš n temų, nepatingėkit įmesti bent jau nuorodos. Nes pačiai knistis tai laiko gaišinimas. Man nlb tsssakant. Visų pirma spalvos - raudonos dėmelės muša veidą. Žvilgsnis gražus. Bet norėtųsi kitokio rakurso jam pabrėžti. Plaukai šįkart nlb - matosi bent jau apačioje skaudžiai nuo dažymo susigarbiniavę. Tik tiek smile.gif Ai dar - golfas (fe), blizgesiukas ant nosies, lupu (lupos isdziuvusios?), suspausta.
Papildyta:
QUOTE(viktorija09 @ 2012 08 31, 23:48)
Kaip ir TAIP  blush2.gif nes auto gali fotkint su "muilinike" ir foto gausis tokios pat  blush2.gif (tik nesupykit tos, kurios fotkina su "muilinikėmis" nieko prieš jas neturiu  4u.gif )

Netikiu biggrin.gif surežisuota biggrin.gif bet gražiai pašoko. Gražios mergos biggrin.gif Tokios olialia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 31 rugpjūčio 2012 - 23:00
QUOTE(R.i.R. @ 2012 08 31, 22:55)
Netikiu  biggrin.gif surežisuota  biggrin.gif bet gražiai pašoko. Gražios mergos  biggrin.gif Tokios olialia.

Negi manai, kad imsiu dabar ir įtikinėsiu biggrin.gif kiekvienas matom kitaip cool.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

is tavo raw as labai mazai ka dariau. ciut ciut pastumdziau. nemoku as daugiau. siaip fokusas tai kazkur i plaukus. man rodos, tu uzvarai saturation ir vibrance, ane? nesakau, kad cia mano geras variantas. galima cia su juo prizaist. bet ar verta.. nemanau, kad pati foto gera. sviesa negrazi. geriau jau ieskot grazios sviesos, nei zaist su saturation.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 31 rugpjūčio 2012 - 23:07