Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(brumbrumai @ 2012 08 31, 21:56)
QUOTE(Whatever? @ 2012 08 31, 21:55)

tai gal tu maziau jai daryk visko? smile.gif raw fotkini?

jep, i raw
Bet ka darau tai tik pastumdau spalvas ir kontrastus...Su sluoksniais net nemoku....
Atsakyti
Whatever, jau buvau susiruošus apie blogas spalvas rašyt. Kažkas pas Tave negerai su jom.
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 08 31, 22:04)

jep, i raw
Bet ka darau tai tik pastumdau spalvas ir kontrastus...Su sluoksniais net nemoku....

tai spalvu visai neliesk rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 31 rugpjūčio 2012 - 21:12
QUOTE(R.i.R. @ 2012 08 31, 21:12)
Taigi konstatuoju, kad mini meetukas įvyko ir buvo visapusiškai naudingas  smile.gif Ir RK pasirodė ne koks demonas  hihihi.gif

A tai taip is pradziu pasirode lotuliukas.gif ?
FAINIAI BUVO SUSIPAZINT SU ABIEM drinks_cheers.gif
Atsakyti
As niekada nekalibravau savo kompo... blush2.gif Reikes paziureti i savo nuotraukas is kitu kompu...Gal tikrai kazkas bais blogai...Bet kitu man grazios spalvos,tai jauciu tiesiog klaikiai grybauju..
O tos J/B irgi spalvos blogos?
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 08 31, 21:25)
As niekada nekalibravau savo kompo... blush2.gif Reikes paziureti i savo nuotraukas is kitu kompu...Gal tikrai kazkas bais blogai...Bet kitu man grazios spalvos,tai jauciu tiesiog klaikiai grybauju..
O tos J/B irgi spalvos blogos?

jb yra be spalvų biggrin.gif ne, ta jb nebloga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 08 31, 22:26)
jb yra be spalvų biggrin.gif

tongue.gif
Bet jei spalvotos spalvos labai blogos,tai ir jb blogai, ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 31 rugpjūčio 2012 - 21:35
Aš savo kompą kalibravau, atrodo viską atidžiai dariau, bet dabar nesuprantu, ar per ryškiai nusistačiau, ar čia kiti kompai/telefonai tiesiog negerai rodo. Tarkim redaguoju foto, atrodo kad spalvos per duag rėkiančios, nugesinu.. po to per kitur pasižiūriu- atrodo per blanku. Tai kaip žinot, kuri tiesa tiesesnė? g.gif biggrin.gif

dar ko nesuprantu... Fotkinant su Av režimu, gal ten visos histogramos ir šviesos metrai rodo perfect, bet realiai fotkės man visada gaunasi smarkiai per tamsios. Tarkim pakeliu ISO, atveriu diafragmą, o fotikas tiesiog nenori "imt" mažesnio shutter speed. Užkelia greitą ir tipo jau gerai tamsi foto. Nu nžn, aš ant M fotkinu ir tiesiog žiūriu tą light meter. Aišku, būna nusigrybauju, ir neretai, bet su Av išvis nesugebu.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 31, 22:12)
A tai taip is pradziu pasirode  lotuliukas.gif  ?
FAINIAI BUVO SUSIPAZINT SU ABIEM  drinks_cheers.gif

Tai jus buvote tryse?

o kada vilniaus meeta darom? biggrin.gif Man ziauriai patiko....noriu dar bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Zirzė @ 2012 08 31, 22:10)
tai spalvu visai neliesk rolleyes.gif

oj, tada bus visai blogai... unsure.gif Man arba melynos arba geltonos gaunasi...
Paprastai fotografuoju WB auto, Av arba M rezimu...

Gal tai ir yra klaida?Ar jus visada WB nusistatinejate pgl aplinka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 31 rugpjūčio 2012 - 21:48
QUOTE(Endži @ 2012 08 31, 21:14)
biggrin.gif neuzpuole jusu klausimais? lotuliukas.gif

Pas mane bus klausimai ir po metu ir po dvieju biggrin.gif

QUOTE(Whatever? @ 2012 08 31, 22:47)
Tai jus buvote tryse?

Taip.

Jei raw, WB pasikoreguoji kaip nori, jauciu taip parasciausia g.gif (bet kai visi kompai rodo dar skirtingai ,tai doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 08 31, 22:47)

as irgi visad ant auto wb smile.gif as pakoreguoju spalvas ant jpg. Kadangi man mano fotikas fotografuoja siek tiek su rausvu atspalviu tai as dazniausiai vos vos pasaltinu spalvas rolleyes.gif
Atsakyti
Kaip apdirbimas šįkart? man gerokai labiau patinka.
Emocijų temai.

user posted image

user posted image
Papildyta:
What, tavojoje emocijoje skaudžiai senelio nosis susilieja su langu. Ir vėlgi labai labai suspausta mirksiukas.gif

na ir radau užsiėmimą penktadienio vakarą doh.gif su flomasteriais spalvint.

Beje, aš irgi prie durnųjų. Tik šiandien supratau kaip vakar nusisnekėjau dėl layerių doh.gif taigi bet koks veiksmas fotoshope jau "isiraso" i layerį.
apie layerius čia kažkas truputi yra. Dalinuosi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 31 rugpjūčio 2012 - 22:29