Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

Čia mano vanduo ir emocija viename blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2012 08 31, 13:24)
O instrukciją skaitėt?

Tai aisku perskaiciau, tik kad mazai naudos. Keli lapeliai ir tai puse apie pievas
Papildyta:
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 08 31, 13:28)
visų pirma reikia instrukciją paskaityt.. ir šios temos pirmą lapą perskaityti, ten yra nuoroda į literatūrą į šiuos užduotus klausimus smile.gif
Papildyta:
čia pirmam lape nurodytos temos

QUOTE(viktorija09 @ 2012 08 31, 13:29)
Visų pirmą labai įdėmiai reikia perskaityti visą fotoapararo instrukciją ir ne vieną kartą  4u.gif Instrukcijoje bus atsakymai į visus klausimus.
Idedu nuorodą, kurios pagalba, gal kas ir aiškiau bus  ax.gif  http://www.efoto.lt/...lpha_a65?page=1

Aciu 4u.gif Bandysiu aikintis toliau....
Nors gal kam nesunku butu atsakyt i tuos kelis klausymus apie kokybe ir ISO
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 08 30, 23:32)

o as kadangi jau nepamenu kada kazka rodziau smile.gif tai idedu

man antrojoj foto nelabai patinka ateinantis žmogus fone... susilieja su mergina... norėtųsi, kad tas, ką mergina palydi žvilgsniu , matytųsi šiek tiek (pvz., gal žmogaus silueto dalis...) Na čia tokie mano pamąstymai 4u.gif O šiaip man visai nieko koliažiukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ti_Na @ 2012 08 31, 11:43)
Tai aisku perskaiciau, tik kad mazai naudos. Keli lapeliai ir tai puse apie pievas
Papildyta:
Aciu 4u.gif  Bandysiu aikintis toliau....
Nors gal kam nesunku butu atsakyt i tuos kelis klausymus apie kokybe ir ISO

manai suprasi jei trumpai paaiškinsim? nėra vieno stebuklingo nustatymo, reikia skaityti, domėtis, ir aiškintis.. ISO yra matricos jautrumas šviesai, kuo didesnis jis nustatytas, tuo matrica jautriau reaguoja į šviesą.. taip pat nuo ISO priklauso ir kokybė, kuo mažesnis ISO, tuo mažiau triukšmų, ir kadras gaunasi "švaresnis".. o bendra nuotraukos kokybė apie kurią klausi, kad nuotraukos būtų gražios, priklauso nuo visų fotoparato nustatymų - išlaikymo, diafragmos , iso, baltos spalvos balanso, fokuso, ir dar ko tik nori biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 31 rugpjūčio 2012 - 12:08
QUOTE(mamagute @ 2012 08 31, 13:01)
man antrojoj foto nelabai patinka  ateinantis žmogus fone... susilieja su mergina... norėtųsi, kad tas, ką mergina palydi žvilgsniu , matytųsi šiek tiek (pvz., gal žmogaus silueto dalis...) Na čia tokie mano pamąstymai 4u.gif  O šiaip man visai nieko koliažiukas smile.gif

nepalydi mergina zvilgsniu nieko smile.gif ji tiesiog laukia rolleyes.gif dekui uz komentara 4u.gif
Atsakyti
Zirze, man nepatiko tavo koliažas, antroji fotkė faini, nu bet koliažas tai ne.. labai jau abi panašios/vienodos nuotraukos sudėtos, nuobodūs ir neįdomūs tokie koliažai.. bent man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 08 31, 13:18)
Zirze, man nepatiko tavo koliažas, antroji fotkė faini, nu bet koliažas tai ne.. labai jau abi panašios/vienodos nuotraukos sudėtos, nuobodūs ir neįdomūs tokie koliažai.. bent man  smile.gif

gal ir taip rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Poisson'è @ 2012 08 31, 08:52)
Svajone mūsų, vakar užmiršau paprašyti - įkelk čia tą nuotrauką, apie kurią buvo kalbėta  smile.gif

šita turbūt, tik gal kitap apkirpta buvo, nebepamenu kokį variantą rodžiau smile.gif nes flickre žiūriu neberandu aš jos pas save..

user posted image
Atsakyti
Svajone, oi, kokia gera bigsmile.gif

Gal kas iš klaipėdiečių ar atvažiuojančių planuoja dalyvauti? bigsmile.gif

http://fotokudra.lt/cnt.php?id=466
Papildyta:
Primenu, šiandien 18 val mini meetukas Klaipėdoje Herkus Kantas Pub adresas Kepėjų g. 17 / Kurpių g. 6, Klaipeda, LT. (einant Danės krantine link Jono kalnelio, kas nežinot). Kviečiame dalyvauti visas (ir ne klaipėdietes), gal kas važiuos kaip tik pro šalį.... bigsmile.gif biggrin.gif...
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 08 31, 13:29)
šita turbūt

si nuotrauka ilgam istrigusi atminty rolleyes.gif
Papildyta:
as vis neapsisprendziu del sios nuotraukos JB. Svelninti ar palikti toki? g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 08 31, 14:23)
si nuotrauka ilgam istrigusi atminty rolleyes.gif
Papildyta:
http://farm9.staticf..._c864735ff4.jpg[/img]

Nosis, krūtinė, pažastis! o šone ten kaulas taip matosi? blush2.gif Kitą biggrin.gif

Sm, truputį buvo platesnio kampo, bet esmės nekeičia, grožis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 31 rugpjūčio 2012 - 14:54
QUOTE(Zirzė @ 2012 08 31, 14:23)

]

man tai atrodo, kad geras tas jb g.gif
Papildyta:
QUOTE(rG. @ 2012 08 31, 14:53)

Sm, truputį buvo platesnio kampo, bet esmės nekeičia, grožis.

paštas išleis atvirlaiškius, tai galėsiu atsiųsti kai gausiu biggrin.gif tik nežinau kiek gausiu, tikiuosi ne vieną g.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti