Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu,

QUOTE(Aushrita @ 2012 09 05, 15:38)
Nu va,nusipirkau tokios sviesiai smelines spalvos kanvos,eisiu pradet siuvinet kavos mergaite  ax.gif
Tik va idomu,man po paveiksliuku raso dydis 25x36cm,o man pagal skaiciuokle gaunasi tik 17x27. Kurios siuvinejot,koks realiai dydis yra?

kiek ant kiek kryziuku yra ir koki audini nusirpikai?
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2012 09 05, 15:59)
kiek ant kiek kryziuku yra ir koki audini nusirpikai?

94x148,aida 14.
Ant medziagos paskaiciavau kryziukus dar kitoks dydis gavosi biggrin.gif Na bet svarbu uzteks to gabaliuko kuri nusipirkau,turiu 35x45 medziagos
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2012 09 05, 16:03)
94x148,aida 14.
Ant medziagos paskaiciavau kryziukus dar kitoks dydis gavosi  biggrin.gif Na bet svarbu uzteks to gabaliuko kuri nusipirkau,turiu 35x45 medziagos

po paveiksliuku raso bendra paveikslo dydi iki remo arba su juo.
tik kavos mergaites dydis yra 17.05 x 26.85 cm pagal kryziukus ant 14ct. tavo turimas medziagos kiekis daugiau nei pakankamas smile.gif
gali tiesiog atsikirpti , kad liktu kokiems maziems darbeliams dar likucio
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2012 09 05, 16:07)
po paveiksliuku raso bendra paveikslo dydi iki remo arba su juo.
tik kavos mergaites dydis yra 17.05 x 26.85 cm pagal kryziukus ant 14ct. tavo turimas medziagos kiekis daugiau nei pakankamas smile.gif
gali tiesiog atsikirpti , kad liktu kokiems maziems darbeliams dar likucio

Nu va va,sakau 17x27. Na paliksiu krastams po 5 cm tai kazin ar beapsimoak kirpti,tuo labiau kad skirtuku nezadu siuvineti,o daugiau kam nelabai ir uzteks to likucio

Atsiimu zodzius,tikrai kad lieka dar nemazai medziagos,katik ismatavau biggrin.gif kokiam smulkiam darbeliui bus gerai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aushrita: 05 rugsėjo 2012 - 15:12
QUOTE(egliuchiux @ 2012 09 05, 13:37)
limuzine?  biggrin.gif  bigsmile.gif
man tai daug vietos reik kai siuvinėju..  lotuliukas.gif  apsikraunu lapais siulais  doh.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif Mano mazius ismokino viska rankose laikyti, kitaip konfiskuoja. O tada jau klausimas ar rasi doh.gif
QUOTE(vasarė @ 2012 09 05, 14:30)
gaila, kad nesimato is virsaus  bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rituker @ 2012 09 05, 17:32)
lotuliukas.gif Mano mazius ismokino viska rankose laikyti, kitaip konfiskuoja. O tada jau klausimas ar rasi  doh.gif

Nu šaunuolė, kad taip sugebi thumbup.gif Faini liepžiedžiai wub.gif , bet nei vienoj foto neina jų atidžiai apžiūrėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rituker @ 2012 09 05, 16:32)
lotuliukas.gif Mano mazius ismokino viska rankose laikyti, kitaip konfiskuoja. O tada jau klausimas ar rasi  doh.gif

Gražus žiedai, 4u.gif bet deje gaila nesimato labai nes mažytis darbelis ,o padidinti neina g.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 09 05, 09:48)
Floros vazonėliuose procesas,liko dar du motyvai smile.gif

mieli 4u.gif

QUOTE(rituker @ 2012 09 05, 11:33)
Si siuvinejau vaziuojant masina  bigsmile.gif

na,merginos,jus duodat!jau net ir masina vaziuojant sugebat siuvineti blink.gif saunuoles!svarbu,kad paskui netenka ardyti,nera klaidu? lotuliukas.gif tik gaila,nesimato kas bus rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos kryzeliu myletojos smile.gif Nusprendziau ir as atgaminti savo senus igudziu. Kokas sekasi neblogai, bet prasidejo su nesklandumais. Netycia uzsukau i audiniu parduotuve Kalvariju turguje ir laimei radau medziagos siuvinejimui (canva). Pardavejai tik pradejus kirpti sugalvojau paklaust koks dydis, man pagal Aida reikejo 16-to. Tai ji tik nusijuoke. Nelabai supratau smile.gif Bet pasirodo ta canva retesne ir vietoj 12,4x9 cm atviruko man gaunasi 16x13 cm paveiksliukas tikriausiai...tokio didelio atviruko gal nedaryti? Bet anyway, klausinemliai jums:

Ka reiskia Half cross stitch in two strands? Backstitch in one/two strands? Bandau dabar konturus siuvineti paveiksliuko. Imu tiek pat siulo, kiek siuvinejimui, bet kazkaip storokai gaunasi, iskiles. Kaip jus darot? Konturams paryskinti naudjate masinine siule?

Tiek, aciu.
Atsakyti
QUOTE(vrum-vrum @ 2012 09 05, 11:14)
Ka reiskia Half cross stitch  in two strands? Backstitch in one/two strands? Bandau dabar konturus siuvineti paveiksliuko. Imu tiek pat siulo, kiek siuvinejimui, bet kazkaip storokai gaunasi, iskiles. Kaip jus darot? Konturams paryskinti naudjate masinine siule?

Tiek, aciu.

Half cross stitch in two strands - pusinis kryzelis, siuvinejamas 2 siuliukais (siulo gijomis)

Backstitch in one/two strands - masinine siule, siuvinejama 1/2 siuliukais.

Bet jei emei retesne medziaga, o pagal schema reikejo siuvinet ant 16 aidos, tai ant retesnes gausis negraziai, gal padidink siulo giju skaiciu.

As, jei primirsus siuvinejima buciau, turbut stengciaus gaut ta 16 aida ar audini, atitinkanti 16 aida ir siuvinet viska, kaip parasyta.
Atsakyti
dar norejau pridurti nuo saves blush2.gif kokius konturus?siuvinejat pirmiausia?gal ta back stitch?tai jis siuvinejamas paskiausiai,kai visi kryziukai jau buna issiuvineti.arba as gal ne taip supratau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura81r: 05 rugsėjo 2012 - 18:10
Nu tep- BS paskutinis . Nors aš kartais kai jau detalė išsiuvinėta ir šalia esantys kryžiukai jau nugulę, padarau BS, kad gražiau matytųsi biggrin.gif
Atsakyti