Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

dar zolyciu ir gelyciu biggrin.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endži: 29 rugpjūčio 2012 - 20:42
Endži, pirmoji tai kaip ryškumo zonos ND atlikinėtum biggrin.gif Nors šiaip man abi labai fainos, mėgstu tokius pusiau makro smile.gif
Atsakyti
Jurzole, patinka wub.gif Pati bandžiau tokią idėją plėtoti.

Endži, man labiausiai patiko tavoji, kurią ryte dėjai. Šios mažiau. Pirmoje ta plunksna nervina. Antroje spalvos patinka.
Atsakyti

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 29, 20:22)
Blogai is toli su portretiniu objektyvu ax.gif
Jaunikis kuzda jaunajai vis kazka  biggrin.gif
Uz ju nespalvota  cool.gif
Vargas man su spalvom  verysad.gif

Kodėl blogai? Gal objektyvas prastas? Kadangi mano portretiniai geresni, nei platūs, tai man kaip tik geriau su portretiniais iš toli.

Spalvos nenatūralios, lavoninės, nepabijosiu šito žodžio, tai, kad vyras užlindęs, nematau nieko blogo, dar žiūrint koks kontekstas, nors jei visos tokios bus, tai žinai biggrin.gif

Jei tu ten tyčia nuėmei spalvas už nugaros, tai daugiau taip nedaryk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 08 29, 21:15)
Kodėl blogai? Gal objektyvas prastas? Kadangi mano portretiniai geresni, nei platūs, tai man kaip tik geriau su portretiniais iš toli.

a kokie tavo objektyvai?
Papildyta:
QUOTE(Poisson'è @ 2012 08 29, 21:15)

Endži, man labiausiai patiko tavoji, kurią ryte dėjai. Šios mažiau. Pirmoje ta plunksna nervina. Antroje spalvos patinka.

na ta pirma kur dejau ryte man irgi paciausia, bet kazkaip ir sios patinka ax.gif
Atsakyti
Ačiū už nuomonę... 4u.gif blush2.gif

Juržole, patiko ir man... ax.gif

Endži, fainios spalvos... wub.gif

O aš parodau, kad nemiegu, vandens neturiu, pažadu atnešt... lotuliukas.gif

Db bus tokia:

Memories

user posted image

Flikre yra ir spalvota ir dar kelios tokios, tipo kopijuotos.. 4u.gif biggrin.gif

http://www.flickr.co...s/79452887@N07/
Atsakyti
...Švelnutė...

user posted image

hihihi.gif

Papildyta:
Isora, man kažkaip daiktai nesuderinami - knyga, močiutės staltiesė viskas OK. Bet tie akiniai man iš konteksto iškrenta... Ir spalvos man pilkokos...
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2012 08 29, 21:19)
a kokie tavo objektyvai?

Kažkaip nesinori tos amunicijos čia vardint biggrin.gif

Realiai savo reikmėms sočiai - 50 1.4 ir kokį pusiau lievą platesnį dienos šviesoj. Mano manymu, per akis, jei nesinori žaisti kažko specifinio, tada jau patys žmonės žino ko jie nori.
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 08 29, 22:15)
tai, kad vyras užlindęs, nematau nieko blogo

o man tas užlindimas irgi nepatiko. Lai sau kužda kiek nori, galima paeit ir kiek kitu kampu "imt"... ir tas kuždesys ar nekuždesys įdomiau atrodys, o dabar nesuprasi ko jis ten užkištas, man asmeniškai labai stinga veido.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 29 rugpjūčio 2012 - 21:37
norejau tokio durno klausimo paklaust, nes tikrai nerandu...
siandien pafotkinau pirma karta RAW formatu, persikeliau i kompa, atsidariau su Canon Digital Photo Professional, ir klausimas tame, negi ir reikia taip kiekviena foto atskirai atidarinet, tada uzdaryt ir vel imt kita atidarinet? g.gif Siaubas, kiek ilgai uztrunka...Na turiu minty, ar nera tokios funkcijos, kad bent pradinei perziurai galima butu ziuret spaudant strelytes, ar Next? Tikiuosi supratot, ka turejau omeny blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Poisson'è @ 2012 08 29, 22:31)
Isora, man kažkaip daiktai nesuderinami - knyga, močiutės staltiesė viskas OK. Bet tie akiniai man iš konteksto iškrenta... Ir spalvos man pilkokos...

hm..... Na knyga senaaaa... ne staltiesė ten, bet ne esmė, o tie akinia irgi močiutės beje.. tongue.gif Milijonas jiem metu, net rėmas stiklinis.. rolleyes.gif O pilkumą spec dėjau, man gražiau nei aštriai JB. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Savory @ 2012 08 29, 22:37)
norejau tokio durno klausimo paklaust, nes tikrai nerandu...
siandien pafotkinau pirma karta RAW formatu, persikeliau i kompa, atsidariau su Canon Digital Photo Professional, ir klausimas tame, negi ir reikia taip kiekviena foto atskirai atidarinet, tada uzdaryt ir vel imt kita atidarinet? g.gif Siaubas, kiek ilgai uztrunka...Na turiu minty, ar nera tokios funkcijos, kad bent pradinei perziurai galima butu ziuret spaudant strelytes, ar Next? Tikiuosi supratot, ka turejau omeny blush2.gif

aisku yra. As naudoju irfanview perziurai, o exploreris thumbnailus irgi rodo.
Atsakyti