Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

Kristukass, labai man patiko Tavo ieskojimai wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 08 30, 16:04)
Kai susitiksim, pasimk visą dėžę, tave pafotkinsiu  lotuliukas.gif

Kaži ar pavilksiu, jau šituos vaikas užsimetė ant pirštu, kriokė nesavu balsu, sunkus lb.. lotuliukas.gif tai jei visa dėžę ir da fotiką kuri nuo šiandien vos nulaikau nes vyras objektyvą padovanojo, tai.. lotuliukas.gif reik td lagaminan kraut viską ir tempt ant ratukų... lotuliukas.gif

QUOTE(Peonyblossom @ 2012 08 30, 17:07)
Kristukass, labai man patiko Tavo ieskojimai  wub.gif  4u.gif

aha, man irgi... norėjau rašyt ale žiūriu vėl tu čia pirma išgyrei... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 08 30, 16:29)
Man patinka  bigsmile.gif čia per langą pirmoji koliažo foto? gražios spalvos. Tavajam bloge pirmoji nuotrauka netgi dar labiau patinka  bigsmile.gif

Aš vakare kelsiu, pataupykit energijos  lotuliukas.gif

Beveik visos per langa. doh.gif
QUOTE(Savory @ 2012 08 30, 16:40)
kristukass, labai grazios spalvos! Idomu, kaip tokias isgaut g.gif

Photosopu biggrin.gif
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 08 30, 17:07)
Kristukass, labai man patiko Tavo ieskojimai  wub.gif  4u.gif

Dėkui. smile.gif smile.gif smile.gif
QUOTE(isora @ 2012 08 30, 17:10)
aha, man irgi... norėjau rašyt ale žiūriu vėl tu čia pirma išgyrei...  lotuliukas.gif

Ir tau ačiū. smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 08 30, 16:10)
Dabar as durna klausima uzduosiu - cia objektyvas tokia siaura ryskumo zona isgauna? Kokia f reiksme tada turi buti? Man su f/1.8 dar niekad taip nepavyko, nors keliskart bandziau. Ar as kazka ne taip darau?  unsure.gif

Negaliu pasakyti ka darai taip ar kitaip, bet keista jog neiseina. Nes pas mane cia F2.8, tai buvo placiausiai atverta diafragma,nes fotografuota su Canon EF 24-70mm L USM f2.8. Tai jei buciau uzdejusi 50mm su f1.4 turbut butu dar siauriau papieses.

Kad jau ikeliau i Flickr tai rodau ir cia dar viena (nors turbut jau ir matet ten)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2012 08 30, 18:03)
Negaliu pasakyti ka darai taip ar kitaip, bet keista jog neiseina. Nes pas mane cia F2.8, tai buvo placiausiai atverta diafragma,nes fotografuota su Canon EF 24-70mm L USM f2.8. Tai jei buciau uzdejusi 50mm su f1.4 turbut butu dar siauriau papieses.

Kad jau ikeliau i Flickr tai rodau ir cia dar viena (nors turbut jau ir matet ten)

Patinka spalvos, aplinka. modeliukas, rubai. Tik labai noris zvilgsnio, arba tada dar vienos foto i koliaza su zvilgsniu. O gal ir nusisneku. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 08 30, 15:40)

pirma tokia nekomentuotina, šeimos albumui ax.gif aš tokios temoje nerodyčiau.

antroje mergaitės akių ne tik nereikia, bet net nesinori. norisi jos santykio su triušiu, o ne su kamera ir fotografu. ir man abiejose spalvos nepatinka. jokios.
Atsakyti
Pandre, super! Tik del pozos dar neapsisprendziau.
Atsakyti
Pandre, mergaitės poza nevykusi, o aplinka nuostabi, spalvos irgi.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 08 30, 18:17)
pirma tokia nekomentuotina, šeimos albumui ax.gif aš tokios temoje nerodyčiau.

antroje mergaitės akių ne tik nereikia, bet net nesinori. norisi jos santykio su triušiu, o ne su kamera ir fotografu. ir man abiejose spalvos nepatinka. jokios.

dekui

delete delete abi
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 08 30, 17:29)
dekui

delete delete abi

ne, delete yra bloga praktika, ne kartą esame apie tai kalbėję.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 08 30, 18:30)
ne, delete yra bloga praktika, ne kartą esame apie tai kalbėję.

matyt neskaiciau tada dar..... kodel blogai? o kas gerai?
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 08 30, 15:10)
Jurzole, man labiau gerai, nei blogai, tiksliau, visai neblogai, bet labai tingiu komentuot biggrin.gif

Nu nebuk kaka, pakomentuok, a? ax.gif mirksiukas.gif

QUOTE(pandre @ 2012 08 30, 17:03)
* Negaliu pasakyti ka darai taip ar kitaip, bet keista jog neiseina. Nes pas mane cia F2.8, tai buvo placiausiai atverta diafragma,nes fotografuota su Canon EF 24-70mm L USM f2.8. Tai jei buciau uzdejusi 50mm su f1.4 turbut butu dar siauriau papieses.

** Kad jau ikeliau i Flickr tai rodau ir cia dar viena (nors turbut jau ir matet ten)

* Aciu. Dabar jau ir man visai keista... g.gif Reikes meginti vel, nes labai man patinka tokie zaidimai su ryskumo zona. Ir tavoji foto patiko - pamirsau pasakyti, nes labai jau rupejo paklausti, kaip padarei blush2.gif biggrin.gif

** Man labai patinka spalvu kontrastas. Ir siaip patinka.
Atsakyti