Can you feel the lo-o--o-oo--o--v-e
meile sklando temoje
RK, nuuuu, kokie ispudziai?
QUOTE(R.i.R. @ 2012 08 25, 23:23)
Graziai suzaista su sviesa. "Like"
QUOTE(erikamaja @ 2012 08 25, 21:22)
Bučkis Tau, mylimuk. Dzin tos foto, jei yra kitų privalumų, ane
Kartais nieko, tai čia kaip, kaip meilužė. Kitus kartus pas žmoną, ane
Aš tai Tave visada
Kartais nieko, tai čia kaip, kaip meilužė. Kitus kartus pas žmoną, ane
Aš tai Tave visada
Ai nu gerai, pasirašau Įkalbėjai
QUOTE(Dincelis @ 2012 08 25, 23:30)
Graziai suzaista su sviesa. "Like"
Bučkis ir tau kas dar like? gerai, kad nelyja
Meilei truputis gėlių Man pačiai atrodo afigienai. Kaip jums?
o man pasimeto zvilgsnis ir niekur neuzkliuna. nei uz formos, nei uz spalvu, nei uz jausmo.
[img]http://farm9.staticflickr.com/8440/7859203670
[img]http://farm9.staticflickr.com/8440/7859203670
man tai irgi like, bet man but buve graziau patys lapai, o ne ziedai
bet siaip tie lapai graziai paplauke, mmmhm
tik man iki ispildymo kazko truksta pagalvosiu per nakti ko
labanakt
QUOTE(brumbrumai @ 2012 08 25, 23:34)
o man pasimeto zvilgsnis ir niekur neuzkliuna. nei uz formos, nei uz spalvu, nei uz jausmo.
Na gerai, įkalbėjai metam į šiukšlinę juo labiau, kad ir kristalines kaži ko trūksta, tai matyt to paties o ką daryt, kad užkliūtų?
QUOTE(R.i.R. @ 2012 08 25, 23:41)
Na gerai, įkalbėjai metam į šiukšlinę juo labiau, kad ir kristalines kaži ko trūksta, tai matyt to paties o ką daryt, kad užkliūtų?
pagalvok, kap komponuot viska. linijas matyk. kai kadruoji, juk matai, kas kur eina. neskubek. po ciut ciut trauk fotika i viena puse, i kita. matydama linijas ir savo zvilgsni, kur jis lekia. ir jau kai tiks viskas, kai jau taip paciai pasidarys graziau nei realybej tas vaizdas, kai pajusi ta akimirka, tada spausk
QUOTE(brumbrumai @ 2012 08 25, 23:46)
pagalvok, kap komponuot viska. linijas matyk. kai kadruoji, juk matai, kas kur eina. neskubek. po ciut ciut trauk fotika i viena puse, i kita. matydama linijas ir savo zvilgsni, kur jis lekia. ir jau kai tiks viskas, kai jau taip paciai pasidarys graziau nei realybej tas vaizdas, kai pajusi ta akimirka, tada spausk
Fainiai parašei taip ir darysiu
QUOTE(R.i.R. @ 2012 08 25, 20:48)
QUOTE(kristalines @ 2012 08 25, 23:13)
Labas rytas, ankstus rytas, vakar dar su seima prisivazinejom vakare su dviraciais, tai migdydama vaika ir nuluzau, tai nieko nebeparasiau, o anksti nuejus miegot, visada bludinu paryciais ir vel einu miegot .
Nuotraukos kortelese ir siandien laukia 2 gimtadieniai, tai kita savaite fotkes perkelsiu. (i gimtadienius einam svest, o nefotkinsiu).
Pasiseke, kad nebuvo baznycios, nes ten speju tamsu. Pasiseke, kad jie ejo i fotoatelje, nes ten atsifotografavo valanda su visom giminem, o jei man dar reiktu su visom giminem fotografuot, tai nezinau kas gautusi, o ir kiek darbo veliau. Dar vienas svecias viska su muilinuke fotografavo, taigi as ju planuose nebuvau, jiems butu uzteke, ka jie buvo su fotografavimu susiplanave, taigi jokios atsakomybes neturejau . Ryte inkaliau valerijonu, pasiemiau keleta smulkmenu, dar paziurejau prognozes, kad lietus visa diena, paskambinau paklaust jaunosios batu ismieros, buvo kaip mano, tad paemiau savo naujus baltus aulinius "crocs", pagalvojau, kad papludimy sueis +turejau vestuvini balta skeit sirdies formos. Dar nupirkau 9 vestuvinius balionus, kylancius aukstyn. Jaunoji buvo su ta didele didele uodega, tai su ja neteko nufotografuoti (nebent nesancia ja), o po fotoatelje, vaziuojant i parka ir prie juros, jos nebedejo. Lijo beveik visa laika, buvo visiskai apsiniauke, o kaip norejos blykste man junkt visa laika . Jokio plano realiai neturejau, tai kazkada tikrai pasidarysiu kazkoki plana, ka ir kaip noreciau nufotografuot. Jaunoji buvo labai rami, tai vis stengiaus kazkaip sukelt emocijas, naturalias sypsenas . As dievinu pagautas naturalias siltas emocijas , na kazkiek gavosi sitoj vietoj manau . Speju, kad jaunoji tiek nuotrauku forumu ir tinklapiu neisnarsius kaip mes, tai jai patiks . O man dar tik sleptis po lapais ir mokytis mokytis mokytis . Objektyvas mano 50mm, tai portretinis yra portretinis. Taigi noriu siemet 24-70 ir blykstes . Fotkinau visa laik ant diafragmos pirmenybes, tai vis pasukiodavau, paziuredavau . As vat biski pramokusi tik pyskinau daugiau i nieka nesigylindama, o dabar matau, kad reiks labai susiimt . Pradziai noriu kazkaip tas nuotraukas sutvarkyt, nes raw jos, tiksliau isijungus buvau jpg ir raw, tik nezinau kodel , o kokia prasme juos abu isijungt ??
O siaip faina, visi pasipuose, linksmi, o labiausiai jaunoji susikauscius, bet cia turbut normalu, nors aisku ir nuo zmogaus priklauso, bet vistiek . Visi nustebo, kad nevaziuosiu i sodyba, labai padekojo uz kompanija, na buvo malonu . Buciau turejus objektyva, blykste, tikrai buciau vaziavus pafotkint linksmybiu. Man gera, kai aplink linksmi zmones .
O dar parke sutikau fotografa pas kuri kursus lankiau, tai jauciu pagalvojo, ka jau ta vestuves fotografuoja turedama fotika 4 menesius ?
Kad reikia kalibravimo, zinau, bet paklausiu, o dabar kalibruot pries sukeliant fotkes i kompa ar dzin cia (nesijuokit, jei durnas klausimas, nes nu nesusidurus as su tuo juk...).
Kaikurios cia prunkstavot del fotoatelje, tai ten plaukia zmones , ta diena buvo uzrasyti 7 fotografavimaisi po 1 val. (vestuves, krikstynos). Yra paklausa, yra pasiula, kiekvienam savo. Paziurejau ten albumus ant stalo ar iremintas foto ant sienu, tai net nenoriu sneket , jau tikrai galetu kazka geriau parodyt, nes fotografe pasirode tikrai nenukvakus.
Na, stai ataskaita, einu toliau mieogt ......................
Papildyta:
Wow kaip fainiai !
O kur galima Erikamaja nuotrauku pamatyt? Smalsu po tiek pagyru