Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

Labas smile.gif

Turiu klausimeli biggrin.gif

Pas mane Nikon 3100D ir Nikor 18-105, niekaip nesigauna man pirmas ND su graziu suliejimu, nebent pritraukiu kiek galiu g.gif Kazka ne taip darau ar su 3.5 diafragma taip ir nesulies kaip pvz 1 psl? g.gif Aciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mosera @ 2012 08 25, 22:47)
Labas smile.gif

Pas mane Nikon 3100D ir Nikor 18-105, niekaip nesigauna man pirmas ND su graziu suliejimu, nebent pritraukiu kiek galiu g.gif Kazka ne taip darau ar su 3.5 diafragma taip ir nesulies kaip pvz 1 psl? g.gif Aciu biggrin.gif

Didesnius tarpus tarp daiktu daryk 4u.gif
Atsakyti
Didesnius-tai kiek? g.gif Dedu per visa kambari, skirtumas tarp antro ir trecio nelabai matosi... Kai prizuminu, tada liejasi, bet ND to daryti nereikia?
Atsakyti
Ačiū žinoma visoms, ką čia slėpsi, kam nemalonu kai giria, kailiuką glosto.
Gerai,kad šiandien nelyjo, tikrai būč prigėrus.
Jei rimtai tai mano foto labao paprastutės( negalvokit apie tai apie ką pagalvojot biggrin.gif ), bet iš visos širdies.
Aš po krikštynų, labai sunkių, labai nusikalus.
Ryt gal ką atnešiu, gi mergą vandenį fotkinsiu biggrin.gif

Kava, pasakok, kaip sekėsi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 25 rugpjūčio 2012 - 20:59
QUOTE(Mosera @ 2012 08 25, 21:47)
Labas smile.gif

Aš šiuos ND su 3.5 diafragma dariau. Gavosi liuksiškai biggrin.gif stenkis iš kuo arčiau fotkint (visiškai nezoominant), didesnius tarpus daryk. Sėkmės wink.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 08 25, 22:08)
AÅ” Å”iuos ND su 3.5 diafragma dariau. Gavosi liuksiÅ”kai biggrin.gif stenkis iÅ” kuo arčiau fotkint (visiÅ”kai nezoominant), didesnius tarpus daryk. Sėkmės wink.gif

Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 08 25, 21:58)
Ačiū žinoma visoms, ką čia slėpsi, kam nemalonu kai giria, kailiuką glosto.
Gerai,kad šiandien nelyjo, tikrai būč prigėrus.
Jei rimtai tai mano foto labao paprastutės( negalvokit apie tai apie ką pagalvojot biggrin.gif ), bet iš visos širdies.
Aš po krikštynų, labai sunkių, labai nusikalus.
Ryt gal ką atnešiu, gi mergą vandenį fotkinsiu biggrin.gif
Kava, pasakok, kaip sekėsi?

as irgi tavo gerbejas smile.gif
bet nuotraukos ne prie ko, as siaip smile.gif
Atsakyti
Man tai Erika irgi kartais nieko, bet į žmonas gal neimčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 08 25, 21:16)
as irgi tavo gerbejas smile.gif
bet nuotraukos ne prie ko, as siaip smile.gif

Bučkis Tau, mylimuk. Dzin tos foto, jei yra kitų privalumų, ane biggrin.gif

QUOTE(rG. @ 2012 08 25, 21:17)
Man tai Erika irgi kartais nieko, bet į žmonas gal neimčiau biggrin.gif

Kartais nieko, tai čia kaip, kaip meilužė. Kitus kartus pas žmoną, ane biggrin.gif
Aš tai Tave visada wub.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 08 25, 22:08)
Aš šiuos ND su 3.5 diafragma dariau. Gavosi liuksiškai biggrin.gif stenkis iš kuo arčiau fotkint (visiškai nezoominant), didesnius tarpus daryk. Sėkmės wink.gif

visiskai nezuminant - tai 18mm. su tokiu zidiniu ryskumo zona laaabai didele. as siulyciau zumint iki max. Nebent keiciasi MFD.
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 08 25, 22:39)
visiskai nezuminant - tai 18mm. su tokiu zidiniu ryskumo zona laaabai didele. as siulyciau zumint iki max. Nebent keiciasi MFD.

nIEKO NESUPRATAU biggrin.gif tingiu googlint. Aš su savo 28-135 šitą ND atlikinėjau prie 28. Tada ir atradau, kad jis šitaip labiau lieja foną nei zoominant smile.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 08 25, 22:39)

Va prizuminus kiek galiu sulieja graziai, nezuminus schmoll.gif Kas yra MFD?
Atsakyti