Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Whatever? @ 2012 08 30, 17:43)
matyt neskaiciau tada dar..... kodel blogai? o kas gerai?

gerai yra palikti nuotraukas, kurias įdėjai kritikai, nes vėliau skaitantys paskui nesupranta, apie ką čia komentarai. blogai yra jų nepalikti, jei sukritikuoja kas.

Jurzole, gal flickre, tiks?
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 08 30, 18:57)
gerai yra palikti nuotraukas, kurias įdėjai kritikai, nes vėliau skaitantys paskui nesupranta, apie ką čia komentarai. blogai yra jų nepalikti, jei sukritikuoja kas.

Jurzole, gal flickre, tiks?

supratau
Atsakyti
o man dar reiktu 2 uzskaitymu uz namu darba ax.gif (31 psl.)
Atsakyti
o gal galit pasakyti kur nupjoviau su spalvom?

Savory, po Broneles ND tyliu...Bet tavo linkusi buciau neuzskaityti...Truputi belekaip padaryti....Negrazu man
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 30 rugpjūčio 2012 - 19:01
QUOTE(R.i.R. @ 2012 08 30, 13:56)
Taigi meetukas Klaipėdoje Herkus Kantas Pub penktadienį 18 val. adresas Kepėjų g. 17 / Kurpių g. 6, Klaipeda, LT. (einant Danės krantine link Jono kalnelio, kas nežinot). Kviečiame dalyvauti visas (ir ne klaipėdietes), gal kas važiuos kaip tik pro šalį....  bigsmile.gif  biggrin.gif

Super thumbup.gif Aš dalyvausiu ax.gif
Gal merginos,kurios žada dalyvauti irgi prasineštų, kad maždaug skaičių žinot blush2.gif

Tuo pačiu įdedu savo darbelį ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktorija09: 30 rugpjūčio 2012 - 19:15
Niu nagus tiesiog graužt norisi kaip norisi parodyti keletą iš vakarykščių akimirkų.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 08 30, 19:00)
o gal galit pasakyti  kur nupjoviau su spalvom?

Savory, po Broneles ND tyliu...Bet tavo linkusi buciau neuzskaityti...Truputi belekaip padaryti....Negrazu man

pirmoje tai ta žalia veu tokia. blush2.gif
šiaip man spalvos abiejose fotose nepasiteisina. čia tas atvejis, kai nėra dėl ko jų išsaugot. nes nu negražios rūbų spalvos, aplinka murzinoka ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 08 30, 20:24)
Niu nagus tiesiog graužt norisi kaip norisi parodyti keletą iš vakarykščių akimirkų.
http://4.bp.blogspot.../IMG_3442-1.jpg

dek kokia fainesne, sitoj kazkaip nudnai toj pievoj gulisi wink.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image
man dar šioji patinka.

čia

Mano vanduo
user posted image
ar matote dvasią? žalią?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 30 rugpjūčio 2012 - 20:17
QUOTE(rG. @ 2012 08 29, 12:03)
Na, ir aš atnešu vandenį - Nida.

fainai.. patiko man tavo vanduo, tos linijos... ilgai žvilgsnis klaidžiojo po kadrą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 08 30, 21:05)

is situ pirma grazi.

siaip dek i flickr nuoroda, o ne i bloga. nes blogo foto komentuoti tai tikrai nepatogu
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 08 30, 21:18)
QUOTE(R.i.R. @ 2012 08 30, 21:05)

is situ pirma grazi.

siaip dek i flickr nuoroda, o ne i bloga. nes blogo foto komentuoti tai tikrai nepatogu

OK smile.gif tuoj sukelsiu.
Atsakyti