Aš galvoju, kad gal reikia kažkokio prierašo pirmame puslapyje, jog nežiūrėti į senesnius namų darbus, kurie patalpinti fotki.com
QUOTE(Ka @ 2012 08 31, 18:12)
Aš galvoju, kad gal reikia kažkokio prierašo pirmame puslapyje, jog nežiūrėti į senesnius namų darbus, kurie patalpinti fotki.com
aha
QUOTE(sayonara @ 2012 08 31, 18:12)
arba gal galima pakeist tuos senus i naujesnius geresniu ND?
QUOTE(Endži @ 2012 08 31, 18:14)
arba gal galima pakeist tuos senus i naujesnius geresniu ND?
kaip prieš du metus ar kažkiek ten laiko padarytus ND pakeisi į kitus?
p.s. tie, kurie pirmam psl., yra geri, bet kažkodėl dauguma lygiuojasi ne į juos, o į senus daug prastesnius KODĖL?
Sveikos mergiotes
pasirodau,kad nedingau,o tiesiog paskendau darbuose. pazadu savaitgali atsiskaityti paskutinius ND
Galva prikimsta minciu,planu. foto konkursu sezonas atidarytas, tik laiko reik rast. o kaip tycia jo mazeja
Paskaitineju vis,ka plepat. negaliu jau be sio skyrelio gyvent.liga gal kokia cia
Norisi pakomentuoti nuotraukas, bet nesiryztu.veliau
KURYBINGO SAVAITGALIO
pasirodau,kad nedingau,o tiesiog paskendau darbuose. pazadu savaitgali atsiskaityti paskutinius ND
Galva prikimsta minciu,planu. foto konkursu sezonas atidarytas, tik laiko reik rast. o kaip tycia jo mazeja
Paskaitineju vis,ka plepat. negaliu jau be sio skyrelio gyvent.liga gal kokia cia
Norisi pakomentuoti nuotraukas, bet nesiryztu.veliau
KURYBINGO SAVAITGALIO
QUOTE(Whatever? @ 2012 08 31, 20:53)
temai tai labai tinka Aš gal kiek iš arčiau fotkinčiau, kad pagrindinis objektas būtų vaikiukas, na tiesiog aiškiau ta emocija matytųsi Spalvos tai man nelabai...
QUOTE(R.i.R. @ 2012 08 31, 20:12)
Taigi konstatuoju, kad mini meetukas įvyko ir buvo visapusiškai naudingas Ir RK pasirodė ne koks demonas
neuzpuole jusu klausimais?
QUOTE(Nieko sau @ 2012 08 31, 16:03)
oba, visoms norinčioms neužteks teks burtus traukt ..
QUOTE(Endži @ 2012 08 31, 21:14)
neuzpuole jusu klausimais?
Mums visoms jų buvo per akis
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 08 31, 20:16)
oba, visoms norinčioms neužteks teks burtus traukt ..
Tu prioritetus teisingus turi, ania?