Taip norisi su jumis suspet, na bet laiko trukumas, tikiuosi su laiku aktyviau bendrausiu. O kolkas noreciau kritikai atiduoti kelias nuotraukas.
Sita kazkada seniau rodziau spalvota, kadangi man ji visgi labai patinka, tai pabandziau pazaisti dar su ja po kazkiek laiko, tai paverciau j/b ir kitaip apkarpiau. Ar verta demesio?
Kad nebutu taip juodai balta idesiu ir viena spalvota
Ateinu ir aš su mergaite vandeny.
Tebūnie tiesiog foto, nes,temai vanduo, manau turėtų būt kitokia foto.
QUOTE(Mosera @ 2012 08 28, 14:02)
laba. Man tai toks bardakelis buciau linkusi neuzskaityti
QUOTE(kristalines @ 2012 08 28, 14:55)
Pritariu Ka nuomonei Ir JB labai astrus
QUOTE(Poisson'è @ 2012 08 28, 16:26)
emocija razi bet pati nuotrauka labai labai suspausta
QUOTE(Beponika @ 2012 08 28, 16:52)
Taip norisi su jumis suspet, na bet laiko trukumas, tikiuosi su laiku aktyviau bendrausiu. O kolkas noreciau kritikai atiduoti kelias nuotraukas.
pirmosios patinka apdirbimas bet ne kadravimas man per daug apacios
antroji nuotrauka tokia "apie nieka" norisi matyti i ka vaikiukas ziuri
o trecioji tokia lyg paplaukus (?). Neiziuriu fokuso.
QUOTE(erikamaja @ 2012 08 28, 17:01)
nais
as norejau paklausti mergicos. Gal kuri galetu pamokyti kaip daryti gerai reportazus Na nesiauna man jie ir viskas. negaliu ziuret net gal kuri apsiimtu?
Brum. Zadejai organizuoti auto ND. Pasiplovei?
QUOTE(Zirzė @ 2012 08 28, 16:18)
as norejau paklausti mergicos. Gal kuri galetu pamokyti kaip daryti gerai reportazus Na nesiauna man jie ir viskas. negaliu ziuret net gal kuri apsiimtu?
nežinau, ar čia yra nors viena, kuri galėtų šiame žanre stoti į pedagogo rolę..
QUOTE(Poisson'è @ 2012 08 28, 04:07)
esu stadijoje "Damn, I suck..."
Aš irgi šioje stadijoje esu
Ačiū dar kartą toms, kurios užskaitėt mane Aš jau buvau susiruošusi kibti į kitą namų darba, tik žiūūūū... kad nebėra daugiau
Reikia tada kažką rodyt... Nieko ypatingo, bet tinka vandens ir šešėlių/atspindžių temai... o gal šešėlių tema jau baigėsi? Kažkaip nepastebėjau
Saulėtekis
QUOTE(sayonara @ 2012 08 28, 17:20)
nežinau, ar čia yra nors viena, kuri galėtų šiame žanre stoti į pedagogo rolę..
na o pvz Svajone nujauciu kad dabar ji tikrai tam neturi laiko. Bet gal kada....ateity...
QUOTE(Zirzė @ 2012 08 28, 16:21)
na o pvz Svajone nujauciu kad dabar ji tikrai tam neturi laiko. Bet gal kada....ateity...
hmz... viena yra mėgti reportažą, o kita - mokinti kitus jį gerai daryti.
man rodos, Tu geriau daug bandyk, skaityk apie tai internete ir vėl bandyk. plius, peržiūros. aš nežinau, ar tokio dalyko galima išmokinti. portretą fotkint galima išmokti/išmokinti, o reportažas... hmz.. nežinau..
QUOTE(Zirzė @ 2012 08 28, 17:18)
Brum. Zadejai organizuoti auto ND. Pasiplovei?
pas mane labai svyruojancios nuotaikos ir norai. daba jau nenoriu organizuot gal ryt noresiu
QUOTE(sayonara @ 2012 08 28, 17:23)
hmz... viena yra mėgti reportažą, o kita - mokinti kitus jį gerai daryti.
man rodos, Tu geriau daug bandyk, skaityk apie tai internete ir vėl bandyk. plius, peržiūros. aš nežinau, ar tokio dalyko galima išmokinti. portretą fotkint galima išmokti/išmokinti, o reportažas... hmz.. nežinau..
na as gi sakau tik pamokinti pasakyti i ka atkreipti demesi. Ko nepamesti. tiesiog patarima viena kita gal duoti bet tu teisi reikia paciai daugiau info paieskoti
Laba vakarą. Pareinu su antru namų darbu - "Grybukai"
QUOTE(erikamaja @ 2012 08 28, 17:01)
Džyzėzzzz... Aš ir noriu pas tave sesijos. Atvažiuočiau į Ukmergę ir dar sumokėčiau
Papildyta:
QUOTE(Zirzė @ 2012 08 28, 17:21)
Jo, pasiilgau Svajonės Mūsų nuotraukų
Papildyta:
QUOTE(Beponika @ 2012 08 28, 16:52)
Pirmaj man trūksta viršaus, bet patinka ir patinka j/b ir antra j/b su benriuku man patinka Trečioj man labai patinka leliuko emocija, toks gražuolis, fainuolis, tik apačios daugoka, trūksta viršaus mano nuomonė.
QUOTE(noisy-B @ 2012 08 28, 18:47)
Atvažiuočiau į Ukmergę ir dar sumokėčiau
nuskambėjo komiškai lyg kiti nevažiuoja į Ukmergę ir neužmoka jai už fotosesijas