Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Vandenė @ 2012 08 29, 11:04)

pritariu Sayonarai rolleyes.gif del isdegimu ir del treningu ax.gif
Atsakyti
Ačiū, mergytės, už nuomonės mirksiukas.gif Išdegimus ir aš matau, tik kažkodėl galvojau, kad nėra taip žiauriai blogai lotuliukas.gif Šortų nepriverčiau nusvilkt, nors ir karšta buvo, sako aš ne pliaže doh.gif lotuliukas.gif
Nieko man nesigauna su žmonėmis, net neturiu, ką jums galėčiau parodyt.. Oras geras, saulutė šviečia, vakare reiks nulėkt kur į pievas, pabandysiu, gal ten kas pavyks.
Atsakyti
Del treningu ir as pritariu cool.gif
Atsakyti
Emocijoms gal tinkanti ax.gif (seses dvynukai)

user posted image
Atsakyti
Heliau...

Ėėėėė... Šabakštynas , spalvos.. wub.gif Ta saulytė.. wub.gif

RK ,o kam tas Lightroom`as, ko nekeli raw`o tiesiai į PS? plius su Photoscape, kaip kokybę ėdi, foto tikrai tamsi... g.gif

Vandenė , nu nepyk... bet jau tie treningai... unsure.gif Nu Gariunskaja... unsure.gif Da išdegus gerai foto.. schmoll.gif

Atnešu ir aš kažką...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 08 29, 11:56)

Atnešu ir aš kažką...

kadras malonus. Siek tiek kabineciausi prie apdirbimo smile.gif rankytese matosi kad kazka turi bet nuotraukos apacia tokia sviesi kad neatskiriu beveik kur pliusinis zaisliukus kur mergytes sijonukas ir kur pledo konturai rolleyes.gif tai siek tiek apacia reikia atskirai patamsinti smile.gif ir visos nuotraukos toks atspalvos keistas smile.gif toks i violetinuma smile.gif gal spec toki pasirinkai? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 08 29, 11:56)

RK ,o kam tas Lightroom`as, ko nekeli raw`o tiesiai į PS? plius su Photoscape, kaip kokybę ėdi, foto tikrai tamsi...  g.gif
Da išdegus gerai foto..  schmoll.gif

Atnešu ir aš kažką...

Lightroomas raw'a tvarkyt. Foto tamsi, nes kelias sviesinau ir ne ta ikeliau lotuliukas.gif .
Photoscape reiks pamirst aplamai g.gif

Bet tavo kokio sviesumo, kur dekis ir suknele, nebesimato kur kas, viskas vientisa ir veidas baisiai sviesus.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 29, 12:11)
Lightroomas raw'a tvarkyt. Foto tamsi, nes kelias sviesinau ir ne ta ikeliau  lotuliukas.gif .
Photoscape reiks pamirst aplamai  g.gif

Bet tavo kokio sviesumo, kur dekis ir suknele, nebesimato kur kas, viskas vientisa ir veidas baisiai sviesus.

Photoscape suėda kokybę... schmoll.gif Nu aš iš pvz pas mane Nikonas keliu iš ViewNX2 programos RAW iškart į PS ir ten tvarkau, ne konvertuoju į JPG.

Nu šviesi šviesi... da plius kalibruot kompą reik... rolleyes.gif Man gali vienaip rodyt kietiem kitaip. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 08 29, 12:19)
Photoscape suėda kokybę... schmoll.gif  Nu aš iš pvz pas mane Nikonas keliu iš ViewNX2 programos RAW iškart į PS ir ten tvarkau, ne konvertuoju į JPG.

Nu šviesi šviesi... da plius kalibruot kompą reik... rolleyes.gif Man gali vienaip rodyt kietiem kitaip. doh.gif

Gal as visas foto ir buvau suedusi su photoscape blink.gif
Tai aisku reik tvarkyt raw'e biggrin.gif . As gi abiem formatais buvau nusistaciusi smile.gif .
O kiek kalibravimas? As kur kursus lankiau, sake laptopa uz 50 sukalibruotu, o kita kompa reik kad kas jau i namus atvaziuotu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava 10: 29 rugpjūčio 2012 - 11:30
QUOTE(isora @ 2012 08 29, 12:19)

man per laptopa irgi šviesuuuuuu, bet per stacionara viskas matosi, viskas atsiskiria, zaisliukas, suknele ir kt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 08 29, 12:05)
kadras malonus. Siek tiek kabineciausi prie apdirbimo smile.gif rankytese matosi kad kazka turi bet nuotraukos apacia tokia sviesi kad neatskiriu beveik kur pliusinis zaisliukus kur mergytes sijonukas ir kur pledo konturai rolleyes.gif tai siek tiek apacia reikia atskirai patamsinti smile.gif ir visos nuotraukos toks atspalvos keistas smile.gif toks i violetinuma smile.gif gal spec toki pasirinkai? rolleyes.gif

Aha, spec tokia mėginau violetinę.. bandau su tom Curves ir Variation pažaist.. blush2.gif Dabar kitas klausimas,o kaip atskirai dalis tamsint, nes man tas perspaustas šviesumas irgi kliūva.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 08 29, 12:27)
man per laptopa irgi šviesuuuuuu, bet per stacionara viskas matosi, viskas atsiskiria, zaisliukas, suknele ir kt smile.gif

Tai jauciu padarai viska ok pas save, atiduodi nuotraukas, ziuri zmones per kazkur kitur ir foto visai kitokios doh.gif
Atsakyti