Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

Taip norisi su jumis suspet, na bet laiko trukumas, tikiuosi su laiku aktyviau bendrausiu. O kolkas noreciau kritikai atiduoti kelias nuotraukas.
user posted image
Sita kazkada seniau rodziau spalvota, kadangi man ji visgi labai patinka, tai pabandziau pazaisti dar su ja po kazkiek laiko, tai paverciau j/b ir kitaip apkarpiau. Ar verta demesio?
user posted image
Kad nebutu taip juodai balta idesiu ir viena spalvota smile.gif
user posted image
Atsakyti
Ateinu ir aš su mergaite vandeny.
Tebūnie tiesiog foto, nes,temai vanduo, manau turėtų būt kitokia foto.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mosera @ 2012 08 28, 14:02)
Laabas  smile.gif ND 1

laba. Man tai toks bardakelis smile.gif buciau linkusi neuzskaityti smile.gif

QUOTE(kristalines @ 2012 08 28, 14:55)
Atnešu temai "Vanduo"  smile.gif

Pritariu Ka nuomonei rolleyes.gif Ir JB labai astrus

QUOTE(Poisson'è @ 2012 08 28, 16:26)
Dar vienas mano ieškojimas  blush2.gif

emocija razi bet pati nuotrauka labai labai suspausta rolleyes.gif

QUOTE(Beponika @ 2012 08 28, 16:52)
Taip norisi su jumis suspet, na bet laiko trukumas, tikiuosi su laiku aktyviau bendrausiu. O kolkas noreciau kritikai atiduoti kelias nuotraukas.

pirmosios patinka apdirbimas bet ne kadravimas rolleyes.gif man per daug apacios
antroji nuotrauka tokia "apie nieka" rolleyes.gif norisi matyti i ka vaikiukas ziuri smile.gif
o trecioji tokia lyg paplaukus (?). Neiziuriu fokuso.

QUOTE(erikamaja @ 2012 08 28, 17:01)

nais rolleyes.gif

as norejau paklausti mergicos. Gal kuri galetu pamokyti kaip daryti gerai reportazus rolleyes.gif Na nesiauna man jie ir viskas. negaliu ziuret net smile.gif gal kuri apsiimtu? ax.gif

Brum. Zadejai organizuoti auto ND. Pasiplovei? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 08 28, 16:18)
as norejau paklausti mergicos. Gal kuri galetu pamokyti kaip daryti gerai reportazus rolleyes.gif Na nesiauna man jie ir viskas. negaliu ziuret net smile.gif gal kuri apsiimtu? ax.gif

nežinau, ar čia yra nors viena, kuri galėtų šiame žanre stoti į pedagogo rolę..
Atsakyti
QUOTE(Poisson'è @ 2012 08 28, 04:07)
esu stadijoje "Damn, I suck..."  lotuliukas.gif

Aš irgi šioje stadijoje esu biggrin.gif

Ačiū dar kartą toms, kurios užskaitėt mane biggrin.gif Aš jau buvau susiruošusi kibti į kitą namų darba, tik žiūūūū... kad nebėra daugiau unsure.gif

Reikia tada kažką rodyt... Nieko ypatingo, bet tinka vandens ir šešėlių/atspindžių temai... o gal šešėlių tema jau baigėsi? Kažkaip nepastebėjau g.gif

Saulėtekis

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Tynka-: 28 rugpjūčio 2012 - 16:22
QUOTE(sayonara @ 2012 08 28, 17:20)
nežinau, ar čia yra nors viena, kuri galėtų šiame žanre stoti į pedagogo rolę..

na o pvz Svajone ax.gif nujauciu kad dabar ji tikrai tam neturi laiko. Bet gal kada....ateity...
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 08 28, 16:21)
na o pvz Svajone ax.gif nujauciu kad dabar ji tikrai tam neturi laiko. Bet gal kada....ateity...

hmz... viena yra mėgti reportažą, o kita - mokinti kitus jį gerai daryti.
man rodos, Tu geriau daug bandyk, skaityk apie tai internete ir vėl bandyk. plius, peržiūros. aš nežinau, ar tokio dalyko galima išmokinti. portretą fotkint galima išmokti/išmokinti, o reportažas... hmz.. nežinau..
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 08 28, 17:18)
Brum. Zadejai organizuoti auto ND. Pasiplovei? biggrin.gif

pas mane labai svyruojancios nuotaikos ir norai. daba jau nenoriu organizuot biggrin.gif gal ryt noresiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 08 28, 17:23)
hmz... viena yra mėgti reportažą, o kita - mokinti kitus jį gerai daryti.
man rodos, Tu geriau daug bandyk, skaityk apie tai internete ir vėl bandyk. plius, peržiūros. aš nežinau, ar tokio dalyko galima išmokinti. portretą fotkint galima išmokti/išmokinti, o reportažas... hmz.. nežinau..

na as gi sakau tik pamokinti smile.gif pasakyti i ka atkreipti demesi. Ko nepamesti. tiesiog patarima viena kita gal duoti smile.gif bet tu teisi smile.gif reikia paciai daugiau info paieskoti rolleyes.gif
Atsakyti
Laba vakarą. Pareinu su antru namų darbu - "Grybukai" biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 08 28, 17:01)
Tebūnie tiesiog foto, nes,temai vanduo, manau turėtų būt kitokia foto.

Džyzėzzzz... Aš ir noriu pas tave sesijos. Atvažiuočiau į Ukmergę ir dar sumokėčiau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Zirzė @ 2012 08 28, 17:21)

Jo, pasiilgau Svajonės Mūsų nuotraukų ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Beponika @ 2012 08 28, 16:52)

Pirmaj man trūksta viršaus, bet patinka ir patinka j/b smile.gif ir antra j/b su benriuku man patinka smile.gif Trečioj man labai patinka leliuko emocija, toks gražuolis, fainuolis, tik apačios daugoka, trūksta viršaus smile.gif mano nuomonė.
Atsakyti

QUOTE(noisy-B @ 2012 08 28, 18:47)
Atvažiuočiau į Ukmergę ir dar sumokėčiau smile.gif

nuskambėjo komiškai biggrin.gif lyg kiti nevažiuoja į Ukmergę ir neužmoka jai už fotosesijas lotuliukas.gif
Atsakyti