Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(viktorija09 @ 2012 08 30, 12:55)
Prisijungčiau ir aš wink.gif bet ko gero mokymų kainos pas profus tai KOSMOSAS wink.gif g.gif

Labas. Nematyta. O jau pagrindus zinai turbut ax.gif ?
Papildyta:

QUOTE(R.i.R. @ 2012 08 30, 13:00)
Gerai, jau trys esam. Užklausiu ir informuosiu  bigsmile.gif

Tai palauk, gal musu bus daugiau ax.gif
O pas ka uzklausi?
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 30, 13:11)
Labas. Nematyta. O jau pagrindus zinai turbut  ax.gif  ?
Papildyta:
Tai palauk, gal musu bus daugiau  ax.gif
O pas ka uzklausi?

Jos pačios gi smile.gif
Atsakyti
[quote=Rytine Kava 10,2012 08 30, 12:11]
Labas. Nematyta. O jau pagrindus zinai turbut ax.gif ?
Papildyta:

Labas 4u.gif žinau smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
as mielai irgi kur vilniuj pasimokyciau... bet kad vilnietes visos mokintos.. biggrin.gif
reik vienai ieskotis kur, pas ka.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 08 30, 11:54)
O dėl V. Vaišvilaitės foto, jooo, žiūrėjau aš į ją ilgai ilgai, nu emocija ir visa kita... super, šuns žvilgsnis... Nu viskas gerai susižaidę tarpusavyje.. wub.gif

Man jos dar su katinukais faina serija yra. :]
Atsakyti
Klausimukas. Photoshop'e išsiskiriu layer'į. Kaip ant to pačio layer'io prijungti kitas redagavimo funkcijas? Pvz. reguliuoti to sluoksnio, o ne visos nuotraukos kontrastą ir t.t.
Atsakyti
Poisson'è, vienatvės kadras savo emocija užmušė... nežinau, gal tokia nuotaika šiandien, bet labai patinka..
Atsakyti
Taigi meetukas Klaipėdoje Herkus Kantas Pub penktadienį 18 val. adresas Kepėjų g. 17 / Kurpių g. 6, Klaipeda, LT. (einant Danės krantine link Jono kalnelio, kas nežinot). Kviečiame dalyvauti visas (ir ne klaipėdietes), gal kas važiuos kaip tik pro šalį.... bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 30 rugpjūčio 2012 - 14:35
QUOTE(isora @ 2012 08 30, 13:50)
as mielai irgi kur vilniuj pasimokyciau... bet kad vilnietes visos mokintos.. biggrin.gif
reik vienai ieskotis kur, pas ka.. blush2.gif

Paieskok FB Fotolyra, ten maciau asmenines pamokas, bent man tai jo nuotraukos grazios... Labai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 29, 21:22)
Uz ju nespalvota  cool.gif
Vargas man su spalvom  verysad.gif

Dar didesnis košmaras tada smile.gif

Endži -> Patiko žolytės su pūkeliu smile.gif

Poisson'è -> man asmeniškai šie šunys nefotogeniški ir bjaurūs smile.gif baltas kampas virš jo galvos trukgdo.
Asfaltas patiko labiau.

isora -> Ė, labai cool akinių turi! Nepamiršau mūsų sustikimo, vis laiko nerandu smile.gif

pandre -> Tavo pajūris labai patiko smile.gif

Džizus, Rytine kava -> užkankinsi V.V. biggrin.gif bet aš irgi norėčiau pas ją smile.gif

Gotte -> O tu kartais Vilniuje nebūsi per savo atostogėles čia? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 08 30, 09:43)
Aš jau LT!!!!!!!!!!!!!!! thumbup.gif

sveika sugrizus, jei busi Kaune, labai mielai susitikciau smile.gif

QUOTE(Poisson'è @ 2012 08 30, 12:59)
Klausimukas. Photoshop'e išsiskiriu layer'į. Kaip ant to pačio layer'io prijungti kitas redagavimo funkcijas? Pvz. reguliuoti to sluoksnio, o ne visos nuotraukos kontrastą ir t.t.

jei gerai supratau ko klausi, tai bandysiu atsakyt smile.gif ant tos redagavimo fukcijos, ji turi buti virs to layerio, kuri nori taisyti, spaudi su desiniu ir pasirenki create clipping mask, jei ne apie tai cia kalba, tai sorry biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 30, 11:50)
Noriu  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti