Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Alabama @ 2012 08 29, 13:45)

Nepatikti...

rG Nida irgi nepatikti... Toj foto tik dangus [debesai] patinka ir tiek.

isora -> spalvos ir odos spalva - nepatikti. Suknelė iš vis susilieja su dekiu smile.gif

Rytine Kava 10 -> nepatinka nei vestuvinė, nei dvynukės. Nors dvinukėse labai patinka mergyčių ryšys ir jų emocijos, bet jau koliažas, foto - ne. spalvos, wb atrodo negeras, griūna sienos, langas. O dar ta staltiesė ar servetėlė išlindus.

Endži
-> Patinka tavo vakarinė saulutė, ypatingai burbuliukai apačioje.

Vandenė -> Labai blogai.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 29, 11:19)
Del treningu ir as pritariu  cool.gif

QUOTE(noisy-B @ 2012 08 29, 18:00)
Vandenė -> Labai blogai.

Ačiū už nuomones mirksiukas.gif Man irgi jau nebepatinka schmoll.gif

je t'aime, Endži, labai labai gražu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vandenė: 29 rugpjūčio 2012 - 17:21
Aciu visiems uz grazius zodzius mano foto wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 08 29, 18:00)
Rytine Kava 10 -> nepatinka nei vestuvinė, nei dvynukės. Nors dvinukėse labai patinka mergyčių ryšys ir jų emocijos, bet jau koliažas, foto - ne. spalvos, wb atrodo negeras, griūna sienos, langas. O dar ta staltiesė ar servetėlė išlindus.

Ten berniukai biggrin.gif . Servetele uzmirsau nuklonuot blush2.gif . WB seniau vis nustatinejau ant debeselio viduj, kad foto turetu geltonumo, ale siltesnes doh.gif , nebedarau to...
O kas vestuvinej negerai? Na as super duper ir nesitikiu dar is saves. Kuo daugiau fotografuosiu, tuo daugiau matysiu klaidu ir is ju mokinsiuos ax.gif
Atsakyti
Senokai jau ką berodžiau... atnešu fantaziją vandens tema. Pakritikuokit, prašau... ax.gif Pati abejoju dėl kontrasto stokos, bet kai daugiau, atrodo, kad dingsta visas efektas, kurį taip stengiausi sukurti g.gif

user posted image
Atsakyti
Su portretiniu objektyvu kai is arti fotkinu tai dar visai nieko (galejau atvert diafragma, bet kuo daugiau praktikos, tuo daugiau galesiu is klaidu mokytis ax.gif ), bet kai is toli zmones, tai doh.gif doh.gif doh.gif

Dar viena foto, paprastute ax.gif

user posted image

Cia fotoatelje kai lauke jie ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava 10: 29 rugpjūčio 2012 - 19:55
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 29, 20:54)
Su portretiniu objektyvu kai is arti fotkinu tai dar visai nieko (galejau atvert diafragma, bet kuo daugiau praktikos, tuo daugiau galesiu is klaidu mokytis  ax.gif ), bet kai is toli zmones, tai  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Dar viena foto, paprastute  ax.gif

http://i1114.photobu...a/275a-Copy.jpg

Cia fotoatelje kai lauke jie  ax.gif

nesuprantu as tu uzuominu apie portretini objektyva, ka tu nori pasakyt? Kas visai nieko is arti ir kas "ne nieko" is toli?
poza tai blogai, nes jaunikio galva sulindus kazkur uz jaunosios, tiek vienoj tiek kitoj foto vienodai.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 29, 20:54)
Su portretiniu objektyvu kai is arti fotkinu tai dar visai nieko (galejau atvert diafragma, bet kuo daugiau praktikos, tuo daugiau galesiu is klaidu mokytis  ax.gif ), bet kai is toli zmones, tai  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Dar viena foto, paprastute  ax.gif
Cia fotoatelje kai lauke jie  ax.gif

šita ir negerai... o jau spalvos. Man nepatinka, o ten už jų nespalvota?
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 08 29, 21:07)
nesuprantu as tu uzuominu apie portretini objektyva, ka tu nori pasakyt? Kas visai nieko is arti ir kas "ne nieko" is toli?
poza tai blogai, nes jaunikio galva sulindus kazkur uz jaunosios, tiek vienoj tiek kitoj foto vienodai.

Blogai is toli su portretiniu objektyvu ax.gif
Jaunikis kuzda jaunajai vis kazka biggrin.gif

QUOTE(noisy-B @ 2012 08 29, 21:18)
šita ir negerai... o jau spalvos. Man nepatinka, o ten už jų nespalvota?

Uz ju nespalvota cool.gif
Vargas man su spalvom verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 29, 21:22)
Blogai is toli su portretiniu objektyvu ax.gif

o kas yra?
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 29, 21:22)
Uz ju nespalvota 

Venk tokiu dalyku...Tai klaikiai neskoninga ir pigu,mano nuomone....

Patiko Jurzoles vanduo..Labai labai patiko...
kitu vanduo nepatiko
Atsakyti
Labas,

QUOTE(Whatever? @ 2012 08 29, 20:26)

Patiko Jurzoles vanduo..Labai labai patiko...
kitu vanduo nepatiko

drinks_cheers.gif
Atsakyti