Labs vakaras kolegos
Si ryta apturejau neplanuota fotosesija. Isbegau i kiema tekina, pusplike, basa, nes pabijojau, kad mano modeliukas gali pabegti. Pradejau selinti kaip lape, kol galiausiai priejau arti ir buvau maloniai nustebinta, kad jis/ji niekur begt net nesiruosia
Tvarkant nuotraukas ko gero pirma karta taip noriai verciau i JB
Daugiau galite pamatyti cia:
Ryto svecias
P.S. Modeliukui buvo suteikta pagalba. Kai sustipres bus grazintas i laukine gamta
Geeeras... Pirmoji man labai.
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 08 27, 23:47)
Labs vakaras kolegos
Gražiai Simpatiškas modeliukas
QUOTE(robobebras @ 2012 08 27, 12:36)
auto ekspozicija - visikai auto, aperture priority, shutter priority ar t.t., t.y. kai fotikas ekspozicija parenka pats pagal eksponometra.
Kaip su pentaksu nezinau kas ten pas tave per taskiukai, bet bent jau su kenonu buvo kad nufotkini nuotrauka ir parenki ja kaip custom WB - viskas. Gali fotkyt pomidorus ir NEpomidorus .
Histograma turi rodyt tavo fotikas preview rezime (nu kai "pragroji" nuotraukas, jis gali rodyt ir histograma prie nuotraukos, jei pasirenki toki perziuros rezima). Bet tiesiog sioj vietoj gali pasitiket fotiko auto ekspozicija - jis tikrai iseksponuos teisingai
Kaip su pentaksu nezinau kas ten pas tave per taskiukai, bet bent jau su kenonu buvo kad nufotkini nuotrauka ir parenki ja kaip custom WB - viskas. Gali fotkyt pomidorus ir NEpomidorus .
Histograma turi rodyt tavo fotikas preview rezime (nu kai "pragroji" nuotraukas, jis gali rodyt ir histograma prie nuotraukos, jei pasirenki toki perziuros rezima). Bet tiesiog sioj vietoj gali pasitiket fotiko auto ekspozicija - jis tikrai iseksponuos teisingai
Aišku, ačiū, kad pasivarginai peraiškint, supratau dabar
O nepomidoras kažkur pasimetė, db teks bandyt su kitais objektais
Laba visoms Atskiras labukas Roboberui - na, labai šaunus tavo avataras, taip tinka ir pritinka šiai temai
Perskaičiau šią temą ir anos pabaigą - linksmai gyvenat Labai laukiu kitos savaitės ir RK fotkių, nes pamenu vos kelias - įdomu palyginti progresą
Nežinau ar mane pamenat Bet ND nebenoriu kartoti
Truputį nedraugavau su fotografija, buvo praėjęs ūpas... Tikėjausi, kad atostogos meilę fotografijai vėl įžiebs, bet... Nieko nenutiko - atostogavau
Dabar esu pusiaukelėj - galiu kažką išspausti ar verta mesti šį reikalą ir toliau pasyviai grožėtis jūsų darbais, o sau pasilikti "muilines" fotkes
Turint galvoje, kad aš "fotografė" tokia, kuri tik ND padariusi, verta komentaro ši nuotrauka?
Atostogos baigiasi...
Dar kelias šiaip ne taip atrinkau čia.
Perskaičiau šią temą ir anos pabaigą - linksmai gyvenat Labai laukiu kitos savaitės ir RK fotkių, nes pamenu vos kelias - įdomu palyginti progresą
Truputį nedraugavau su fotografija, buvo praėjęs ūpas... Tikėjausi, kad atostogos meilę fotografijai vėl įžiebs, bet... Nieko nenutiko - atostogavau
Dabar esu pusiaukelėj - galiu kažką išspausti ar verta mesti šį reikalą ir toliau pasyviai grožėtis jūsų darbais, o sau pasilikti "muilines" fotkes
Turint galvoje, kad aš "fotografė" tokia, kuri tik ND padariusi, verta komentaro ši nuotrauka?
Atostogos baigiasi...
Dar kelias šiaip ne taip atrinkau čia.
QUOTE(Ka @ 2012 08 27, 18:23)
Geeeras... Pirmoji man labai.
Aciu, Ka Kadangi esu Tavo darbu gerbeja, tai man ypac malonu is Taves isgirst, kad patiko kazkas is manuju nuotrauku
QUOTE(paluri @ 2012 08 27, 18:35)
Gražiai Simpatiškas modeliukas
Aciu Tas modeliukas, tai man kaip aklai vistai grudas is dangaus nukrito
QUOTE(Poisson'è @ 2012 08 27, 18:58)
As pamenu, nes visos trys tuo paciu metu atsiskaitinejom ND Tu, as ir RK Beja Tu vienintele, kuri is musu triju atsiskaite ir 5 ND (saunuole)! As vis ruosiuosi, bet... bet kaip nesinori, o taip kaip galvoju vis kazko pritruksta
ugh... nesigauna man ta gera balta spalva nors tu ką... išsinešiau į balkoną, nu ir mėlynuoja man viskas nors tu ką..
Peonyblossom, žinau, kad bent tu viena mane tikrai atsiminsi Apsikeičiame gražiais žodžiais - šaunuolė, nes puikiai judi į priekį Jau dabar man patinka tavo nuotraukos Ir žinau, kad dar labiau tobulėsi, nes tavo entuziazmas fotografijai neblėsta
Tynka, baltą foną fotkinai? Aš pilkas sienas fotkinau vietoj balto lapo. Su baltu lapu man irgi mėlynavo
Tynka, baltą foną fotkinai? Aš pilkas sienas fotkinau vietoj balto lapo. Su baltu lapu man irgi mėlynavo
QUOTE(Poisson'è @ 2012 08 27, 14:25)
jo, baltą fotkinau foną... kažkaip nieko pilka nerandu aplinkoj
be to, nemoku fotkint ne M režimu... Gaunasi labai tamsios fotkės, tik tiek kad histograma gerai atrodo. O su M histograma negera- nors ir seku light meter rodmenis, ir exposure atrodo gerai..
kamuojuosi, vadinas, toliau su užduotim.. o per tą laiką namus siaubia galingas tornadas
-Tynka-, nu ne tu viena tą ND neįveiki Aš vat ramiai kasdien išbandau vis įveikti, bet nesiplėšau, nu nepavyksta ir nieko tokio,žinau,kad vieną dieną pavyks
Peonyblossom, pirma
Peonyblossom, pirma
QUOTE(Afrė @ 2012 08 27, 14:55)
[Aš vat ramiai kasdien išbandau vis įveikti, bet nesiplėšau, nu nepavyksta ir nieko tokio,žinau,kad vieną dieną pavyks
Peonyblossom, pirma
Peonyblossom, pirma
Nu vat kokia tu faina O man taip netinka Aš noriu daryt kol padarysiu, nes jei atidėsiu vėlesniam laikui, tai nežinia kas iš to išeis Tik kad gaunasi tas pats per ta patį, nežinau, ką keist. Pabandžiau ir kambary, ir lauke, ir su baltu lapu, ir su tualetiniu popierium, ir su pilka medžiaga nustatyti.. ir fonus kaitaliojau, ir kampus, ir objektus... ir su Av, ir su M fotkinau.. nu nebežinau tiesiog ką dar kitaip daryt, ko ieškoti.
Pabandyk lubas fotkinti - jos nėra visiškai baltos.