QUOTE(Zirzė @ 2012 08 30, 22:32)
Man patinka antra foto, erdvės tik norėtųsi ir vyro už dviejų žingsnių
QUOTE(Zirzė @ 2012 08 31, 14:23)
si nuotrauka ilgam istrigusi atminty
Papildyta:
as vis neapsisprendziu del sios nuotraukos JB. Svelninti ar palikti toki?
Papildyta:
as vis neapsisprendziu del sios nuotraukos JB. Svelninti ar palikti toki?
palikčiau arba net labiau kontrastinčiau dar. netrukdo kontrastas.
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 08 31, 14:57)
man tai atrodo, kad geras tas jb
Papildyta:
paštas išleis atvirlaiškius, tai galėsiu atsiųsti kai gausiu tik nežinau kiek gausiu, tikiuosi ne vieną
Nu va matai kokia tu gera. Papildyta:
paštas išleis atvirlaiškius, tai galėsiu atsiųsti kai gausiu tik nežinau kiek gausiu, tikiuosi ne vieną
Ai čia kur konkursas buvo? Nu tikėkimės, o neklausei? Jetus kiek aš turiu visko išsiųst, tai net silpna daros, gal vis tik baigiu pliurpt, einu reikalų tvarkyt
QUOTE(Dalyja @ 2012 08 31, 11:19)
QUOTE(Ti_Na @ 2012 08 31, 12:43)
Tai aisku perskaiciau, tik kad mazai naudos. Keli lapeliai ir tai puse apie pievas
Pas mane instrukcija 300 puslapiu.
QUOTE(R.i.R. @ 2012 08 31, 13:59)
Primenu, šiandien 18 val mini meetukas Klaipėdoje Herkus Kantas Pub adresas Kepėjų g. 17 / Kurpių g. 6, Klaipeda, LT. (einant Danės krantine link Jono kalnelio, kas nežinot). Kviečiame dalyvauti visas (ir ne klaipėdietes), gal kas važiuos kaip tik pro šalį.... ...
As busiu, o kas dar ?
QUOTE(rG. @ 2012 08 31, 15:53)
Nosis, krūtinė, pažastis! o šone ten kaulas taip matosi? Kitą
ja ja.ZInau kad jos nosis didele ir reikia labai sekti kampus kad ji dar labiau neislystu bet toks sumanymas mano buvo keistas is virsaus. Buvau kone i palube isilipusi ir su 35mm tik toki rezultata gavau o norejau jos daugiau sutalpinti. o apie kuri cia sona kalbi? Siaip ji labai kauleta bet ten klubas sviecia kairej puse o kitur sukneles klostes.
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 08 31, 15:57)
man tai atrodo, kad geras tas jb
aciu. Vis pamenu kai Tu bardavaisi ant manes. NERA PUSTONIU!!! tai verciant dabar visa laika tik apie juos galvoju
QUOTE(rG. @ 2012 08 31, 15:58)
Na, suradau kur apkalbinėjot, buvau nemačius.
dekui.
QUOTE(sayonara @ 2012 08 31, 15:59)
palikčiau arba net labiau kontrastinčiau dar. netrukdo kontrastas.
okey
QUOTE(rG. @ 2012 08 31, 15:01)
Nu va matai kokia tu gera.
Ai čia kur konkursas buvo? Nu tikėkimės, o neklausei? Jetus kiek aš turiu visko išsiųst, tai net silpna daros, gal vis tik baigiu pliurpt, einu reikalų tvarkyt
jo, konkursas, ir šiknės nei viena nesudalyvavot :/ nea, nepaklausiau kiek atsiųs
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 08 31, 15:10)
jo, konkursas, ir šiknės nei viena nesudalyvavot :/ nea, nepaklausiau kiek atsiųs
.. nes kita šiknė mums nepriminė, tikėjosi matyt laimėti
QUOTE(sayonara @ 2012 08 31, 15:23)
.. nes kita šiknė mums nepriminė, tikėjosi matyt laimėti
ple, priminiau , nevaryk
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 08 31, 14:57)
10