"Muzika"
http://www.youtube.c...h?v=ZS-HWIFyLsE
QUOTE(robobebras @ 2012 08 25, 00:36)
hey, kavos ryte nepamirsk
O kavos stengiuos isvis nebegert.
QUOTE(erikamaja @ 2012 08 24, 22:24)
Aš po ryt mergą vandeny fotkinsiu. Temai
Atnešiu gal ką.
Ačiū už gurų, pasikėliau, blyn, kad tik nelytų ryt
Atnešiu gal ką.
Ačiū už gurų, pasikėliau, blyn, kad tik nelytų ryt
mm kaip lauksiu, patinka man vandeny foto, man taip pat patinka kaip fotkini, su dukryte foto isvis nerealios visada pasiziuriu FB oi kaip man dar toli iki tokiu
Merginos gal kas gali ta nuoroda imest tos knygos kur vis kalbama ji lietuviu kalba? a tai su anglu nelabai draugauju
QUOTE(Endži @ 2012 08 25, 08:14)
Merginos gal kas gali ta nuoroda imest tos knygos kur vis kalbama ji lietuviu kalba? a tai su anglu nelabai draugauju
Lietuviu kalba. Cia gali rasti: Knyga
Labs ryts Grazaus savaitgalio visiems
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 08 25, 09:25)
aciu
Labas rytas.
isora, neimk i galva gi, niekas cia nekopijuota, panasumu nematau nebent panasumas tas, kad ne zmones fotkese man ta flickre irgi labiau patiko
RytineKava10, sekmes tau snd
Alabama grožis
ačiū Yvette'i uz Jock Sturges
aciu, bet vistiek nepavyko nuimti man to žalėsio nuo veiduko, tad spausdinsim prosenelei fotke tokia, kokia yra bus gerai ir su zaliu atspalviu
prisidedu prie erikamaja gerbeju saraso, tai ka Jūs darot, yra nuostabu
isora, neimk i galva gi, niekas cia nekopijuota, panasumu nematau nebent panasumas tas, kad ne zmones fotkese man ta flickre irgi labiau patiko
RytineKava10, sekmes tau snd
Alabama grožis
ačiū Yvette'i uz Jock Sturges
aciu, bet vistiek nepavyko nuimti man to žalėsio nuo veiduko, tad spausdinsim prosenelei fotke tokia, kokia yra bus gerai ir su zaliu atspalviu
prisidedu prie erikamaja gerbeju saraso, tai ka Jūs darot, yra nuostabu
As ir prie erikamajos gerbeju
Sveikos,
Turiu Nikon D3100 (na dydis panasus kaip kokio Nikon D40 D80 ir pan. ) bet neturiu jam deklo, gal galirte rekomenduoti kur labiausiai apsimoka juos pirkti, tinka ir padeveti?
Turiu Nikon D3100 (na dydis panasus kaip kokio Nikon D40 D80 ir pan. ) bet neturiu jam deklo, gal galirte rekomenduoti kur labiausiai apsimoka juos pirkti, tinka ir padeveti?
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 25, 20:10)
Kaip cia taip ramu ?
Kur foto? kaip sekėsi?