sveikos merginos,esu cia naujoke,gal galite padeti su sia schema,labai aciu uzmeciau aki kad kazkas siuvinejo,ir man labai patiko
QUOTE(sobieska @ 2012 08 26, 19:23)
kaip faina, tai bus smagu jus nustebint...kas -žinot-prašau-nerodykit galutinio varianto
QUOTE(augne @ 2012 08 26, 19:38)
sveikos merginos,esu cia naujoke,gal galite padeti su sia schema,labai aciu uzmeciau aki kad kazkas siuvinejo,ir man labai patiko
Va ir išaiškėjo galutinis variantas
QUOTE(Uodegyte @ 2012 08 26, 18:25)
taigi,kad čia tik pieštas ,nežinia ar schema tikrai kokybiška.taip ,kaip originalas ,tikrai nesigaus,schema gerą padarytų tik gerai įgudusi ranka.o pagal šią schemą, yra daug neaiškių pavienių kryžiukų.
tai va o kažko panašaus bet patikimo yra kur nors? gali būti ir orchidėja, svarbu man spalvos kad šokolado dominuotų
QUOTE(Aushrita @ 2012 08 26, 18:32)
Sakykit galvoju (jau i prieki ) dimensions meskiukus siuvineti,tik dabar nezinau kaip siuvinejasi back stitch ir kas tas french knots? ir dar toks zenkliukas yra { raso sujungtos spalvos,kas cia per..?
BS
french knots
na aš siuvinėju dimension švyturį tai ten daug sujungtų tų spalvų.
QUOTE(egliuchiux @ 2012 08 26, 18:48)
Vai kaip tau aciu Reiks susikaupt kada tiems meskiukams
P.S kieno ten prasiau nimue fejos schemos ir kodu,tikiuosi nepamirso manes?
QUOTE(*Capri* @ 2012 08 26, 19:46)
tai va o kažko panašaus bet patikimo yra kur nors? gali būti ir orchidėja, svarbu man spalvos kad šokolado dominuotų
schemą imesiu į schemų paieška
Nepasiseke islaikyti paslapties
Sobieska - cha cha, jau žinom, ką siuvinėji
Sujungtos spalvos - kai imama viena ar kelios gijos vienos spalvos ir viena ar kelios - kitos. Dimensions būna pvz. dvi gijos vienos ir viena kitos ir pan.
Beje, jei daug pusinių kryžiukų ir dar jei jie siuvinėjami su daug gijų, pvz. su keturiomis (Dimensions taip pasitaiko), tai labai suskersuoja medžiagą. Reikia siuvinėti specialiu būdu, kuris vadinasi "basket weave". Pagooglink, jei reikės.
Sujungtos spalvos - kai imama viena ar kelios gijos vienos spalvos ir viena ar kelios - kitos. Dimensions būna pvz. dvi gijos vienos ir viena kitos ir pan.
Beje, jei daug pusinių kryžiukų ir dar jei jie siuvinėjami su daug gijų, pvz. su keturiomis (Dimensions taip pasitaiko), tai labai suskersuoja medžiagą. Reikia siuvinėti specialiu būdu, kuris vadinasi "basket weave". Pagooglink, jei reikės.
QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 08 26, 18:56)
Supratau Pusiniu nedaug gijos vuena arba dvi, bet ju ir nebijau,daug atbuliniu dygsniu tu ir sujungtu spalvu nemazai O tie visi bruksniai ant paveikslelio kaip supratau ir yra atbuliniai dygsniai,jie bus sunkiausi nes eina visaip netvarkingai ir nesu ju dariusi
QUOTE(Aushrita @ 2012 08 26, 19:12)
Supratau Pusiniu nedaug gijos vuena arba dvi, bet ju ir nebijau,daug atbuliniu dygsniu tu ir sujungtu spalvu nemazai O tie visi bruksniai ant paveikslelio kaip supratau ir yra atbuliniai dygsniai,jie bus sunkiausi nes eina visaip netvarkingai ir nesu ju dariusi
"Atbulinį dygsnį" mes čia dažniausiai vadiname "back-stitch" arba tiesiog BS. Joks ten ne raketų mokslas, tiesiog siuvi pagal linijas, nupieštas ant schemos ir tiek.