Uodegyte, tikiuos nustebinsiu ir kitais darbais turiu daugiau "keistumų" planuose
QUOTE(unkind @ 2012 09 05, 23:16)
Uodegyte, tikiuos nustebinsiu ir kitais darbais turiu daugiau "keistumų" planuose
nustebinsi tikrai crazy darbais jau kiek kastetas diskusijų sukėlė
Manyka, idėja ir buvo tokia - padaryti plokščią, be šešėlių, perėjimų, taip sakant, 2D
QUOTE(unkind @ 2012 09 06, 09:11)
Manyka, idėja ir buvo tokia - padaryti plokščią, be šešėlių, perėjimų, taip sakant, 2D
aš tai siūlyčiau tokius darbelius siuvinėt ant lino, būtų labiau išpildyti. man asmeniškai toks gražus rėmelis ir puiki idėja nesiderina su aidos grubumu...
nu va sulaukiau savo uzsakymo is kasiulai (laukiau net savaite )eisiu po piet braizytis ir kibsiu i darba
QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 09 06, 08:51)
nu va sulaukiau savo uzsakymo is kasiulai (laukiau net savaite )eisiu po piet braizytis ir kibsiu i darba
ir ka siuvinesi?
QUOTE(zuvytei @ 2012 09 05, 17:00)
Sveiki Norejaupaklausti, gal galetumete pasiulyti koki produkta gerti nuo miego sutrikimu. Labai sunkiai uzmiegu, issiderines miego ritmas. seimos gydytoja siulo cheminius vaistus. na nenoriu as ju.
Vargstu aš su nimue fėja ir linu... nu visai nezgrabi aš tam reikalui toks jausmas, kad reiks eit pirkt aidos ir bandyt taip... Labai jau dažnai ten siūlą reikia kaitaliot...
QUOTE(Simumu @ 2012 09 06, 13:11)
Vargstu aš su nimue fėja ir linu...
Ir as sia feja pradejau siuvinet Vakar vakare susipirkau siulus ir taip gera pasidare Tik issikirpus lina ir issiuvinejus kelis kryzelius galejau eiti miegoti
as va irgi neseniai pabaigiau savo Nimue suknele gal tris kartus ardziau ir bandziau ivairius siulus ir sparnai siektiek ne i ta puse ziuri, nes pusini kryzeli ne i ta puse siuvinejau na bet gal bandysiu antra dar siuvinet jau ''i ta puse''