Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(R.i.R. @ 2012 08 27, 16:20)
Jeigu bent kartą google pasinaudotum  doh.gif

Net nebuciau pagalvojus, kad taip pat vadinasi ir FB ir tinklapis ir cia nikas.
Kazi cia daug tokiu, kuriu nikas sutampa su tinklapiu g.gif . Speju nedaug, todel net nepagalvojau.
Aciu uz atsakyma.
Atsakyti
Erikamaja, turi gyslele wub.gif , dar ne viska perziurejau, bet viena foto uzkliuvo. Tu uzsiminei, kad nereik kopijuot, bet pas tave si foto turbut nukopijuota (smalsu)? :
http://www.facebook....h...e=3

Cia is interneto:
http://a2.sphotos.ak...729195643_n.jpg

Man tai butu dzin, bet vat uzstrigo, kad pati taip sakei ax.gif

Anyway, viskas grazu grazu grazu thumbup.gif
Papildyta:
Ir foto daug isdegintu, bent jau as taip suprantu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 08 27, 16:14)
Aš su viena foto, čia kur vandeny biggrin.gif , šalta vakar velnias buvo, lijo. Vandeny atnešiu vėliau.

Nuostabiai!

Per susitikima Ka ir Noisy pasakojau apie raudonplauke mergina, neatkapsciau kuri ja fotografavo. Cia, itariu, ta pati mergina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 27 rugpjūčio 2012 - 16:42
QUOTE(robobebras @ 2012 08 27, 02:39)
p.s. Step-by-step: nustatyk ekspozicija Auto (ne manual) ir fotkink ta balta lapa. Taip, jis gausis pilkas - histogramos vidury (na gali ir manual rezimu nufotkinti taip, kad butu histogramos vidury). Tada naudok ta foto custom wb. Tada jau gali ekspozicija reguliuot kaip tau patinka, kad balta butu balta, o ne pilka ir fotkint savo pomidora.
End of story wink.gif

Persiprašau, bet surizikuosiu užduoti durną klausimą.. biggrin.gif kaip suprast- ekspozicija Auto? Ta prasme, nufotografuoti auto režimu? ir apie kurią čia histogramą? Ar light meter irgi vadinamas histograma?
Ok, nufotkinu baltą lapą (su manual focus, manual režimu) pasirenku manual white balance, taskiukas vidury, spalva kosminė, vedu taškiuką visokiom kryptim- spalva raudonuoja, mėlynuoja, žaliuoja, geltonuoja... ir ką toliau?
Rodos, žinau gi tuos visus terminus pagrindinius, kažką jau nusimanau apie techninę pusę... Bet dabar panašu, kad nieko nebesuprantu.. arba tiesiog nesusikalbam doh.gif

p.s. ten ne pomidoras hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Tynka-: 27 rugpjūčio 2012 - 16:50
QUOTE(neiste @ 2012 08 27, 17:41)
Nuostabiai!

Per susitikima Ka ir Noisy pasakojau apie raudonplauke mergina, neatkapsciau kuri ja fotografavo. Cia, itariu, ta pati mergina

Tai čia gi Olga. smile.gif Flickr ji Vanilla ar kažkaip taip. 4u.gif
Prisidedu prie pagyrų ir laukiu daugiau.. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 27 rugpjūčio 2012 - 16:48
Labas, ND 1 4u.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Mosera, pakartok tą patį su trimis objektais. o ir tamsoka.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 08 27, 17:57)
Mosera, pakartok tą patį su trimis objektais. o ir tamsoka.

4u.gif
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mosera @ 2012 08 27, 11:04)

Tamsuuu.... unsure.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės.

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 27, 16:14)
Erikamaja, turi gyslele wub.gif , dar ne viska perziurejau, bet viena foto uzkliuvo. Tu uzsiminei, kad nereik kopijuot, bet pas tave si foto turbut nukopijuota (smalsu)? :

Tikriausiai sunku patikėt, bet nebuvau šios foto mačius. Tai merginos pasiūlytas variantas, ar ji foto buvo mačius nežinau, greičiausiai taip, bet ji žino mano nuomonę apie kopijavimą, todėl bent jau man nerodė. Nesu šventa, meluočiau, jei sakyčiau, kad nesu niekada nieko kopijavus, tik jei ir esu darius kažką panašaus, tai tikrai įdėdavau daug savęs, kad foto nebūtų tokia pati.
Šiaip jau šitos serijos ši foto man nėra mėgstama, aš renkuosi šią
Atsakyti
Mosera, tamsu, truputį kreiva, bet esmė matosi. bet bent jau žaisliukai OKOLOGIŠKI pasirinkti biggrin.gif

nežinau, ar užskaitau. *****, man nei pms, nei ovuliacija, negaliu nuspręst biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 27 rugpjūčio 2012 - 17:18
QUOTE(erikamaja @ 2012 08 27, 18:17)
Ačiū, mergaitės.
Tikriausiai sunku patikėt, bet nebuvau šios foto mačius. Tai merginos pasiūlytas variantas, ar ji foto buvo mačius nežinau, greičiausiai taip, bet ji žino mano nuomonę apie kopijavimą, todėl bent jau man nerodė. Nesu šventa, meluočiau, jei sakyčiau, kad nesu niekada nieko kopijavus, tik jei ir esu darius kažką panašaus, tai tikrai įdėdavau daug savęs, kad foto nebūtų tokia pati.
Šiaip jau šitos serijos ši foto man nėra mėgstama, aš renkuosi šią

Kaip ten bebutu istikro, bet man patinka smile.gif
Atsakyti