Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(je t'aime @ 2012 08 29, 08:36)
šabakštynas biggrin.gif

patinka man tokios wub.gif
turiu as is vakarines saulutes, nezinau man ji labai miela blush2.gif wub.gif o kaip kitom?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endži: 29 rugpjūčio 2012 - 09:19
Mosera, man antroje ir trečioje lyg fokuso trūksta g.gif arba pms ir pilnatis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 08 29, 02:04)
O todėl, kad iš tos žinutės atrodo, kad Erika belen ką, kas tik užsimano jos fotosesijos chaliavai fotkina...o čia va atsirado žmogus, kuris net tik atvažiuos, bet dar ir susimokės biggrin.gif tiesiog pati žinutė taip sudėliota juokingai ir tiek... nekapstyk giliai, nėr ko mirksiukas.gif

Ne ne ne, kažkaip ne taip susidėliojo matyt tada smile.gif to galvoje net neturėjau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 08 29, 10:14)
Mosera, man antroje ir trečioje lyg fokuso trūksta  g.gif arba pms ir pilnatis  doh.gif

Na va, atsibodo jau biggrin.gif Liksiu neišmokusi fotkinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 08 28, 22:46)
Daugiau ką sunku patarti.

aciu uz patarimus 4u.gif
svetimu zmoniu as nebijau tik gal truputi nedrasu ax.gif
dar karta aciu. Vaika isleisiu i darzeli o pati varysiu i aisktes gaudyti momentu rolleyes.gif

QUOTE(Mėta. @ 2012 08 29, 09:28)
norėčiau ir aš dėmesio  000189.gif

uzskaitau rolleyes.gif

QUOTE(je t'aime @ 2012 08 29, 09:36)

labai labai grazu rolleyes.gif siryt is man teko anksti keltis (vaziavom kraujo tyrimus daryti vaikui...laukia operacija....) tai ruko nebuvo didelio bet rasa ir saule kokia grazi wub.gif gailejausi kad laiko nebuvo fotiko paimti i rankas.

QUOTE(Mosera @ 2012 08 29, 10:10)
Labas, ND 1 4u.gif

as uzskaitysi jeigu perdarysi prie sviesesniu salygu rolleyes.gif tuomet ir fokusas astresnis bus mirksiukas.gif

QUOTE(Endži @ 2012 08 29, 10:11)
turiu as is vakarines saulutes,

tikrai miela smile.gif man irgi patinka. Spalvos ir burbuliukai...grozis
Atsakyti
Rytine kava, grazu 4u.gif gal kiek ryskumo mazoka mano galva g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėta. @ 2012 08 29, 09:28)
norėčiau ir aš dėmesio  000189.gif

QUOTE(Zirzė @ 2012 08 29, 10:27)

Laukiu dar vieno taip, ir keliausiu prie 3 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėta. @ 2012 08 28, 19:34)

užskaitau. keliauk prie trečio ND wink.gif
Atsakyti
notworthy.gif Ačiū, R.i.R.. Einu ieškot minčių.
Atsakyti
Labukas,
Atnešu vieną kadrą kritikai. Kadras atsitiktinis, pagautas šviečiant saulei, tai kai kurios vietos šiek tiek dega.. Bet man jis labai mielas, ką manot jūs?
user posted image
Gal tinka emocijų temai?
Atsakyti
QUOTE(Vandenė @ 2012 08 29, 10:04)
Labukas,
Atnešu vieną kadrą kritikai. Kadras atsitiktinis, pagautas šviečiant saulei, tai kai kurios vietos šiek tiek dega.. Bet man jis labai mielas, ką manot jūs?

Gal tinka emocijų temai?

išdeginta nepateisinamai, per pilka, bloga kompozicija. mielumo nepakako. bent jau man. na ir vis tik treningai man labai negražu nuotraukose..smile.gif jau geriau su triusikais ir daugiau plikas būtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Savory @ 2012 08 29, 10:39)
Rytine kava, grazu 4u.gif  gal kiek ryskumo mazoka mano galva g.gif

Nepatinka man portretinis objektyvas kai reikia zmones is toli fotkint. Cia dar kirpta foto, nes jie buvo per viduri. Tikiuosi pagrazint su ligtroom programa. Turesiu dabar ka veikt, isejus vaikui i darzeli rolleyes.gif . Tikiuosi, kad bent kazkiek bus geresnes foto nei seniau unsure.gif
Atsakyti