Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

Sveiki 4u.gif
Kaip ir zadejau, namu darbai, dublis 2 smile.gif

18mm
user posted image

34mm
user posted image

55mm
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Savory @ 2012 08 31, 16:21)

Neužskaitau schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 08 31, 16:35)
Neužskaitau  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  biggrin.gif

g.gif kas dabar ne taip?
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 08 31, 15:23)

as vis neapsisprendziu del sios nuotraukos JB. Svelninti ar palikti toki? g.gif

man tas j/b malonus akiai:) Bet labai į akis krenta nosis, tarpas tarp krūtų, klubo kaulas... kaip prisiminimas apie vestuves gal nelabai tinka... bet jei būtų ne kokiai progai, o šiaip surežisuota situacija, parinkta tam tikra aplinka ir rūbai, tai kodėl gi ne- gal ir labai tiktų... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Savory @ 2012 08 31, 16:45)
g.gif kas dabar ne taip?

Nugi objektas pasirinktas netinkamas doh.gif
Atsakyti
is neturejimo ka veikt, pasidariau dar viena auto,kritika labai laukiama
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 08 31, 16:52)
Nugi objektas pasirinktas netinkamas  doh.gif

na as suprantu, kad sito darbo esme ir tikslas yra zoominant pamatyti, kaip keiciasi zidinio nuotolis, ar klystu? Pagal mane viskas matosi g.gif
as visai nepyksiu, jei reikes namu darba dar karta atlikt, nes kaskart ji perdarinedama ismokstu vis ka nors nauja, tiesiog gal tada pirmame puslapyje reiktu konkreciai apibrezti, ko reikalaujama is kiekvieno namu darbo, nes is senu temu esu radus fotki.com senbuviu namu darbus, tai pagal juos darant viskas su mano namu darbu turejo but ok biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Savory @ 2012 08 31, 17:21)
Sveiki 4u.gif
Kaip ir zadejau, namu darbai, dublis 2 smile.gif

nu rezia aki tos spalvos, tai tik tas negrazu. bet siaip padarei teisingai. bet va jei ismoktu da spalvas grazias parinkt nuotraukai, butu geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2012 08 31, 17:51)
man tas j/b malonus akiai:) Bet labai į akis krenta nosis, tarpas tarp krūtų, klubo kaulas... kaip prisiminimas apie vestuves gal nelabai tinka... bet jei būtų ne kokiai progai, o šiaip surežisuota situacija,  parinkta  tam tikra aplinka ir rūbai, tai kodėl gi ne- gal ir labai tiktų... 4u.gif

aciu uz komentara rolleyes.gif
Atsakyti
Man tiesiog labai patinka avietės.
Atsakyti
O kaip mano ND? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Savory @ 2012 08 31, 17:03)
na as suprantu, kad sito darbo esme ir tikslas yra zoominant pamatyti, kaip keiciasi zidinio nuotolis, ar klystu? Pagal mane viskas matosi g.gif
as visai nepyksiu, jei reikes namu darba dar karta atlikt, nes kaskart ji perdarinedama ismokstu vis ka nors nauja, tiesiog gal tada pirmame puslapyje reiktu konkreciai apibrezti, ko reikalaujama is kiekvieno namu darbo, nes is senu temu esu radus fotki.com senbuviu namu darbus, tai pagal juos darant viskas su mano namu darbu turejo but ok  biggrin.gif

matai, kame reikalas.. tema vystosi, keičiasi žmonės. ir laikui bėgant iš ND pradėta reikalauti daugiau, negu tik techninės pusės suvokimo. ir kad ir kaip purkštaujama kas kažkiek laiko, bet tenka pripažinti, kad ND gražėja. Anksčiau jie buvo tikrai prastesni.

džiaugtis reik, kad bile kas rečiau prasprūsta.

nors užjaučiu tuos, kurie prisižiūri tų senųjų bile kokių ND su vaikiškom tiūtėm ir pyksta, kodėl jų nepraleidžia..smile.gif bet va taip iš esmės paėmus - atėjot mokytis, ar ne? tai ir mokykitės. va kiek dėmesio gauni, kiek galvot esi priversta.
Atsakyti