Keliausim ir mes į lopšelį nuo rudens. Lankančių vaikų mamytės gal galetų ką nors plačiau papasakoti? Kaip auklėtojos? Ar patinka ten vaikučiams? Ar mažieji jeigu dar nėra tinkamai įvaldę darbo su šauktu nelieka nevalgę?

mes ir lankysim si lopseli
nuo rugsejo men. as ir lb nerimauju. nes man tai buvo sokas truputeli, kad viskas viename, kad nera atskirtas tas lopselis darzelis,.direktorius parode pro langa, kur vaikai zais,,tai pamaciau viena supyne, mazai vietos lyginan sukitais darzeliais. tai jis sako eina vaikai ir anciuku serti. kad ismoks lietuviskai vaikuciai sneketi
per 3menesius. bet kitur neprieme, tai bandysim cia lankyti, man ir butu idomi jau lankiusiu mamyciu nuomone, bet kazkaip labai cia tuscia

Mamytės, o į kokią grupę vesite vaikučius savo? Gal kartais grupiokai bus mūsų vaikai
o dėl to, kad viskas viename tenai, tai man kažkaip nebaisu, apsipratau jau su ta mintim. Tik neapsiprantu su tuo, kad lauko žaidimo aikštelė maža. Bet tikiuosi su mūsų ar be pagalbos, ta aikštelė ateitį turės daugiau lauko žaislų.

o dėl to, kad viskas viename tenai, tai man kažkaip nebaisu, apsipratau jau su ta mintim. Tik neapsiprantu su tuo, kad lauko žaidimo aikštelė maža. Bet tikiuosi su mūsų ar be pagalbos, ta aikštelė ateitį turės daugiau lauko žaislų.
maniskis eis i lopseli, grupes nepaklausiau. man ir tas kazkaip nelabai kad vietos tai neperdaugiausia.bet kai suprantu db svarbiausia gera aukletoja. bet kokia mums papuole ir kokios ten yra jokiu ziniu neturiu

Mano sūnus irgi pradės lankyti šį lopšelį nuo rudens. Grupės, kiek žinau, bus dvi, tik nežinau kurią lankysim, kokia auklėtoja bus. Dėl žaidimų aikštelės man taip pat neramu, norėtųsi kad didesnė būtų. Ryt keliausiu iki ten, nunešiu sveikatos pažymą, pasiklausinėsiu kada kur ateiti 09.02

Mums direktorius sakė ateiti 7.30 su sveikatos pažyma, dėžute ir palikti vaiką grupėje (parodė kurioje). Nu ką aš žinau, nelabai aš nusiteiksu taip 1,5 vaiką numest kaip daiktą grupėje ir palikti... Norėčiau nors pusvalanduką kartu pabūt kad nebūtų tokio streso, jaučiu reikės šnekėt su auklėtojom. Tik abejoju ar taip pirmą rytą tikrai reikia anksti vesti...
QUOTE(egliauskaite @ 2013 08 20, 23:17)
Mums direktorius sakė ateiti 7.30 su sveikatos pažyma, dėžute ir palikti vaiką grupėje (parodė kurioje). Nu ką aš žinau, nelabai aš nusiteiksu taip 1,5 vaiką numest kaip daiktą grupėje ir palikti... Norėčiau nors pusvalanduką kartu pabūt kad nebūtų tokio streso, jaučiu reikės šnekėt su auklėtojom. Tik abejoju ar taip pirmą rytą tikrai reikia anksti vesti...
Oho kaip anksti. Nu nemanau kad bus tokių, kad ateis, paliks ir išeis. Juk reik apsižiūrėt ir kaip auklėtoja, kaip kas kur, ir vaikiukai išsigąs, kai taip staigiai mamos op ir pradings. Ir manau auklėtojoms lengviau bus jei pabūsim su jais...
O apie kokią dėžutę kalbėjo direktorius?

apziurejau patalpas is sono, tai viskas viename; rusakalbiu mokykla, sokiu mokykla ir darzelis. pasirode grupese tamsu, nes medziai auga, be to, ten pastoviai trinasi po langais bomzai.sedi ir geria.
QUOTE(SandraJ. @ 2013 08 21, 10:02)
apziurejau patalpas is sono, tai viskas viename; rusakalbiu mokykla, sokiu mokykla ir darzelis. pasirode grupese tamsu, nes medziai auga, be to, ten pastoviai trinasi po langais bomzai.sedi ir geria.
Kur ten radote rusakalbių mokyklą? O šokių mokyklą? Bomžai prie mokyklos? Medžiai užstoja grupėse šviesą? Gal ne apie tą mokyklą rašot?

Krėvės pr. 50 yra A. Puškino mokykla (skirta rusakalbiams), kurioje veikia Kauno choreografijos mokykla, o tema yra apie A. Stulginskio mokyklą, kurioje mokoma tik lietuvių kalba ir kurios adresas Partizanų 152.

Sumaišė SandraJ. mokyklas manau
Buvom šiandien nuėję, nieko gero nepamatėm, nes remontai vyksta pilnu tempu tiek viduj, tiek lauke. Sakė kitą savaitę bus ant durų iškabinti sąrašai kokie vaikai į kokias grupes eina
Sutikau vieną auklėtoją ir auklytę, labai mielos pasirodė

Buvom šiandien nuėję, nieko gero nepamatėm, nes remontai vyksta pilnu tempu tiek viduj, tiek lauke. Sakė kitą savaitę bus ant durų iškabinti sąrašai kokie vaikai į kokias grupes eina

uoj, ten kažkoks daugiafunkcis centras, kreves 50. sumaisiau matyt. dekui, pataiset mane