Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu,

QUOTE(Simumu @ 2012 09 06, 13:11)
Vargstu aš su nimue fėja ir linu... nu visai nezgrabi aš tam reikalui  doh.gif  toks jausmas, kad reiks eit pirkt aidos ir bandyt taip... Labai jau dažnai ten siūlą reikia kaitaliot...  doh.gif

Nelabai supratau, kuo kaltas linas dėl dažno siūlo kaitaliojimo g.gif Ir taip pat įdomu, ką reiškia ta citata apie miego sutrikimus - gal nori pasiūlyti juos spręsti, užsiimant siuvinėjimu? biggrin.gif

QUOTE(pakstaite @ 2012 09 06, 14:36)
as va irgi neseniai pabaigiau savo Nimue  ax.gif

Sijonas ir žiedadulkės šiaip turi būti siuvinėjami pusiniu kryželiu ir pūkuotu siūlu (siuvinėjimo mohera, nors tinka ir plona mezgimo mohera, kas neturi siuvinėjamosios).
Atsakyti
QUOTE(drafe @ 2012 09 06, 12:55)
Po truputi einu i prieki

visai sparciai sakyciau thumbup.gif

QUOTE(Simumu @ 2012 09 06, 13:11)
Labai jau dažnai ten siūlą reikia kaitaliot...  doh.gif

aha as irgi nesupratau, kuo cia linas del to kaltas, ant aidos irgi bus tas pats, jei kryzeliu pavieniu daug rolleyes.gif

as va irgi neseniai pabaigiau savo Nimue 

va ka reiskia audinys, net jei ne pagal reikalavimus siulai susiuvineti, vis tiek grazu rolleyes.gif

QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 09 06, 16:28)
Sijonas ir žiedadulkės šiaip turi būti siuvinėjami pusiniu kryželiu ir pūkuotu siūlu (siuvinėjimo mohera, nors tinka ir plona mezgimo mohera, kas neturi siuvinėjamosios).

visumoj visai nebalogai tikrai is sitaip atrodo, nera tiek to lengvuumo, bet turbut siuvinejimo audinys susvelnina situacija ax.gif
Atsakyti
[/quote]
zinau zinau kad turi but su mohera, bet neturejau as tokio siulo ir bandziau kazka israst ax.gif taip pat zinau kad turi but pusiniu kryzeliu sijonas ir ziedadulkes,bet norejau pabandyti taip blush2.gif gal jau kita kai siuvinesiu tai darysiu taip kaip reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2012 09 06, 17:07)
visai sparciai sakyciau  thumbup.gif

na nelabai sparciai...na cia jau visai nebedaug ir beliko to mano darbelio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 09 06, 16:28)
Nelabai supratau, kuo kaltas linas dėl dažno siūlo kaitaliojimo  g.gif Ir taip pat įdomu, ką reiškia ta citata apie miego sutrikimus - gal nori pasiūlyti juos spręsti, užsiimant siuvinėjimu?  biggrin.gif

Sunku su linu pradedančiai sunkoka, prametu vis truputį siuvinėjimo ax.gif . O ir darbą tokį pasirinkau, kur atspalviai panašūs + truputį pasiuvinėji ir jau keist doh.gif Daug kuisimosi... Žiūrėk keli kryžiukai, o čia jau valanda prabėgo. doh.gif

O citata, tai sakyčiau čia visai durnai doh.gif Norėjau į a.ž. atsakyt, o gavosi, kad visiškai kitoj temoj parašiau doh.gif žiopla lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Simumu @ 2012 09 06, 19:32)
truputį pasiuvinėji ir jau keist  doh.gif  Daug kuisimosi...

10 * 10 plotely, kartais ir 20 spalvu pasikeicia mirksiukas.gif ir tai ne riba tikriausiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2012 09 06, 20:40)
10 * 10 plotely, kartais ir 20 spalvu pasikeicia  mirksiukas.gif ir tai ne riba tikriausiai  4u.gif

Sutinku, as dabar toki darba siuvineju, kur tam tikrose vietose spalvu tiiikrai daug, vos po kelis kryzelius su viena spalva issiuvineju biggrin.gif Na ir ka... toks jau tas hobis..
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2012 09 06, 19:40)
10 * 10 plotely, kartais ir 20 spalvu pasikeicia  mirksiukas.gif ir tai ne riba tikriausiai  4u.gif

tikrai ne riba ,aš savo HAED viename 10x10 langelyje suskaičiavau 35 spalvas,tikiu ,kad gali būti ir daugiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2012 09 06, 21:57)
tikrai ne riba ,aš savo HAED viename 10x10 langelyje suskaičiavau 35 spalvas,tikiu ,kad gali būti ir daugiau ax.gif

tiesa sakant, reikes kada dabar besiuvinejant tikrai paskaiciuot cool.gif . Nes buna tik vienas kryziukas vienos spalvos ir taip keliolika lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2012 09 06, 22:01)
tiesa sakant, reikes kada dabar besiuvinejant tikrai paskaiciuot  cool.gif . Nes buna tik vienas kryziukas vienos spalvos ir taip keliolika  lotuliukas.gif

Vajei kaip mane nervuoja tokia pavieniai kryziukai,ir net kai ju kokie 3 ar 5,o cia 1 doh.gif
Dabar isvis lafa,siuvineju viena spalva visa darbeli biggrin.gif
Papildyta:
as va irgi neseniai pabaigiau savo Nimue  ax.gif

O man graziai ziurisi ir be tu pusiniu kryziuku sijone ir pukuose 4u.gif Sitas darbelis mano artimuose planuose irgi,tik as mocheros siulu siuvinesiu sijona ir pukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2012 09 06, 22:09)
Vajei kaip mane nervuoja tokia pavieniai kryziukai,ir net kai ju kokie 3 ar 5,o cia 1  doh.gif
Dabar isvis lafa,siuvineju viena spalva visa darbeli  biggrin.gif

kokybiskose schemose pavieniai kryziukai daro stebuklus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2012 09 06, 22:15)
kokybiskose schemose pavieniai kryziukai daro stebuklus  wub.gif

Galir taip,nesigincysiu,tik sakau kad nervuoja jie,butent siuvinejant biggrin.gif
Atsakyti