Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu,

QUOTE(zundyte @ 2012 08 26, 20:38)

Šita nuoroda aukso vertės!! yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2012 08 26, 20:36)
Va va,butent taip ir atrodo  rolleyes.gif Ir tada ilgis tu bs gaunas skirtingas,ir kaip zinot kokio ilgio daryti juos

Aš darau nesvarbu kokio ilgumo dygsnį, tik kad patogiai būtų durti. Siuvinėju ant lino, tai "patogumo" yra daugiau, nes gali durti ir į kryžiuko vidurį, ir bet kurį šoną, ne tik kampus, kaip yra siuvinėjant ant aidos. Skaldau dygsnį nebent tada, kai vientisas pagal schemą gautųsi per 8 ar daugiau langelių. Man taip gerai. Kitoms gal kitaip biggrin.gif

QUOTE(Naggy @ 2012 08 26, 21:11)
Toks jausmas, kad tycia uzsiregistravai ir paskelbiai sia schema. Negrazu  schmoll.gif  o tuo labiau kai pries tai zmogus siuvinejes sia schema, paprase nerodyti galutinio varianto.

Nu jau tikrai, kam tos sąmokslo teorijos... Toks jausmas, kad čia tautinis bruožas visur ieškoti paslėptų blogų kėslų doh.gif Tiesa, sutapimas užtikrintas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 26 rugpjūčio 2012 - 21:39
QUOTE(Red&Red @ 2012 08 26, 20:45)
Šita nuoroda aukso vertės!!  yahoo.gif

Be reikalo ten lindau doh.gif - dabar sėdėsiu kokį mėnesį doh.gif , ten tieeek visko apie viską įdomaus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Naggy @ 2012 08 26, 20:11)
Toks jausmas, kad tycia uzsiregistravai ir paskelbiai sia schema. Negrazu  schmoll.gif  o tuo labiau kai pries tai zmogus siuvinejes sia schema, paprase nerodyti galutinio varianto.

atsiprasau bet as juk nemaciau,ir postu neskaiciau.pamaciau darbeli,paprasiau schemos ir viskas.juk nezinau kaipa pas jus cia yra,kam taip draskytis reikia.dekui merginai kuri atsiunte man schema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Red&Red @ 2012 08 26, 20:45)
Šita nuoroda aukso vertės!!  yahoo.gif

dėkokit Uodegytei,čia jos nuoroda wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2012 08 27, 00:12)
dėkokit Uodegytei,čia jos nuoroda wub.gif

lyg ir pamiršau, kad mano lotuliukas.gif pažiūrėjau blogą, jau norėjau rašyt ,kad ne man laurai biggrin.gif bet prisimiau kad pagooglinusi radau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 26 rugpjūčio 2012 - 22:20
sobieska, labai laukiu galutinio vaizdo:) apipavidalinimas, spėju, bus vėl superinis:)

O šiaip, mergaitės, jūsų dėka, dabar nebedarau mazgų blogojoje pusėje:) nors pas mane jie ir ne patys didžiausi, visai mažulyčiai ir, sakyčiau, tvarkingi, bet be mazgų dar geriau. Ir ką gi aš be jūsų daryčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(unkind @ 2012 08 27, 08:17)
Ir gi aš be jūsų daryčiau  ax.gif

mazgus darytum lotuliukas.gif

laba ryta.. atėjau pasiveizėt kas ką siuvinėjat.. biggrin.gif man norisi kasdien pamatyt visų procesus lotuliukas.gif
na kuri dabar rodys procesą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2012 08 26, 22:58)
Be reikalo ten lindau  doh.gif - dabar sėdėsiu kokį mėnesį  doh.gif , ten tieeek visko  apie viską įdomaus  thumbup.gif

Gerai, kad aš rusiškai nesuprantu, tik paveiksliukus peržiūrėjau ir susikopijavau schemas, o jei dar skaityt viską, tai rimtai mėnuo praeitų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2012 08 27, 07:43)
mazgus darytum  lotuliukas.gif

laba ryta.. atėjau pasiveizėt kas ką siuvinėjat..  biggrin.gif  man norisi kasdien pamatyt visų procesus  lotuliukas.gif
na kuri dabar rodys procesą  biggrin.gif

galesiu sian ikelt kai bus likes dangus ax.gif
Papildyta:
QUOTE(rasiux- @ 2012 08 26, 21:58)
Be reikalo ten lindau  doh.gif - dabar sėdėsiu kokį mėnesį  doh.gif , ten tieeek visko  apie viską įdomaus  thumbup.gif

nori dar ilgiau ilindus pasedet? biggrin.gif virs 1200psl schemu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 08 26, 12:02)
Procesas...

lauksim pabaigos bigsmile.gif

QUOTE(*Capri* @ 2012 08 26, 15:15)
Dviejų su puse savaičių trukmės darbelis. Meškutis metrikiukui. Pirmoji pažintis su adata siuvinėjimo srity...

PUIKUS darbas ir ant smulkaus audinio - nuostabu wub.gif thumbup.gif

Pasibuvau triptiku pirmam psl doh.gif lotuliukas.gif turejau valios uzdaryt - karsta.gif einu toliau savo HAED siuvinet cool.gif
Beje, tarp ju radau ir savo sakura ideta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 08 27, 08:55)
nori dar ilgiau ilindus pasedet? biggrin.gif virs 1200psl schemu biggrin.gif

Nu a gražu iš ligonių tyčiotis doh.gif biggrin.gif
Atsakyti