Įkraunama...
Įkraunama...

A.Stulginskio m-loje atsidaro darželis

Sveikutes 4u.gif kaip laikotes? Kaip rengiat vaikucius lopsiuku grupese? As jau nezinau, kaip aprengti kad neperkaistu ir kad nepersaltu smile.gif
Atsakyti
4u.gif prigazdinot.. Mes pradesim lankyt. Rodos, visur vaikai darželiuose apserga, kaži ar čia bus kitaip. Buvom apžiūrėt 4u.gif vaikai valgyklose valgė, su auklėtojomis,rodos, visi apmokyti, visi suriktuoti,nebuvo verkiančių. O mažiukai grupėse valgo.. grupėse irgi nemačiau verkiančių. Stresas išleist bus.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ovilija @ 2014 04 10, 23:29)
4u.gif prigazdinot.. Mes pradesim lankyt. Rodos, visur vaikai darželiuose apserga, kaži ar čia bus kitaip. Buvom apžiūrėt  4u.gif  vaikai valgyklose valgė, su auklėtojomis,rodos, visi apmokyti, visi suriktuoti,nebuvo verkiančių. O mažiukai grupėse valgo.. grupėse irgi nemačiau verkiančių. Stresas išleist bus.. doh.gif

Mamai stresas didesnis smile.gif O i lopsiuka ar i darziuka eisite? Bet jus taip nepergyvenkit, viskas ten yra gerai. Cia mes visos is pradziu nervinomes tikriausiai. As tai is vis buvau pries sita darzeli, o dabar tai net dziaugiuosi, tik kad sirgaliukas mano. O lopsiuko vaikuciai tai irgi eina i valgygla, tik pavakariukus grupese valgo. Aukletojos sake, kad labai noriai i valgykla eina, stoja prie duru ir laukia, jiems tai kaip atrakcija wink.gif
Atsakyti
labas mamytes, mano sunelis lanko skruzdeliuku grupe. viena aukletoja jauna, man ji labiau patinka, nuosirdi, miela. kita senesne griezta, reikli. mano vaikas daznai serga, todel retai vedu.palanko savaite ir suserga, kol issigydom 3 savaites namie prabunam. maniskis pastoviai nevedamas nepriprato dar prie jo, pastoviai verkia vedant i ji.
Atsakyti
QUOTE(daniele123 @ 2014 05 13, 15:18)
labas mamytes, mano sunelis lanko skruzdeliuku grupe. viena aukletoja jauna, man ji labiau patinka, nuosirdi, miela. kita senesne griezta, reikli. mano vaikas daznai serga, todel retai vedu.palanko savaite ir suserga, kol issigydom 3 savaites namie prabunam. maniskis pastoviai nevedamas nepriprato dar prie jo, pastoviai verkia vedant i ji.

O, grupiokų čia turim bigsmile.gif
Atsakyti
Pas mus tai pradzioj buvo etapas, kai net vaziuojant i darzeli pradedavo masinoj verkt, pamates pro langa darzelio apylinkes. O dabar tai i grupe pats ibega su sypsena biggrin.gif mano sirdi tai glosto wub.gif vadinasi patinka ir atmosfera gera. Maniskis bituciu grupeje wink.gif Gal ir jums toks etapas, nenusiminkit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Keryda: 23 gegužės 2014 - 14:04
Sveikos mamytes,

Mano dukryte eina i darzeli prie partizanu, toliau nuo namu. Suzinojau kad sioje mokykloje , kuri priesais mano nama yra darzelis, mus priema, bet neramu man, nezinau ka daryti. Gal galetumete papasakoti apie si darzeli, ar jauciate pazanga vaikuciu? Ar ismoksta?, klausiu nes maniskei du metai beliko, baisu ar gerai paruosia, ar noriai vaikuciai eina?
Atsakyti
Sveikos, mes ir katik uzsiregistravome i sita darzeli keliausim nuo rugsejo , direktore viska aprode kaip ir nieko o teritorija manau aptvers iki rugsejo , bet mes pasilikom stovet kitam darzeli eileje. Mano merginai spali bus 2 metukai. Mums nieko nedave jokiu sarasu ir nesake apie pazyma g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bzzzikas @ 2014 07 23, 12:32)
Sveikos, mes ir katik uzsiregistravome i sita darzeli keliausim nuo rugsejo , direktore viska aprode kaip ir nieko o teritorija manau aptvers iki rugsejo ,  bet mes pasilikom stovet kitam darzeli eileje. Mano merginai spali bus 2 metukai.  Mums nieko nedave jokiu sarasu ir nesake apie pazyma g.gif

Na mes irgi lankėme lopšiuką trumpai šitą... Praėjusį rugpjūtį sakė kad teritorija tuoj bus aptverta, visos karstyklės jau nupirktos... Žodžiu einam vos ne kasdien pro šalį ir iki teritorijos tvėrimo darbų atrodo vis dar toli... O jau beveik metai praėjo..
Šiaip viskas buvo ok - auklėtojos ir auklytė labai stengėsi, tikrai geros smile.gif Tik dar šiek tiek kliuvo maistas - vakarienei norėjosi daugiau gaminto maisto, o ne bandelių, jogurto ar dar kažko kas atnešama kartu su pietumis.. Kaip dabar situacija nežinau, galbūt pasikeitė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egliauskaite @ 2014 07 24, 06:47)
Na mes irgi lankėme lopšiuką trumpai šitą... Praėjusį rugpjūtį sakė kad teritorija tuoj bus aptverta, visos karstyklės jau nupirktos... Žodžiu einam vos ne kasdien pro šalį ir iki teritorijos tvėrimo darbų atrodo vis dar toli... O jau beveik metai praėjo..

Sveikutes!Su rugsejo 1 visus! Nuvedusi vaika i darziuka, sedu i masina ir negaliu patiketi, ka matau smile.gif - mokyklos kiemelis aptvertas tvora!! Islipau ir nubegau apziureti - aptvertas kiemukas, keletas supyniu, laivelis, smelio deze. Puiku! Taip netiketa- TURIM KIEMA!!!!! smile.gif Taip, kad atnaujinam info itoms skaitytojoms- kiemelis yra wink.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes, kaip cia tylu smile.gif kaip Jums sekasi, ligos nepuola? Norejau paklausti mamyciu, kurios neskuba i darbus ir turi siek tiek laiko nuvedusios vaikucius i darzeli,- gal noretumet kartu pasportuoti lauke, kol dar geras oras, juk salia didziulis stadionas wink.gif Man pvz uztenka 15-20 min greitu tempu apeiti keleta ratuku biggrin.gif Gal prisijungsit? smile.gif Kas uz? Kuo musu daugiau- tuo linksmiau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Keryda @ 2014 09 16, 12:36)
Sveikutes, kaip cia tylu smile.gif kaip Jums sekasi, ligos nepuola? Norejau paklausti mamyciu, kurios neskuba i darbus ir turi siek tiek laiko nuvedusios vaikucius i darzeli,- gal noretumet kartu pasportuoti lauke, kol dar geras oras, juk salia didziulis stadionas wink.gif Man pvz uztenka 15-20 min greitu tempu apeiti keleta ratuku biggrin.gif  Gal prisijungsit? smile.gif Kas uz?  Kuo musu daugiau- tuo linksmiau wink.gif

lABA,musu berniukas 2 metuku lanko voveryciu grupe,kistatrecia savaite bet dar nesirgom,nors kazin ar cia ilgam toks dziaugsmas,mums papuole naujos aukletojos,auklyte,labai labai fainos,esu labai patenkinta
Atsakyti