Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

Labs vakaras kolegos 4u.gif
Si ryta apturejau neplanuota fotosesija. Isbegau i kiema tekina, pusplike, basa, nes pabijojau, kad mano modeliukas gali pabegti. Pradejau selinti kaip lape, kol galiausiai priejau arti ir buvau maloniai nustebinta, kad jis/ji niekur begt net nesiruosia bigsmile.gif
Tvarkant nuotraukas ko gero pirma karta taip noriai verciau i JB bigsmile.gif
user posted image
Daugiau galite pamatyti cia:
Ryto svecias
P.S. Modeliukui buvo suteikta pagalba. Kai sustipres bus grazintas i laukine gamta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peonyblossom: 27 rugpjūčio 2012 - 19:28
Geeeras... bigsmile.gif Pirmoji man labai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 08 27, 23:47)
Labs vakaras kolegos  4u.gif

Gražiai 4u.gif Simpatiškas modeliukas
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 08 27, 12:36)
auto ekspozicija - visikai auto, aperture priority, shutter priority ar t.t., t.y. kai fotikas ekspozicija parenka pats pagal eksponometra.
Kaip su pentaksu nezinau kas ten pas tave per taskiukai, bet bent jau su kenonu buvo kad nufotkini nuotrauka ir parenki ja kaip custom WB - viskas. Gali fotkyt pomidorus ir NEpomidorus smile.gif.
Histograma turi rodyt tavo fotikas preview rezime (nu kai "pragroji" nuotraukas, jis gali rodyt ir histograma prie nuotraukos, jei pasirenki toki perziuros rezima). Bet tiesiog sioj vietoj gali pasitiket fotiko auto ekspozicija - jis tikrai iseksponuos teisingai smile.gif

Aišku, ačiū, kad pasivarginai peraiškint, supratau dabar biggrin.gif
O nepomidoras kažkur pasimetė, db teks bandyt su kitais objektais biggrin.gif
Atsakyti
Laba visoms 4u.gif Atskiras labukas Roboberui - na, labai šaunus tavo avataras, taip tinka ir pritinka šiai temai thumbup.gif biggrin.gif

Perskaičiau šią temą ir anos pabaigą - linksmai gyvenat thumbup.gif Labai laukiu kitos savaitės ir RK fotkių, nes pamenu vos kelias - įdomu palyginti progresą smile.gif

Nežinau ar mane pamenat blush2.gif Bet ND nebenoriu kartoti schmoll.gif biggrin.gif

Truputį nedraugavau su fotografija, buvo praėjęs ūpas... Tikėjausi, kad atostogos meilę fotografijai vėl įžiebs, bet... Nieko nenutiko - atostogavau lotuliukas.gif

Dabar esu pusiaukelėj - galiu kažką išspausti ar verta mesti šį reikalą ir toliau pasyviai grožėtis jūsų darbais, o sau pasilikti "muilines" fotkes doh.gif verysad.gif biggrin.gif

Turint galvoje, kad aš "fotografė" tokia, kuri tik ND padariusi, verta komentaro ši nuotrauka?

Atostogos baigiasi...
user posted image

Dar kelias šiaip ne taip atrinkau čia.
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 08 27, 18:23)
Geeeras... bigsmile.gif Pirmoji man labai. smile.gif

Aciu, Ka 4u.gif Kadangi esu Tavo darbu gerbeja, tai man ypac malonu is Taves isgirst, kad patiko kazkas is manuju nuotrauku wub.gif 4u.gif
QUOTE(paluri @ 2012 08 27, 18:35)
Gražiai  4u.gif  Simpatiškas modeliukas

Aciu 4u.gif Tas modeliukas, tai man kaip aklai vistai grudas is dangaus nukrito wub.gif
QUOTE(Poisson'è @ 2012 08 27, 18:58)
Nežinau ar mane pamenat  blush2.gif Bet ND nebenoriu kartoti  schmoll.gif  biggrin.gif

As pamenu, nes visos trys tuo paciu metu atsiskaitinejom ND Tu, as ir RK drinks_cheers.gif 4u.gif Beja Tu vienintele, kuri is musu triju atsiskaite ir 5 ND (saunuole)! As vis ruosiuosi, bet... bet kaip nesinori, o taip kaip galvoju vis kazko pritruksta biggrin.gif
Atsakyti
ugh... nesigauna man ta gera balta spalva nors tu ką... išsinešiau į balkoną, nu ir mėlynuoja man viskas nors tu ką.. cry.gif
Atsakyti
Peonyblossom, žinau, kad bent tu viena mane tikrai atsiminsi biggrin.gif Apsikeičiame gražiais žodžiais - šaunuolė, nes puikiai judi į priekį thumbup.gif Jau dabar man patinka tavo nuotraukos wub.gif Ir žinau, kad dar labiau tobulėsi, nes tavo entuziazmas fotografijai neblėsta wub.gif thumbup.gif

Tynka, baltą foną fotkinai? Aš pilkas sienas fotkinau vietoj balto lapo. Su baltu lapu man irgi mėlynavo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Poisson'è: 27 rugpjūčio 2012 - 20:25
QUOTE(Poisson'è @ 2012 08 27, 14:25)
Tynka, baltą foną fotkinai? Aš pilkas sienas fotkinau vietoj balto lapo. Su baltu lapu man irgi mėlynavo  4u.gif

jo, baltą fotkinau foną... kažkaip nieko pilka nerandu aplinkoj rolleyes.gif

be to, nemoku fotkint ne M režimu... Gaunasi labai tamsios fotkės, tik tiek kad histograma gerai atrodo. O su M histograma negera- nors ir seku light meter rodmenis, ir exposure atrodo gerai..

kamuojuosi, vadinas, toliau su užduotim.. o per tą laiką namus siaubia galingas tornadas blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Tynka-: 27 rugpjūčio 2012 - 20:38
-Tynka-, nu ne tu viena tą ND neįveiki mirksiukas.gif Aš vat ramiai kasdien išbandau vis įveikti, bet nesiplėšau, nu nepavyksta ir nieko tokio,žinau,kad vieną dieną pavyks wink.gif

Peonyblossom, pirma thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2012 08 27, 14:55)
[Aš vat ramiai kasdien išbandau vis įveikti, bet nesiplėšau, nu nepavyksta ir nieko tokio,žinau,kad vieną dieną pavyks wink.gif

Peonyblossom, pirma thumbup.gif  wub.gif

Nu vat kokia tu faina biggrin.gif O man taip netinka biggrin.gif Aš noriu daryt kol padarysiu, nes jei atidėsiu vėlesniam laikui, tai nežinia kas iš to išeis rolleyes.gif Tik kad gaunasi tas pats per ta patį, nežinau, ką keist. Pabandžiau ir kambary, ir lauke, ir su baltu lapu, ir su tualetiniu popierium, ir su pilka medžiaga nustatyti.. ir fonus kaitaliojau, ir kampus, ir objektus... ir su Av, ir su M fotkinau.. nu nebežinau tiesiog ką dar kitaip daryt, ko ieškoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Tynka-: 27 rugpjūčio 2012 - 21:05
Pabandyk lubas fotkinti - jos nėra visiškai baltos.
Atsakyti