Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(-Tynka- @ 2012 08 27, 22:02)
Nu vat kokia tu faina  biggrin.gif O man taip netinka  biggrin.gif  Aš noriu daryt kol padarysiu, nes jei atidėsiu vėlesniam laikui, tai nežinia kas iš to išeis  rolleyes.gif  Tik kad gaunasi tas pats per ta patį, nežinau, ką keist. Pabandžiau ir kambary, ir lauke, ir su baltu lapu, ir su tualetiniu popierium, ir su pilka medžiaga  nustatyti.. ir fonus kaitaliojau, ir kampus, ir objektus... ir su Av, ir su M fotkinau.. nu nebežinau tiesiog ką dar kitaip daryt, ko ieškoti.

googlinti ir ieškot išeities mirksiukas.gif
Mano trys mėgstamos citatos:
1. Kai kurių dalykų žmonėms sužinoti neverta. Viskam kitam yra Google.
2. Programuotojas yra įrankis, paverčiantis kavą į programinį kodą.
3. Jeigu vyras keturis kartus pasuks į kairę, tai pagal geometrijos taisykles, jis grįš namo…
Atsakyti
QUOTE(-Tynka- @ 2012 08 27, 22:02)
Nu vat kokia tu faina  biggrin.gif O man taip netinka  biggrin.gif  Aš noriu daryt kol padarysiu, nes jei atidėsiu vėlesniam laikui, tai nežinia kas iš to išeis  rolleyes.gif  Tik kad gaunasi tas pats per ta patį, nežinau, ką keist. Pabandžiau ir kambary, ir lauke, ir su baltu lapu, ir su tualetiniu popierium, ir su pilka medžiaga  nustatyti.. ir fonus kaitaliojau, ir kampus, ir objektus... ir su Av, ir su M fotkinau.. nu nebežinau tiesiog ką dar kitaip daryt, ko ieškoti.

o bandei į vonią, žinoma jei balta, įsidėti fotografuojamą daiktą. Aš savo penktą nd taip dariau
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2012 08 27, 15:07)
googlinti ir ieškot išeities mirksiukas.gif

nebūčiau pagalvojus, kad galima googlinti bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

QUOTE(Yvette @ 2012 08 27, 15:07)
o bandei į vonią, žinoma jei balta, įsidėti fotografuojamą daiktą. Aš savo penktą nd taip dariau

nea ne balta mano vonia, o tokia kažkokia rusva. Plius dienos šviesa vonios nepasiekia schmoll.gif biggrin.gif

va gal db kažkas link tiesos? Čia tik dienos šviesoj, ar gerai taip?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Tynka-: 27 rugpjūčio 2012 - 21:38
Tynka, man labai panašu į GERAI 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Poisson'è @ 2012 08 27, 21:43)
Tynka, man labai panašu į GERAI  4u.gif

Ir man.
Atsakyti
QUOTE(-Tynka- @ 2012 08 27, 22:15)

va gal db kažkas link tiesos? Čia tik dienos šviesoj, ar gerai taip?

Užskaitau smile.gif
Atsakyti
Mano siandieninis auto. biggrin.gif "one.lt" tokia arba facebookine, bet debesys uzplauke dabar pas mane. Tai fotkinuosi taip kaip jauciuosi. biggrin.gif

A Kiss To Build A Dream...
user posted image
Atsakyti
Ačiū, kad užskaitėte, bet čia gi dar tik pusė darbo biggrin.gif Laukiu vakaro, jungsiu šviesas ir toliau darbuosiuos biggrin.gif Hmmm arba reik lįst į minėtą dienos šviesos negaunančią vonią bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Tynka-: 27 rugpjūčio 2012 - 23:08
Peonyblossom, tavo rytinis svecias labai grazus. smile.gif smile.gif
Atsakyti
labai trumai, nes prikalbejot, uzstrigau anoje temoj, o ir reikalu milijonas pas mane cia nutiko, tai tik tiek:

QUOTE(Whatever? @ 2012 08 21, 16:47)
idetu kas nors toki koliaziuka i sita tema,tai  gaunu velniu ir draudima fotografuoti , IMHO

Ok, baigiu....Tiesiog drauge atsiunte nuoroda, man pasirode nekas, galvojau pasidalinsiu ir isgirsiu kitu nuomone

zinai, ir man nepatiko. neskoninga, neuzbaigta. tad pritariu.
QUOTE(rG. @ 2012 08 21, 10:12)
Arba - visi labai pavydi biggrin.gif

biggrin.gif
QUOTE(erikamaja @ 2012 08 20, 22:16)
Nu jau kaip ir nusipelniai, gali kokius du kart pazirzt biggrin.gif
Linkėjimai.

smile.gif drinks_cheers.gif
QUOTE(rG. @ 2012 08 20, 21:22)
Jei "kažkada", tai vadinasi niekada. Nebent "kadanors" wink.gif

geras. sito nezinojau.
QUOTE(Yvette @ 2012 08 20, 21:30)
žinok nuo pat pradžių turėjau nepaaiškinamą norą tau įpūsti fotografijos mokslų.  Liksi man mįsle, nes tikrai norėjau  kad išmoktum. Kaskart kai rodydavai foto liūdėdavau, jei tekdavo sukritikuoti, bet ***** kaip džiaugiausi kai PAGALIAU pradėjai nešti gražių darbų  smile.gif
Yra tau dar kur eiti, mokintis, na bet pralaužei ledus.

visom keturiom - drinks_cheers.gif

dekoju uz pascalo renoux'o link'a. esu labai suzaveta.

ir pridedu viena geliu foto. sunkiai man augalus fotografuojasi, bet kurkas lengviau nei kokia architektura ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 08 27, 23:52)
Mano siandieninis auto.  biggrin.gif  "one.lt" tokia arba facebookine, bet debesys uzplauke dabar pas mane. Tai fotkinuosi taip kaip jauciuosi.  biggrin.gif
A Kiss To Build A Dream...

foto tikrai facebukine smile.gif ir labai neatleistinai kadravai smile.gif geda peleda Tau mirksiukas.gif kam palikai ta akies kamputi virsuje?
Papildyta:
QUOTE(Maggie @ 2012 08 28, 00:08)

ir pridedu viena geliu foto. sunkiai man augalus fotografuojasi, bet kurkas lengviau nei kokia architektura  ax.gif

tamsiai apdirbai nes nuotaika prasta? biggrin.gif man pacios geles ziurisi bet tamsumas nelabai. Noriu sviesuuuumo ax.gif
Atsakyti
Ok...

baigtas 5 ND.. Yes/no? bigsmile.gif

Natūralioje šviesoje:

user posted image

Dirbtinėje šviesoje:

user posted image
Atsakyti