Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

Po netrumpos pertraukos rodau savo ND3

F 55 mm
user posted image
F 35 mm
user posted image
F 18 mm
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arizele: 28 rugpjūčio 2012 - 19:42
erikamaja, wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 08 28, 17:09)
na as gi sakau tik pamokinti smile.gif pasakyti i ka atkreipti demesi. Ko nepamesti. tiesiog patarima viena kita gal duoti smile.gif bet tu teisi smile.gif reikia paciai daugiau info paieskoti rolleyes.gif

man rodos, jei pakankamai pažįstu Svajonę, ji pasakytų maždaug taip - "nu eini, gaudai, žiūri. nu ką aš žinau" biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 08 28, 21:02)
man rodos, jei pakankamai pažįstu Svajonę, ji pasakytų maždaug taip - "nu eini, gaudai, žiūri. nu ką aš žinau" biggrin.gif biggrin.gif

tavo tiesa biggrin.gif

Arizele. gerai
Atsakyti

Arizele uzskaitau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virdzzinija: 28 rugpjūčio 2012 - 20:33
sveikos wink.gif

kas čia mane mini, kas čia mane mini biggrin.gif žagsiu biggrin.gif

nu joa, Say teisingai sako, eini , žiūri, stebi ir fotkini smile.gif matiekos galėčiau pamokyt, ten yra formulės, tam tikros taisyklės, griežti rėmai ir pan biggrin.gif o su fotografija sudėtingiau.. arba jauti arba nejauti, bent jau man taip.. nežinau aš jokių taisyklių, ir nežinau į ką dėmesį atkreipt, savaime viskas vyksta, pats vaizdas, įvykis, akimirka atkreipia mano dėmesį, o ne aš speceliai į kažką atkreipiu dėmesį smile.gif jaučiu tik aš supratau, ką dabar norėjau pasakyt doh.gif biggrin.gif dabar va, jau geras pusmetis, o gal net daugiau, kaip nejaučiu ir nematau, tai ir nefotkiniu iš vis wink.gif todėl dingus nuo vaizdo iš fotografijos temos esu .. wink.gif tikiuosi, kad gal kada nors sugrįšiu thumbup.gif arba gims va vaikis, tai aisiu vėl mokintis kūdikių fotografavimo meno, tai prisijungsiu pasikonsultuot pas jus, jei nieko prieš biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 08 28, 20:02)
nuskambėjo komiškai biggrin.gif lyg kiti nevažiuoja į Ukmergę ir neužmoka jai už fotosesijas lotuliukas.gif

Šiaip aš rimtai, ne komiškai smile.gif pas kitą nevažiuočiau į Ukmergę ar kur kitur toleliau nuo Vilniaus smile.gif o ir dar Ukmergėj draugė gyvena, tai galėčiau atvažiuoti be problemų smile.gif 4u.gif

nu norėčiau aš pas ją fotografuotis... tą ir turėjau omeny, jokių paslėptų minčių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 28 rugpjūčio 2012 - 21:33
nauji vėjai namuose.
Pirmieji namų darbai
user posted image
Papildyta:
kas dėl reportažinės fotografijos. Teisingai Sayonara ir Svajonė sako, reik pajausti.
Zirzei siūlyčiau pradėti nuo paprasto fotografavimo gatvėje. Sunkiausia, ką reikia įveikti, tai nebijoti fotografuoti. Ir prie veido prikišus fotoaparatą pykštelti iš toliau, n minučių prastovėti toje pat vietoje ir laukti To momento, kuris galbūt tą dieną, ar sekančią savaitę neįvyks...
Taigi, nuo ko pradėk, užsikabink fotoaparatą ant kaklo ir pradėk fotografuoti žmonėms nematant, t.y. ir tu nematysi ką šaudai, bet nejusi baimės, kad kažkas tau kažk gali pasakyi. Gali net žmogui į akis žiūrėdama mygtuką spausti.
Pamatysi, kad tai nėra lengva. Kai nugalėsi save, pradėk ir akimis dirbti, numatyk galimas situacijas... Tada jau per ieškiklį gali stebėti..
Vilniuje prie Katedros nemažai veiksmo. Tai pradėčiau būtent ten. Lauki ir fiksuoji.
Daugiau ką sunku patarti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 28 rugpjūčio 2012 - 21:55
QUOTE(gotte @ 2012 08 28, 20:02)
nuskambėjo komiškai biggrin.gif lyg kiti nevažiuoja į Ukmergę ir neužmoka jai už fotosesijas lotuliukas.gif

Kas cia komisko g.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 08 28, 13:11)
Trinu tada  biggrin.gif

net nepamaciau schmoll.gif

QUOTE(R.i.R. @ 2012 08 28, 15:29)
kristalines, man patinka  bigsmile.gif Norėtųsi didesnę matyti smile.gif lendu į flickr smile.gif

liux ax.gif

QUOTE(Endži @ 2012 08 28, 15:37)
man patinka thumbup.gif

aciu

QUOTE(Ka @ 2012 08 28, 16:10)
Pamačiusi nuotrauką nebūčiau niekada pasakiusi, jog čia paukščių fontanas. ohmy.gif

Bet dėl vandens tai nežinau.. Asmeniškai, man neatspindi temos. Balionas už ieškojimus.  4u.gif

aha, fonatnas, tik neveikiantis kazko biggrin.gif
sutinku

QUOTE(erikamaja @ 2012 08 28, 17:01)
Ateinu ir aš su mergaite vandeny.

be žodžių wub.gif

QUOTE(Zirzė @ 2012 08 28, 17:18)
Pritariu Ka nuomonei rolleyes.gif Ir JB labai astrus

jb mano galva tai tinka toks blush2.gif

QUOTE(Yvette @ 2012 08 28, 22:46)
nauji vėjai namuose.
Pirmieji namų darbai

įdomiai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 28, 23:08)
Kas cia komisko  g.gif

eeeeeee, kur fotkes is veseles? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 08 28, 23:22)
eeeeeee, kur fotkes is veseles? smile.gif

Kai su "lightroom" programa susidraugausiu biggrin.gif
Atsakyti
Jau antra diena skaitinėju praleistas temas. Kaip tik link paskutinės pajudėjau - nu, taip norisi bent vienos tavo foto.......... Dafai, bent vieną, kad ir minimaliai apdirbtą, kuri tau labiau patinka 4u.gif
Atsakyti