Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

"Muzika"

http://www.youtube.c...h?v=ZS-HWIFyLsE

user posted image
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 08 25, 00:36)
hey, kavos ryte nepamirsk biggrin.gif

O kavos stengiuos isvis nebegert.
Atsakyti
vakar paskubėjau su nauja tema ir klaida įsivėlė. Pasiprašiau moderatorių pagalbos, tikiuosi pataisys. Nepykit.
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 08 24, 22:24)
Aš po ryt mergą vandeny fotkinsiu. Temai biggrin.gif
Atnešiu gal ką.
Ačiū už gurų, pasikėliau, blyn, kad tik nelytų ryt biggrin.gif

mm kaip lauksiu, patinka man vandeny foto, man taip pat patinka kaip fotkini, su dukryte foto isvis nerealios wub.gif visada pasiziuriu FB oi kaip man dar toli iki tokiu verysad.gif
Merginos gal kas gali ta nuoroda imest tos knygos kur vis kalbama ax.gif ji lietuviu kalba? a tai su anglu nelabai draugauju blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endži: 25 rugpjūčio 2012 - 09:19
QUOTE(Endži @ 2012 08 25, 08:14)
Merginos gal kas gali ta nuoroda imest tos knygos kur vis kalbama ax.gif ji lietuviu kalba? a tai su anglu nelabai draugauju blush2.gif

Lietuviu kalba. Cia gali rasti: Knyga 4u.gif

Labs ryts 4u.gif Grazaus savaitgalio visiems mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 08 25, 09:25)
Lietuviu kalba. Cia gali rasti: Knyga  4u.gif

Labs ryts  4u.gif Grazaus savaitgalio visiems  mirksiukas.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas.

isora, neimk i galva gi, niekas cia nekopijuota, panasumu nematau rolleyes.gif nebent panasumas tas, kad ne zmones fotkese biggrin.gif man ta flickre irgi labiau patiko drinks_cheers.gif

RytineKava10, sekmes tau snd smile.gif

Alabama grožis 4u.gif

ačiū Yvette'i uz Jock Sturges 4u.gif

aciu, bet vistiek nepavyko nuimti man to žalėsio nuo veiduko, tad spausdinsim prosenelei fotke tokia, kokia yra smile.gif bus gerai ir su zaliu atspalviu tongue.gif

prisidedu prie erikamaja gerbeju saraso, tai ka Jūs darot, yra nuostabu smile.gif
Atsakyti
alabama - wub.gif
Aš irgi Erimajos gerbėja. Jau buvau kažkada minėjusi. Jei ji kursus organizuotų, būtinai iki sostinės atkakčiau biggrin.gif
Atsakyti
As ir prie erikamajos gerbeju wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

Turiu Nikon D3100 (na dydis panasus kaip kokio Nikon D40 D80 ir pan. ) bet neturiu jam deklo, gal galirte rekomenduoti kur labiausiai apsimoka juos pirkti, tinka ir padeveti?
Atsakyti
Kaip cia taip ramu biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 25, 20:10)
Kaip cia taip ramu  biggrin.gif  ?

Kur foto? kaip sekėsi? smile.gif
Atsakyti