Žiūriu nelabai čia šiandien kas ką komentuoja Poisson'e, abi patinka. Antojoj trūksta erdvės.
Eve, nilabai...
QUOTE(R.i.R. @ 2012 08 28, 12:08)
Keliu savo senai darytą auto. Kažkas patinka. Bet gal ne iki galo išbaigta? gal ką patarsit?
man kazkaip ne...
QUOTE(R.i.R. @ 2012 08 28, 12:11)
Trinu tada
tai ko taip is karto, gal man cia tik taip
Laabas ND 1
QUOTE(Mosera @ 2012 08 28, 14:02)
panašu į Beržynėlio parkelį ar maišau?
Atnešu temai "Vanduo"
QUOTE(kristalines @ 2012 08 28, 13:55)
Atnešu temai "Vanduo"
man patinka
QUOTE(kristalines @ 2012 08 28, 14:55)
Atnešu temai "Vanduo"
Pamačiusi nuotrauką nebūčiau niekada pasakiusi, jog čia paukščių fontanas.
Bet dėl vandens tai nežinau.. Asmeniškai, man neatspindi temos. Balionas už ieškojimus.
Poenyblossom, džiaugiuosi, kad tau mano darbai patinka, bet nesureikšmink manęs taip.
Dar vienas mano ieškojimas
Jau fotografuodama mačiau, kad patinka. Ir dabar man patinka, bet nežinau ar savas vaikas gražus ar nuotrauka bent kiek verta dėmesio (nors ji nemažai karpyta )
Apdirbimas minimalus. Jei nuotrauka bent kiek verta dėmesio, norėčiau išgirsti ir patarimų dėl jos redagavimo - kokius action'us jūs naudotumėte jos apdirbimui? Ačiukas
Non emotion...
Ar man jau pustyti padus į skyrelį "fotografuoju ir man gražu", ar kaip jis ten vadinasi... Jei rimtai, noriu postūmio ar sudirbimo - to, ko esu šiuo metu verta. Kritikos nebijau
Jau fotografuodama mačiau, kad patinka. Ir dabar man patinka, bet nežinau ar savas vaikas gražus ar nuotrauka bent kiek verta dėmesio (nors ji nemažai karpyta )
Apdirbimas minimalus. Jei nuotrauka bent kiek verta dėmesio, norėčiau išgirsti ir patarimų dėl jos redagavimo - kokius action'us jūs naudotumėte jos apdirbimui? Ačiukas
Non emotion...
Ar man jau pustyti padus į skyrelį "fotografuoju ir man gražu", ar kaip jis ten vadinasi... Jei rimtai, noriu postūmio ar sudirbimo - to, ko esu šiuo metu verta. Kritikos nebijau