Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu,

sveikos merginos,esu cia naujoke,gal galite padeti su sia schema,labai aciu 4u.gif uzmeciau aki kad kazkas siuvinejo,ir man labai patiko ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 08 26, 19:23)
thumbup.gif  kaip faina, tai bus smagu jus nustebint...kas -žinot-prašau-nerodykit galutinio varianto biggrin.gif

smile.gif

QUOTE(augne @ 2012 08 26, 19:38)
sveikos merginos,esu cia naujoke,gal galite padeti su sia schema,labai aciu  4u.gif uzmeciau aki kad kazkas siuvinejo,ir man labai patiko  ax.gif

Va ir išaiškėjo galutinis variantas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 26 rugpjūčio 2012 - 17:46
QUOTE(Uodegyte @ 2012 08 26, 18:25)
taigi,kad čia tik pieštas ,nežinia ar schema tikrai kokybiška.taip ,kaip originalas ,tikrai nesigaus,schema gerą padarytų tik gerai įgudusi ranka.o pagal šią schemą, yra daug neaiškių pavienių kryžiukų.

tai va unsure.gif o kažko panašaus bet patikimo yra kur nors? gali būti ir orchidėja, svarbu man spalvos kad šokolado dominuotų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2012 08 26, 18:32)
Sakykit galvoju (jau i prieki  lotuliukas.gif ) dimensions meskiukus siuvineti,tik dabar nezinau kaip siuvinejasi back stitch ir kas tas french knotsdoh.gif  ir dar toks zenkliukas yra { raso sujungtos spalvos,kas cia per..?  blush2.gif

BS

french knots

na aš siuvinėju dimension švyturį 4u.gif tai ten daug sujungtų tų spalvų. 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliuchiux: 26 rugpjūčio 2012 - 17:50
QUOTE(egliuchiux @ 2012 08 26, 18:48)

Vai kaip tau aciu 4u.gif bigsmile.gif Reiks susikaupt kada tiems meskiukams bigsmile.gif

P.S kieno ten prasiau nimue fejos schemos ir kodu,tikiuosi nepamirso manes? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aushrita: 26 rugpjūčio 2012 - 17:51
QUOTE(*Capri* @ 2012 08 26, 19:46)
tai va unsure.gif o kažko panašaus bet patikimo yra kur nors? gali būti ir orchidėja, svarbu man spalvos kad šokolado dominuotų rolleyes.gif

schemą imesiu į schemų paieška ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 26 rugpjūčio 2012 - 17:54
QUOTE(augne @ 2012 08 26, 18:38)
sveikos merginos,esu cia naujoke

nu jooooo doh.gif ....
Atsakyti
Nepasiseke islaikyti paslapties doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sobieska - cha cha, jau žinom, ką siuvinėji biggrin.gif

Sujungtos spalvos - kai imama viena ar kelios gijos vienos spalvos ir viena ar kelios - kitos. Dimensions būna pvz. dvi gijos vienos ir viena kitos ir pan.
Beje, jei daug pusinių kryžiukų ir dar jei jie siuvinėjami su daug gijų, pvz. su keturiomis (Dimensions taip pasitaiko), tai labai suskersuoja medžiagą. Reikia siuvinėti specialiu būdu, kuris vadinasi "basket weave". Pagooglink, jei reikės.
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 08 26, 18:50)
schemą imesiu į schemų paieška  ax.gif

Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 08 26, 18:56)
Sujungtos spalvos - kai imama viena ar kelios gijos vienos spalvos ir viena ar kelios - kitos. Dimensions būna pvz. dvi gijos vienos ir viena kitos ir pan.
Beje, jei daug pusinių kryžiukų ir dar jei jie siuvinėjami su daug gijų, pvz. su keturiomis (Dimensions taip pasitaiko), tai labai suskersuoja medžiagą. Reikia siuvinėti specialiu būdu, kuris vadinasi "basket weave". Pagooglink, jei reikės.

Supratau smile.gif Pusiniu nedaug gijos vuena arba dvi, bet ju ir nebijau,daug atbuliniu dygsniu tu ir sujungtu spalvu nemazai smile.gif O tie visi bruksniai ant paveikslelio kaip supratau ir yra atbuliniai dygsniai,jie bus sunkiausi nes eina visaip netvarkingai ir nesu ju dariusi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aushrita: 26 rugpjūčio 2012 - 18:15
QUOTE(Aushrita @ 2012 08 26, 19:12)
Supratau  smile.gif  Pusiniu nedaug gijos vuena arba dvi, bet ju ir nebijau,daug atbuliniu dygsniu tu ir sujungtu spalvu nemazai smile.gif O tie visi bruksniai ant paveikslelio kaip supratau ir yra atbuliniai dygsniai,jie bus sunkiausi nes eina visaip netvarkingai ir nesu ju dariusi  g.gif

"Atbulinį dygsnį" mes čia dažniausiai vadiname "back-stitch" arba tiesiog BS. Joks ten ne raketų mokslas, tiesiog siuvi pagal linijas, nupieštas ant schemos ir tiek.
Atsakyti