Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu,

Uodegyte, tikiuos nustebinsiu ir kitais darbais ax.gif turiu daugiau "keistumų" planuose bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(unkind @ 2012 09 05, 23:16)
Uodegyte, tikiuos nustebinsiu ir kitais darbais  ax.gif turiu daugiau "keistumų" planuose  bigsmile.gif

nustebinsi tikrai thumbup.gif crazy darbais biggrin.gif jau kiek kastetas diskusijų sukėlė rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 05 rugsėjo 2012 - 21:26
unkind, o jei kasteta apiBScint ir padaryt koki pusiniu kryzeliu seseli? Jis atrodytu bisk toks svelnesnis, suaugesnis:-) ne toks vaikiskas wink.gif
Atsakyti
Manyka, idėja ir buvo tokia - padaryti plokščią, be šešėlių, perėjimų, taip sakant, 2D smile.gif
Atsakyti
QUOTE(unkind @ 2012 09 06, 09:11)
Manyka, idėja ir buvo tokia - padaryti plokščią, be šešėlių, perėjimų, taip sakant, 2D smile.gif

aš tai siūlyčiau tokius darbelius siuvinėt ant lino, būtų labiau išpildyti. man asmeniškai toks gražus rėmelis ir puiki idėja nesiderina su aidos grubumu... unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
nu va sulaukiau savo uzsakymo is kasiulai thumbup.gif (laukiau net savaite doh.gif )eisiu po piet braizytis ir kibsiu i darba ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 09 06, 08:51)
nu va sulaukiau savo uzsakymo is kasiulai thumbup.gif (laukiau net savaite doh.gif )eisiu po piet braizytis ir kibsiu i darba ax.gif

ir ka siuvinesi?
Atsakyti
Po truputi einu i prieki

user posted image
Atsakyti
va sita reikia iki 13 d spalio baigt g.gif
user posted image

QUOTE(Laura81r @ 2012 09 06, 10:43)
ir ka siuvinesi?

Atsakyti
QUOTE(zuvytei @ 2012 09 05, 17:00)
Sveiki 4u.gif Norejaupaklausti, gal galetumete pasiulyti koki produkta gerti nuo miego sutrikimu. Labai sunkiai uzmiegu, issiderines miego ritmas. seimos gydytoja siulo cheminius vaistus. na nenoriu as ju.  doh.gif

Vargstu aš su nimue fėja ir linu... nu visai nezgrabi aš tam reikalui doh.gif toks jausmas, kad reiks eit pirkt aidos ir bandyt taip... Labai jau dažnai ten siūlą reikia kaitaliot... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Simumu @ 2012 09 06, 13:11)
Vargstu aš su nimue fėja ir linu...

Ir as sia feja pradejau siuvinet hihihi.gif Vakar vakare susipirkau siulus ir taip gera pasidare ax.gif Tik issikirpus lina ir issiuvinejus kelis kryzelius galejau eiti miegoti doh.gif
Atsakyti
as va irgi neseniai pabaigiau savo Nimue ax.gif suknele gal tris kartus ardziau ir bandziau ivairius siulus ir sparnai siektiek ne i ta puse ziuri, nes pusini kryzeli ne i ta puse siuvinejau doh.gif na bet gal bandysiu antra dar siuvinet jau ''i ta puse'' biggrin.gif user posted image
Atsakyti