QUOTE(vrum-vrum @ 2012 09 05, 19:14)
Sveikos kryzeliu myletojos Nusprendziau ir as atgaminti savo senus igudziu. Kokas sekasi neblogai, bet prasidejo su nesklandumais. Netycia uzsukau i audiniu parduotuve Kalvariju turguje ir laimei radau medziagos siuvinejimui (canva). Pardavejai tik pradejus kirpti sugalvojau paklaust koks dydis, man pagal Aida reikejo 16-to. Tai ji tik nusijuoke. Nelabai supratau Bet pasirodo ta canva retesne ir vietoj 12,4x9 cm atviruko man gaunasi 16x13 cm paveiksliukas tikriausiai...tokio didelio atviruko gal nedaryti? Bet anyway, klausinemliai jums:
Ka reiskia Half cross stitch in two strands? Backstitch in one/two strands? Bandau dabar konturus siuvineti paveiksliuko. Imu tiek pat siulo, kiek siuvinejimui, bet kazkaip storokai gaunasi, iskiles. Kaip jus darot? Konturams paryskinti naudjate masinine siule?
Tiek, aciu.
Ka reiskia Half cross stitch in two strands? Backstitch in one/two strands? Bandau dabar konturus siuvineti paveiksliuko. Imu tiek pat siulo, kiek siuvinejimui, bet kazkaip storokai gaunasi, iskiles. Kaip jus darot? Konturams paryskinti naudjate masinine siule?
Tiek, aciu.
O aš nuo savęs siūlau apsilankyt specializuotoje rankdarbių parduotuvėje ir pačiupinėti (o pačiupinėjus ir nusipirkti gabaliuką) kokybiškos aidos, kad patirtum tikrąjį siuvinėjimo malonumą ir nemestum šio pomėgio į šalį