Po netrumpos pertraukos rodau savo ND3
F 55 mm
F 35 mm
F 18 mm
erikamaja,
QUOTE(Zirzė @ 2012 08 28, 17:09)
na as gi sakau tik pamokinti pasakyti i ka atkreipti demesi. Ko nepamesti. tiesiog patarima viena kita gal duoti bet tu teisi reikia paciai daugiau info paieskoti
man rodos, jei pakankamai pažįstu Svajonę, ji pasakytų maždaug taip - "nu eini, gaudai, žiūri. nu ką aš žinau"
QUOTE(sayonara @ 2012 08 28, 21:02)
man rodos, jei pakankamai pažįstu Svajonę, ji pasakytų maždaug taip - "nu eini, gaudai, žiūri. nu ką aš žinau"
tavo tiesa
Arizele. gerai
Arizele uzskaitau
sveikos
kas čia mane mini, kas čia mane mini žagsiu
nu joa, Say teisingai sako, eini , žiūri, stebi ir fotkini matiekos galėčiau pamokyt, ten yra formulės, tam tikros taisyklės, griežti rėmai ir pan o su fotografija sudėtingiau.. arba jauti arba nejauti, bent jau man taip.. nežinau aš jokių taisyklių, ir nežinau į ką dėmesį atkreipt, savaime viskas vyksta, pats vaizdas, įvykis, akimirka atkreipia mano dėmesį, o ne aš speceliai į kažką atkreipiu dėmesį jaučiu tik aš supratau, ką dabar norėjau pasakyt dabar va, jau geras pusmetis, o gal net daugiau, kaip nejaučiu ir nematau, tai ir nefotkiniu iš vis todėl dingus nuo vaizdo iš fotografijos temos esu .. tikiuosi, kad gal kada nors sugrįšiu arba gims va vaikis, tai aisiu vėl mokintis kūdikių fotografavimo meno, tai prisijungsiu pasikonsultuot pas jus, jei nieko prieš
kas čia mane mini, kas čia mane mini žagsiu
nu joa, Say teisingai sako, eini , žiūri, stebi ir fotkini matiekos galėčiau pamokyt, ten yra formulės, tam tikros taisyklės, griežti rėmai ir pan o su fotografija sudėtingiau.. arba jauti arba nejauti, bent jau man taip.. nežinau aš jokių taisyklių, ir nežinau į ką dėmesį atkreipt, savaime viskas vyksta, pats vaizdas, įvykis, akimirka atkreipia mano dėmesį, o ne aš speceliai į kažką atkreipiu dėmesį jaučiu tik aš supratau, ką dabar norėjau pasakyt dabar va, jau geras pusmetis, o gal net daugiau, kaip nejaučiu ir nematau, tai ir nefotkiniu iš vis todėl dingus nuo vaizdo iš fotografijos temos esu .. tikiuosi, kad gal kada nors sugrįšiu arba gims va vaikis, tai aisiu vėl mokintis kūdikių fotografavimo meno, tai prisijungsiu pasikonsultuot pas jus, jei nieko prieš
QUOTE(gotte @ 2012 08 28, 20:02)
nuskambėjo komiškai lyg kiti nevažiuoja į Ukmergę ir neužmoka jai už fotosesijas
Šiaip aš rimtai, ne komiškai pas kitą nevažiuočiau į Ukmergę ar kur kitur toleliau nuo Vilniaus o ir dar Ukmergėj draugė gyvena, tai galėčiau atvažiuoti be problemų
nu norėčiau aš pas ją fotografuotis... tą ir turėjau omeny, jokių paslėptų minčių
nauji vėjai namuose.
Pirmieji namų darbai
Papildyta:
kas dėl reportažinės fotografijos. Teisingai Sayonara ir Svajonė sako, reik pajausti.
Zirzei siūlyčiau pradėti nuo paprasto fotografavimo gatvėje. Sunkiausia, ką reikia įveikti, tai nebijoti fotografuoti. Ir prie veido prikišus fotoaparatą pykštelti iš toliau, n minučių prastovėti toje pat vietoje ir laukti To momento, kuris galbūt tą dieną, ar sekančią savaitę neįvyks...
Taigi, nuo ko pradėk, užsikabink fotoaparatą ant kaklo ir pradėk fotografuoti žmonėms nematant, t.y. ir tu nematysi ką šaudai, bet nejusi baimės, kad kažkas tau kažk gali pasakyi. Gali net žmogui į akis žiūrėdama mygtuką spausti.
Pamatysi, kad tai nėra lengva. Kai nugalėsi save, pradėk ir akimis dirbti, numatyk galimas situacijas... Tada jau per ieškiklį gali stebėti..
Vilniuje prie Katedros nemažai veiksmo. Tai pradėčiau būtent ten. Lauki ir fiksuoji.
Daugiau ką sunku patarti.
Pirmieji namų darbai
Papildyta:
kas dėl reportažinės fotografijos. Teisingai Sayonara ir Svajonė sako, reik pajausti.
Zirzei siūlyčiau pradėti nuo paprasto fotografavimo gatvėje. Sunkiausia, ką reikia įveikti, tai nebijoti fotografuoti. Ir prie veido prikišus fotoaparatą pykštelti iš toliau, n minučių prastovėti toje pat vietoje ir laukti To momento, kuris galbūt tą dieną, ar sekančią savaitę neįvyks...
Taigi, nuo ko pradėk, užsikabink fotoaparatą ant kaklo ir pradėk fotografuoti žmonėms nematant, t.y. ir tu nematysi ką šaudai, bet nejusi baimės, kad kažkas tau kažk gali pasakyi. Gali net žmogui į akis žiūrėdama mygtuką spausti.
Pamatysi, kad tai nėra lengva. Kai nugalėsi save, pradėk ir akimis dirbti, numatyk galimas situacijas... Tada jau per ieškiklį gali stebėti..
Vilniuje prie Katedros nemažai veiksmo. Tai pradėčiau būtent ten. Lauki ir fiksuoji.
Daugiau ką sunku patarti.
QUOTE(gotte @ 2012 08 28, 20:02)
nuskambėjo komiškai lyg kiti nevažiuoja į Ukmergę ir neužmoka jai už fotosesijas
Kas cia komisko
QUOTE(R.i.R. @ 2012 08 28, 13:11)
Trinu tada
net nepamaciau
QUOTE(R.i.R. @ 2012 08 28, 15:29)
kristalines, man patinka Norėtųsi didesnę matyti lendu į flickr
liux
QUOTE(Endži @ 2012 08 28, 15:37)
man patinka
aciu
QUOTE(Ka @ 2012 08 28, 16:10)
Pamačiusi nuotrauką nebūčiau niekada pasakiusi, jog čia paukščių fontanas.
Bet dėl vandens tai nežinau.. Asmeniškai, man neatspindi temos. Balionas už ieškojimus.
Bet dėl vandens tai nežinau.. Asmeniškai, man neatspindi temos. Balionas už ieškojimus.
aha, fonatnas, tik neveikiantis kazko
sutinku
QUOTE(erikamaja @ 2012 08 28, 17:01)
be žodžių
QUOTE(Zirzė @ 2012 08 28, 17:18)
Pritariu Ka nuomonei Ir JB labai astrus
jb mano galva tai tinka toks
QUOTE(Yvette @ 2012 08 28, 22:46)
įdomiai
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 28, 23:08)
Kas cia komisko
eeeeeee, kur fotkes is veseles?
QUOTE(kristalines @ 2012 08 28, 23:22)
eeeeeee, kur fotkes is veseles?
Kai su "lightroom" programa susidraugausiu
Jau antra diena skaitinėju praleistas temas. Kaip tik link paskutinės pajudėjau - nu, taip norisi bent vienos tavo foto.......... Dafai, bent vieną, kad ir minimaliai apdirbtą, kuri tau labiau patinka