Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

Na, suradau kur apkalbinėjot, buvau nemačius.
QUOTE(Zirzė @ 2012 08 30, 22:32)
Man patinka antra foto, erdvės tik norėtųsi ir vyro už dviejų žingsnių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 08 31, 14:23)
si nuotrauka ilgam istrigusi atminty rolleyes.gif
Papildyta:
as vis neapsisprendziu del sios nuotraukos JB. Svelninti ar palikti toki? g.gif

palikčiau arba net labiau kontrastinčiau dar. netrukdo kontrastas.
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 08 31, 14:57)
man tai atrodo, kad geras tas jb  g.gif
Papildyta:
paštas išleis atvirlaiškius, tai galėsiu atsiųsti kai gausiu  biggrin.gif  tik nežinau kiek gausiu, tikiuosi ne vieną  g.gif  doh.gif  biggrin.gif
Nu va matai kokia tu gera.
Ai čia kur konkursas buvo? Nu tikėkimės, o neklausei? Jetus kiek aš turiu visko išsiųst, tai net silpna daros, gal vis tik baigiu pliurpt, einu reikalų tvarkyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2012 08 31, 11:19)

Na o čia mano paskutinės vasaros dienos akordas...

wub.gif

QUOTE(Ti_Na @ 2012 08 31, 12:43)
Tai aisku perskaiciau, tik kad mazai naudos. Keli lapeliai ir tai puse apie pievas

Pas mane instrukcija 300 puslapiu.

QUOTE(R.i.R. @ 2012 08 31, 13:59)
Primenu, šiandien 18 val mini meetukas Klaipėdoje Herkus Kantas Pub  adresas Kepėjų g. 17 / Kurpių g. 6, Klaipeda, LT. (einant Danės krantine link Jono kalnelio, kas nežinot). Kviečiame dalyvauti visas (ir ne klaipėdietes), gal kas važiuos kaip tik pro šalį.... bigsmile.gif biggrin.gif...

As busiu, o kas dar ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 08 31, 15:53)
Nosis, krūtinė, pažastis! o šone ten kaulas taip matosi?  blush2.gif Kitą biggrin.gif

ja ja.ZInau kad jos nosis didele ir reikia labai sekti kampus kad ji dar labiau neislystu bet toks sumanymas mano buvo keistas biggrin.gif is virsaus. Buvau kone i palube isilipusi ir su 35mm tik toki rezultata gavau o norejau jos daugiau sutalpinti. o apie kuri cia sona kalbi? biggrin.gif Siaip ji labai kauleta bet ten klubas sviecia kairej puse o kitur sukneles klostes.

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 08 31, 15:57)
man tai atrodo, kad geras tas jb  g.gif

aciu. Vis pamenu kai Tu bardavaisi ant manes. NERA PUSTONIU!!! biggrin.gif tai verciant dabar visa laika tik apie juos galvoju lotuliukas.gif

QUOTE(rG. @ 2012 08 31, 15:58)
Na, suradau kur apkalbinėjot, buvau nemačius.
Man patinka antra foto, erdvės tik norėtųsi ir vyro už dviejų žingsnių smile.gif

dekui.
QUOTE(sayonara @ 2012 08 31, 15:59)
palikčiau arba net labiau kontrastinčiau dar. netrukdo kontrastas.

okey rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 31 rugpjūčio 2012 - 15:09
QUOTE(rG. @ 2012 08 31, 15:01)
Nu va matai kokia tu gera.
Ai čia kur konkursas buvo? Nu tikėkimės, o neklausei? Jetus kiek aš turiu visko išsiųst, tai net silpna daros, gal vis tik baigiu pliurpt, einu reikalų tvarkyt biggrin.gif

jo, konkursas, ir šiknės nei viena nesudalyvavot :/ nea, nepaklausiau kiek atsiųs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 08 31, 15:10)
jo, konkursas, ir šiknės nei viena nesudalyvavot :/ nea, nepaklausiau kiek atsiųs smile.gif

.. nes kita šiknė mums nepriminė, tikėjosi matyt laimėti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 08 31, 15:23)
.. nes kita šiknė mums nepriminė, tikėjosi matyt laimėti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

ple, priminiau , nevaryk biggrin.gif
Atsakyti
Man niekas nieko nepriminė schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 08 31, 14:57)

paštas išleis atvirlaiškius, tai galėsiu atsiųsti kai gausiu  biggrin.gif  tik nežinau kiek gausiu, tikiuosi ne vieną  g.gif  doh.gif  biggrin.gif

10 mirksiukas.gif
Atsakyti
Zirze, as nuimciau blizgesi nuo nosies ir kaktos. Siaip man modelis nilabai... Kaulas, tarpas tarp krutines... Nzn, slepciau po rukeliu gal net biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 31 rugpjūčio 2012 - 16:10
Laba, su paskutine vasaros dienele 4u.gif

keliu 4 ND:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti