Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu,

QUOTE(vrum-vrum @ 2012 09 05, 19:14)
Sveikos kryzeliu myletojos smile.gif Nusprendziau ir as atgaminti savo senus igudziu. Kokas sekasi neblogai, bet prasidejo su nesklandumais. Netycia uzsukau i audiniu parduotuve Kalvariju turguje ir laimei radau medziagos siuvinejimui (canva). Pardavejai tik pradejus kirpti sugalvojau paklaust koks dydis, man pagal Aida reikejo 16-to. Tai ji tik nusijuoke. Nelabai supratau smile.gif Bet pasirodo ta canva retesne ir vietoj 12,4x9 cm atviruko man gaunasi 16x13 cm paveiksliukas tikriausiai...tokio didelio atviruko gal nedaryti? Bet anyway, klausinemliai jums:

Ka reiskia Half cross stitch  in two strands? Backstitch in one/two strands? Bandau dabar konturus siuvineti paveiksliuko. Imu tiek pat siulo, kiek siuvinejimui, bet kazkaip storokai gaunasi, iskiles. Kaip jus darot? Konturams paryskinti naudjate masinine siule?

Tiek, aciu.

O aš nuo savęs siūlau apsilankyt specializuotoje rankdarbių parduotuvėje ir pačiupinėti (o pačiupinėjus ir nusipirkti gabaliuką) kokybiškos aidos, kad patirtum tikrąjį siuvinėjimo malonumą ir nemestum šio pomėgio į šalį mirksiukas.gif
Atsakyti
Tikrai,tos tikros aidos nepalyginsi su tom skystom turginem doh.gif Net miela malonu ant kokybiskos siuvinet ax.gif
Atsakyti
Tikrai taip ir aš patarčiau pabandyti ant Aidos. Nes pati ir iš pradžių ant turginės bandžiau tai gaila darbų kuriuos išsiuvinėjau ir š... iš jų nieko gero dabar doh.gif ... O pabandžiusi Aida likau patenkinta ir tiesiai šviesiai pasakius kaifuoju siuvinėdama ant Aidos biggrin.gif Siuvinėju apie 3metus kažkur tai tikrai nenusivyliau Aida patarčiau ir jus ja išmėginti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupsiukelis123: 05 rugsėjo 2012 - 19:17
Spėju, paprastesnio darbo čia dar nebuvo:)))

user posted image
Atsakyti
O kas cia toks? Speju turbut kokiu 10 minuciu darbas buvo? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(unkind @ 2012 09 05, 20:28)
Spėju, paprastesnio darbo čia dar nebuvo:)))

Ilgai mąsčiau, dūmojau, dūmojau ir...nieko nesupratau, kas čia užslėpta...turbūt aš ne prie meno g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Yra buvę, na gal kiek kryžiukų ir daugiau, bet sudėtingumo tokio pačio biggrin.gif
user posted image
Toks improvizuotas žaisliukas Kalėdoms
Peržiūrėjau savo galeriją- nugi ne taip jau ir mažai prikrapščius esu, tik namuose teturiu vos 2 savo darbelius. Visi kiti savo gyvenimus gyvena kituos namuos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiux-: 05 rugsėjo 2012 - 19:46
Mano šeimyna spėliojo kas čia yra biggrin.gif Variantai: Balionai ant skraidančios lėkštės; mergaitė, susirišus kuodukus, kastetas biggrin.gif Na, tai kas čia iš tikro?
Papildyta:
QUOTE(rasiux- @ 2012 09 05, 21:44)
Yra buvę, na gal kiek kryžiukų ir daugiau, bet sudėtingumo tokio pačio  biggrin.gif

Mielas smile.gif
Atsakyti
olimpiados žiedai gal:D ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupsiukelis123: 05 rugsėjo 2012 - 19:49
QUOTE(elzeda @ 2012 09 05, 20:47)
Mano šeimyna spėliojo kas čia yra  biggrin.gif  Variantai: Balionai ant skraidančios lėkštės;mergaite, susirišus kuodukus, kastetas  biggrin.gif  Na, tai kas čia iš tikro?

hihihi.gif
Man tai olimpinius ziedus primena bigsmile.gif Arba medis kazkoks keistas gal biggrin.gif
Atsakyti
Man pasirode, kad ten zirkles dvi kazkur sukistos smile.gif))
Atsakyti
Kastetas:) aš irgi galvojau, kad užtruksiu dešimt min., deja, sėdėjau ilgiau:) matyt, esu tikrai labai lėta siuvinėtoja:)
Atsakyti