Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(R.i.R. @ 2012 08 30, 14:56)
Taigi meetukas Klaipėdoje Herkus Kantas Pub penktadienį 18 val. adresas Kepėjų g. 17 / Kurpių g. 6, Klaipeda, LT. (einant Danės krantine link Jono kalnelio, kas nežinot). Kviečiame dalyvauti visas (ir ne klaipėdietes), gal kas važiuos kaip tik pro šalį....  bigsmile.gif  biggrin.gif

Busiu smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2012 08 30, 15:32)

O ko juokies tongue.gif ?

QUOTE(R.i.R. @ 2012 08 30, 15:37)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif mes užtat sėdėsim ramios forume lotuliukas.gif

Duok Dieve biggrin.gif , nes tikrai nesmagu kai as jau taip ikyriai buvau jus uzknisusi blush2.gif , ATSIPRASAU VISU, KAS BUVO NE TAIP 4u.gif
Atsakyti
gal yra snbuviu su gera nuotaika ir iskalba ?
Kitaip tariant, ikelciau pora nuotrauku, ale momento laukiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 08 30, 15:24)
gal yra snbuviu su gera nuotaika ir iskalba ?
Kitaip tariant, ikelciau pora nuotrauku, ale momento laukiu biggrin.gif

ojėzus, nu gryn apie mane. bet kaip aš tingiu. aš atostogauju biggrin.gif

nu ok, greit kelk., ale jei tuo metu grįš vyras ir įkiš man lazdas į rankas, tai bai bai padarysiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 30 rugpjūčio 2012 - 15:26
QUOTE(kristukass @ 2012 08 30, 16:01)
Mano vakarykščiai ieškojimai. Gaila, jog lietus juos greitai nutraukė.  smile.gif

Library Cafe
http://4.bp.blogspot.../s1600/dfgh.jpg

Daugiau čia

Man patinka bigsmile.gif čia per langą pirmoji koliažo foto? gražios spalvos. Tavajam bloge pirmoji nuotrauka netgi dar labiau patinka bigsmile.gif

Aš vakare kelsiu, pataupykit energijos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 30 rugpjūčio 2012 - 15:36
QUOTE(kristukass @ 2012 08 30, 15:01)
Mano vakarykščiai ieškojimai. Gaila, jog lietus juos greitai nutraukė.  smile.gif

vat atsakykit man į tokį klausimą, kodėl tokie panašūs objektai gražiai žiūris su visokiais action'ais ar pageltonintom spalvom? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2012 08 30, 15:30)
vat atsakykit man į tokį klausimą, kodėl tokie panašūs objektai gražiai žiūris su visokiais action'ais ar pageltonintom spalvom? biggrin.gif

nes truputį primena senas pageltusias fotkes aplankstytais kraštais?

Papildyta:
na va, nespėjot. pareina vyras, gausiu lazdas į rankas biggrin.gif
Atsakyti
kristukass, labai grazios spalvos! Idomu, kaip tokias isgaut g.gif

Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
jurzole, aciu uz nuomone 4u.gif gal ne visiems pasirodys foto negrazi biggrin.gif taip nesinori perdaryt, nes su margu fonu namie labai prastai, o orai paskutiniu metu nelepina, tai tik vakar i vakara gavau sunaus guminius pafotkint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 08 30, 16:40)

Oi, kaip man patinka tavo foto komentuoti biggrin.gif
pirmoj vaiko akys šešėlį. Žolė rėžia akį, o šiuo atveju akis norėtųsi matyti ryškesnes už žolę. Vaiko rūbas nilabai (traktorius, atsisegusi sagutė.
Antroji suspausta. Triūšis norėtųsi, kad būtų ryškus. Nukirsta per pirščiukus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 30 rugpjūčio 2012 - 15:55
QUOTE(R.i.R. @ 2012 08 30, 16:50)
Oi, kaip man patinka tavo foto komentuoti  biggrin.gif
pirmoj vaiko akys šešėlį. Žolė rėžia akį, o šiuo atveju akis norėtųsi matyti ryškesnes už žolę.
Antroji suspausta. Triūšis norėtųsi, kad būtų ryškus.

Kodel? biggrin.gif Tipo blogiau nebuna, galima daug ka pasakyti? biggrin.gif

Ka turi galvoj akys sesely? O tai labai blogai?

Del triusio, tai cia jau ginsiuosi - as norejau ryskaus vaiko, ne triusio..
Del suspaudimo sutinku...

Beje, nezinau kodel, bet man visada norisi fotografuoti is arti....Kaip atsikratyti sio iprocio ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 30 rugpjūčio 2012 - 15:58
QUOTE(Whatever? @ 2012 08 30, 16:55)
Kodel? biggrin.gif Tipo blogiau nebuna, galima daug ka pasakyti? biggrin.gif

Ka turi galvoj akys sesely? O tai labai blogai?

Del triusio, tai cia jau ginsiuosi - as norejau ryskaus vaiko, ne triusio..
Del suspaudimo sutinku...

Pasiduodu smile.gif nemoku paaiškint. Gal iš senių kas ką pasakys.
Na pabandysiu. Jeigu vaikas nuotraukoje - pirmiausia žiūrovo akys ieško objekto akių. Mano primityviu suvokimu idealiausia,kai jos būna su šviesos atspindžiukais (šiuo atveju šviesos šaltinis yra virš galvos ir galva pakreipta taip, kad nuo kaktos susidarantis šešėlis krenta ant akių) Ryškus fonas (marškinėliai ir žolė) dar labiau jas užgesina. Mano manymu, tai nėra gerai. Bet gal aš klystu.

Bet ar ne geriau būtų buve didinti ryškumo zoną. Spėju, triušis simpatiškas, norėtųsi jį matyti smile.gif kai kuriais atvejais aš nepateisinu siauros ryškumo zonos naudojimo smile.gif jei teisingai "suvarčiau" terminais biggrin.gif

Man irgi porą metų norėjosi fotografuoti tik iš arti. Jei nuotrauka - tai vien galva ir akys biggrin.gif dabar kažkaip išaugau. O kaip tau atsikratyti nežinau biggrin.gif gal žiūrėti daugiau gražių nuotraukų smile.gif bet tikiu, kad tą tu ir taip darai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 30 rugpjūčio 2012 - 16:04