Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

noisy-B , sakytum foto faina, o ne akiniai.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif juokauju, aj galėsiu dėžę praknist da tokių pat yra... irnesakyk.gif Duosiu.. irnesakyk.gif

Reiks ieškotis kas čia pamokytu, vyras šiemet stojo antrą kart, aš kitų metų lauksiu... Tikiuosi įstot.. fear.gif į.. Taikomąją... fear.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 08 30, 15:28)

Džizus, Rytine kava -> užkankinsi V.V. biggrin.gif bet aš irgi norėčiau pas ją smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif mes užtat sėdėsim ramios forume lotuliukas.gif
Atsakyti
robobebrai, atsisiunciau infanview, kazkodel man nenorejo atidarinet raw failu, taciau, kai jau zinojau, tavo deka, ko ieskot, radau kita programele - FastStone - negaliu atsidziaugt, kaip paprasta viskas ax.gif 4u.gif

Rodau 3 ND:
18mm
user posted image
35mm
user posted image
55mm
user posted image
Atsakyti
Tikiu, kad visos žinot šią pavardę, bet nepakenks dar kartą pasiskaityti: Bresson
Atsakyti
QUOTE(Savory @ 2012 08 30, 15:38)

Rodau 3 ND:

Ar supratai esmę?
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2012 08 30, 15:45)
Tikiu, kad visos žinot šią pavardę, bet nepakenks dar kartą pasiskaityti: Bresson

Ačiū, Say. Jau pasiilgau skaitinių wub.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 08 30, 14:46)
Ar supratai esmę?

lotuliukas.gif jetau, po kiekvieno namu darbo to pacio manes klausia lotuliukas.gif

atrodo supratau, turi keistis fonas, kuo arciau objektas, tuo fonas labiau issiliejes...negi nesimato? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Savory @ 2012 08 30, 15:49)
lotuliukas.gif jetau, po kiekvieno namu darbo to pacio manes klausia  lotuliukas.gif

atrodo supratau, turi keistis fonas, kuo arciau objektas, tuo fonas labiau issiliejes...negi nesimato? g.gif

Matos smile.gif matyt esi laimingoji, kuriai vis papuola šitas klausimas smile.gif aš užskaitau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 08 30, 14:51)
Matos smile.gif matyt esi laimingoji, kuriai vis papuola šitas klausimas  smile.gif aš užskaitau  smile.gif

o as jau susipergyvenau... smile.gif
Atsakyti
Mano vakarykščiai ieškojimai. Gaila, jog lietus juos greitai nutraukė. smile.gif

Library Cafe
user posted image

Daugiau čia
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 08 30, 15:33)
noisy-B , sakytum foto faina, o ne akiniai..  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  juokauju, aj galėsiu dėžę praknist da tokių pat yra... irnesakyk.gif Duosiu.. irnesakyk.gif

Reiks ieškotis kas čia pamokytu, vyras šiemet stojo antrą kart, aš kitų metų lauksiu... Tikiuosi įstot.. fear.gif į.. Taikomąją... fear.gif  lotuliukas.gif

Kai susitiksim, pasimk visą dėžę, tave pafotkinsiu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kristukass @ 2012 08 30, 16:01)
Mano vakarykščiai ieškojimai. Gaila, jog lietus juos greitai nutraukė.  smile.gif

Visai fainai smile.gif
Atsakyti
Aciu, kas pastebejot mano vandens fantazija 4u.gif Smagu, kad ir patiko kazkam smile.gif Senbuviu dauguma patylejo, tai tenka padaryti isvada, kad vel kazka tokio "nei gerai, nei blogai" atnesiau g.gif Galvoju, jei jau visai bloga foto butu, tai gal butu pasakiusi kuri nors? ax.gif

QUOTE(Endži @ 2012 08 29, 09:11)
turiu as is vakarines saulutes, nezinau man ji labai miela blush2.gif  wub.gif o kaip kitom?

Kelintakart ateinu, ir vis pamirstu pakomentuoti doh.gif Man patinka sviesa, patinka tie burbuliukai, bet to sviesaus virsaus tai kirpciau, kad tik siek tiek jo matytusi. Kitos dvi irgi nieko, bet sitai neprilygsta.

QUOTE(Poisson'è @ 2012 08 30, 10:36)
Vienatvė

Kaip man cia noretusi fokuso i zmogu, o ne i pauksti... o gal as tiesiog nesupratau foto idejos? unsure.gif

QUOTE(pandre @ 2012 08 30, 11:41)
mano pajuris

Dabar as durna klausima uzduosiu - cia objektyvas tokia siaura ryskumo zona isgauna? Kokia f reiksme tada turi buti? Man su f/1.8 dar niekad taip nepavyko, nors keliskart bandziau. Ar as kazka ne taip darau? unsure.gif

QUOTE(Savory @ 2012 08 30, 14:38)
Rodau 3 ND:

Va, pabusiu bjauri (nors ir ne PMS, bet uztai pilnatis tongue.gif) - man kazko labai negraziai ziurisi sitos nuotraukos. Tas suolas neproporcingai didziulis, batai supermargi... zinau, kad ND, bet norisi kazko dailesnio. Jei tik man, tai nekreipkit demesio blush2.gif smile.gif

O ar zinote, kad sianakt bus blue moon? (As in "once in a blue moon") mirksiukas.gif As tik vakar suzinojau, kas tai yra.... ax.gif
Atsakyti
Jurzole, man labiau gerai, nei blogai, tiksliau, visai neblogai, bet labai tingiu komentuot biggrin.gif
Atsakyti