Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

What, net kompą įsijungiau, kad tiksliai pažiūrė -t taip noriu vyno matyt lotuliukas.gif
Taigi apvedu veidą su quick selection tool (reikia žiūrėti, kad nepapultų ant tamsių plaukų ar drabužių tada levelius pastumdau į kairę pusę. Jei daugiau šviesint ar tiksliau, neišvengiamai reiktų levelius naudoti. Bet juos nėra taip sudėtinga. Kažkada buvo pavykę lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 08 30, 23:37)
What, net kompą įsijungiau, kad tiksliai pažiūrė -t taip noriu vyno matyt  lotuliukas.gif
Taigi apvedu veidą su quick selection tool (reikia žiūrėti, kad nepapultų ant tamsių plaukų ar drabužių tada levelius pastumdau į kairę pusę. Jei daugiau šviesint ar tiksliau, neišvengiamai reiktų levelius naudoti. Bet juos nėra taip sudėtinga. Kažkada buvo pavykę  lotuliukas.gif

Aciu tau, gerasis zmogau 4u.gif man sluoksniai - tamsus miskas, kaip Koshi konvergavimo kriterijaus (baisus matematinis reiskinys) irodymas..

Kokoiam pasaulio kraste esi? Galvoju, kaip ta vyna atiduoti biggrin.gif
Atsakyti
Kristuk, labai gražu wub.gif

Pandre, patiko. Spalvos ypač wub.gif

Zirze, tokios nuotraukos man labai patinka. Jau senokai flickr'e mačiau - ne kartą buvau užsukusi pasigrožėti.

R.I.R., labai gražūs ieškojimai. Patinka man tokie pasižaidimai su vakarine saulute - turiu pati tokių nuotraukų šeimos albumui.

QUOTE(Jurzole @ 2012 08 30, 16:10)
Kaip man cia noretusi fokuso i zmogu, o ne i pauksti... o gal as tiesiog nesupratau foto idejos?  unsure.gif

Buvo ir į žmogų fokusas, ir horizontalioje nuotraukoje ir vertikalioje biggrin.gif Kai fokuse senukas, balandį sunku įžiūrėti. Prie senuko buvo daugiau balandžių (nelabai jie matosi) - šis vienas, lyg ir atsiskyręs nuo grupės; kaip ir senukas - jis apsuptas žmonių, kurių yra daug aplinkui, bet vienišas. Šiaip daug minčių apie tą nuotrauką sukosi - pati negalėjau nuspręsti ką išryškinti: ar vienišumą, ar vienatvę supriešinti su vienišumu (tas senukas skaitė knygą - jis vienas tarp žmonių, bet tikrai nesijaučia vienišas, nes paniręs į knygų pasaulį). Ai, žodž... Per daug išsiplėčiau... biggrin.gif

Whatever, nieko sudėtingo su tais layer'iais (sluoksniais). Čia kaip tortas, tik įsivaizduok, kad torto pertepimai (layeriai) permatomi. Dedi vieną sluoksnį ant kito ir sutepi tortuką biggrin.gif Jei prie layerio esančią akutę išjungi, tas layeris užgęsta (bet nepasinaikina) - prireikus jį vėl įsijungi. Pabandyk su kokia nuotrauka pažaisti - pasidaryk JB (ant nuotraukos užsidės vienas sluoksnis, tada pažaisk su kontrastu - užsidės dar vienas sluoksnis, kad būtų lengviau suvokiami sluoksniavimai, užrašyk kokį tekstuką (dar vienas sluoksnis). O tada pajunginėk akutes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 08 30, 16:45)
Tikiu, kad visos žinot šią pavardę, bet nepakenks dar kartą pasiskaityti: Bresson

Dekui, idomu smile.gif

Cia geras:
"Jis niekada nenaudojo blykstės, nes tokią praktiką laikė „nemandagia… kaip ėjimas į koncertą su pistoletu rankoje“.
Papildyta:
QUOTE(R.i.R. @ 2012 08 30, 22:05)

Ei, pirmose 2 Heliosas, ane? Fainiai!
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 08 30, 22:21)
Geriau sakyk kada tu glostysi? biggrin.gif

nu va , aš glostau ir tave, man tikrai labai patikti tavo vanduo rolleyes.gif

ėėė, noriu fotkint doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 08 31, 06:59)
nu va , aš glostau ir tave, man tikrai labai patikti tavo vanduo  rolleyes.gif

ėėė, noriu fotkint  doh.gif

Aš ne apie tai, bet ačiū biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 08 31, 08:04)
Aš ne apie tai, bet ačiū biggrin.gif

o apie ką? biggrin.gif nesuprantiga aš kokia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 08 31, 09:10)
o apie ką?  biggrin.gif  nesuprantiga aš kokia  doh.gif

tu baisiai zavi del to biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 08 31, 08:27)
tu baisiai zavi del to biggrin.gif

aš baisiai durna man atrodo doh.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
hey
pamenu buvo kalbeta, bet neatgaminu - kaip isjungti reklamas SM? nebegaliu gyventi ;]
as nieko nekomentuju, soriukas (flickr nebent siek tiek), permainos didziules, tai uzsiemusi iki ausu.
QUOTE(isora @ 2012 08 29, 23:45)
Aš visą dėžę turiu tokių laikų akinių, močiutė man atidavus, reiks prasinešt pro tą senieną.. lotuliukas.gif

duotu man kas ta deze. omg. koki lobi turi.
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 08 31, 09:35)
aš baisiai durna man atrodo  doh.gif  doh.gif  biggrin.gif

biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 08 31, 09:50)
hey
pamenu buvo kalbeta, bet neatgaminu - kaip isjungti reklamas SM? nebegaliu gyventi ;]

Čia smile.gif Jeigu Google Chrome naudoji, arba kokią kitą naršyklę, tada nežinau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo je t'aime: 31 rugpjūčio 2012 - 08:53
Svajone mūsų, vakar užmiršau paprašyti - įkelk čia tą nuotrauką, apie kurią buvo kalbėta smile.gif
Atsakyti