Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Poisson'è @ 2012 08 29, 23:50)
Supratau dėl savų nuotraukų...  ax.gif  biggrin.gif

Dar vienas bandymas:

Asfalto vaikai

[url=http://www.flickr.com/photos/78190950@N07/7889753518/][img]http://farm9.staticflickr.com/8303/7889753518_f0d095d170_z.jpg

Apdirbimas specialiai toks murzinas (gatvinis). Sharpo uždėjo Flicrk.

Labos,

Pavadinimas "asfalto vaikai", o kur asfaltas? toks jausmas, kad vaikas tyčia įkištas į kokį tai bomžyną ir dėl to labai nuliūdęs. Norėtųsi matyti šiuo atveju pagrindą, ant kurio vaikas stovi, nedera akį rėžianti maikutė, galėtų laikyti kokį neryškų meškutį nulėpausį rankytėje... Vakar užmačiau Viktorijos Vaišvilaitės foto "Vakarais į kiemą"
user posted image
Šitoji palieka įspūdi. Jauti? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 30 rugpjūčio 2012 - 10:41
R.I.R., taip, jaučiu. Ačiū!

Beje, asfato ta prasme, kad miesto vaikai - gimę ant asfalto. Man tas fono grubumas, užrašas "Šaika Britva" ir net ta pati iškritikuota maikutė sužaidė. Šiaip patinka man toks gatvinis nuotraukų stilius, bet bandysiu subtiliau jį pajusti ir pabandyti numatyti ką žiūrovas tokiose nuotraukose mato (kad neatrodytų, kad į bomžynus savo vaikus specialiai kišu lotuliukas.gif ). Dar kartą ačiuks smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Poisson'è: 30 rugpjūčio 2012 - 10:50
QUOTE(Jurzole @ 2012 08 29, 20:03)
Senokai jau ką berodžiau... atnešu fantaziją vandens tema. Pakritikuokit, prašau...  ax.gif Pati abejoju dėl kontrasto stokos, bet kai daugiau, atrodo, kad dingsta visas efektas, kurį taip stengiausi sukurti  g.gif

[img]http://farm9.staticflickr.com/8182/7888425914_24c450a368_c.jpg

Jūržole, man labai patiko!!! tos šakos vinguriuojančios kelia minčių.. Super sugebi matyti.
Šiandien vakare jau ir aš gal atnešiu savo vandenį bigsmile.gif
Atsakyti
Aš suprantu, ką norėjo Gotte pasakyti.. mirksiukas.gif

Emocijas ir aš gaudau saviškes... ax.gif Čia senos foto, tai keliu nuorodą.. mirksiukas.gif http://www.flickr.co...s/79452887@N07/

O dėl V. Vaišvilaitės foto, jooo, žiūrėjau aš į ją ilgai ilgai, nu emocija ir visa kita... super, šuns žvilgsnis... Nu viskas gerai susižaidę tarpusavyje.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 08 29, 13:03)
Na, ir aš atnešu vandenį - Nida.

rG, gali isduoti paslapti kaip verti i j/b? zinau tu domejaisi ir rodei vieno fotografo j/b darbus, kurie ir mane zavejo, bet as nesuprantu kaip taip graziai ir kontrastingai paversti? Gal nors kiek i kelia mane pasuktum, kur info pakapstyti apie toki j/b. Jau kuris laikas matau, kad grazus lb tavo j/b.
QUOTE(Jurzole @ 2012 08 29, 20:03)
Senokai jau ką berodžiau... atnešu fantaziją vandens tema.

grazu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandre: 30 rugpjūčio 2012 - 11:00
Klaipėdietės, audžiu mintį. Kadangi čia mūsų jau ne viena, gal norėtumėte susiburti ir eiti mokytis pas V.Vaišvilaitę pvz? ar kokį kitą fotografą, kuris organizuoja kursus klp? bigsmile.gif
kažkaip aš kuo toliau, tuo labiau klimpstu į meilę fotografijai... smile.gif
Atsakyti
mano pajuris

user posted image
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 08 30, 12:35)
Klaipėdietės, audžiu mintį. Kadangi čia mūsų jau ne viena, gal norėtumėte susiburti ir eiti mokytis pas V.Vaišvilaitę pvz? ar kokį kitą fotografą, kuris organizuoja kursus klp?  bigsmile.gif
kažkaip aš kuo toliau, tuo labiau klimpstu į meilę fotografijai...  smile.gif

Noriu bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Poisson'è @ 2012 08 30, 10:36)

Sorriukas, kad užverčiu temą savo mažiau nei pusėtinomis nuotraukomis  blush2.gif Nenoriu aš į gretimą temą, tiesą sakant. Kad ir sau, noriu fotografuoti, kadrą pamatyti ir jį apdirbti panašiai į tuos, kuriais grožiuosiu čia ir FB. Gal kada pavyks...
Aš tai tave skatinu, šaunuolė, eik pirmyn, mokykis, tobulėk. Smagu.

Papildyta:
QUOTE(pandre @ 2012 08 30, 10:58)
rG, gali isduoti paslapti kaip verti i j/b? zinau tu domejaisi ir rodei vieno fotografo j/b darbus, kurie ir mane zavejo, bet as nesuprantu kaip taip graziai ir kontrastingai paversti? Gal nors kiek i kelia mane pasuktum, kur info pakapstyti apie toki j/b. Jau kuris laikas matau, kad grazus lb tavo j/b.

grazu smile.gif

Dėkui, labai to siekiau bigsmile.gif biggrin.gif
Na, yra keli būdai, bet turbūt pats geriausias yra atskirai tvarkyti su laeyriais visas zonas - veidą atskirai, plauksu atskirai, kūną atskirai, foną atskirai ir t.t. Paverti juodai balta, be didelio kontrastų - layers adjustment bw ir tada dirbi su leveliais, su curves, su contrastu / šviesumu. Pavignetini jei plokštoka. Tiek žinių.
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 08 30, 11:35)
Klaipėdietės, audžiu mintį. Kadangi čia mūsų jau ne viena, gal norėtumėte susiburti ir eiti mokytis pas V.Vaišvilaitę pvz? ar kokį kitą fotografą, kuris organizuoja kursus klp?  bigsmile.gif
kažkaip aš kuo toliau, tuo labiau klimpstu į meilę fotografijai...  smile.gif

Prisijungčiau ir aš wink.gif bet ko gero mokymų kainos pas profus tai KOSMOSAS wink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 08 30, 12:53)

Dėkui, labai to siekiau  bigsmile.gif  biggrin.gif
Na, yra keli būdai, bet turbūt pats geriausias yra atskirai tvarkyti su laeyriais visas zonas - veidą atskirai, plauksu atskirai, kūną atskirai, foną atskirai ir t.t. Paverti juodai balta, be didelio kontrastų - layers adjustment bw ir tada dirbi su leveliais, su curves, su contrastu / šviesumu. Pavignetini jei plokštoka. Tiek žinių.

Dekui, rG smile.gif Tau tikrai pavyko perprasti j/b.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 30, 12:50)
Noriu  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

QUOTE(viktorija09 @ 2012 08 30, 12:55)
Prisijungčiau ir aš wink.gif bet ko gero mokymų kainos pas profus tai KOSMOSAS wink.gif g.gif

Gerai, jau trys esam. Užklausiu ir informuosiu bigsmile.gif
Atsakyti