Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu,

QUOTE(Florestina @ 2012 09 05, 08:39)
Aš irgi šitą siuvinėju- tai tą darau tik ant rėmo, su lankeliu neįmanoma, nes labai smulti medžiga, kartais tenka siuvinėti pilnus kryželius trim gijom- tai su lankeliu labai nepatogu ir medžiaga tamposi.

o Jums nesuskersavo? 4u.gif mano medžiaga šiek tiek stambesnė. Aida 16 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2012 09 05, 08:24)
o Jums nesuskersavo?  4u.gif  mano medžiaga šiek tiek stambesnė. Aida 16  4u.gif

Mano 18 aida, su lankeliu visuvinėjant atsirasdavo tokie kaip įspaudimai, medžiagos prasitampymai, kurių nepavykdavo gražiai užsiuvinėti, labai matėsi- tai dabar tvirtai įtempiau ant rėmo. Ne tik ant tų volelių, bet ir iš galų įtempiau apvalios gumelės pagalba- tai dabar gerai.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2012 09 05, 09:27)
Mano 18 aida, su lankeliu visuvinėjant atsirasdavo tokie kaip įspaudimai, medžiagos prasitampymai, kurių nepavykdavo gražiai užsiuvinėti, labai matėsi- tai dabar tvirtai įtempiau ant rėmo. Ne tik ant tų volelių, bet ir iš galų įtempiau apvalios gumelės pagalba- tai dabar gerai.

tai atidėsiu darbą iki kalėdų kol gausiu rėmą g.gif gal pasitaisys padėtis..

ačiū už patarimus merginos.

o dėl BS tai ten yr ajo.. bet tik ant tų kalvų.. dar neišsiuvinėjau blush2.gif
Atsakyti
LAbas, gkspygle

Darbelis mielas, tik klausimo nelabai suprantu. Gal pravers pradžiamokslis:
http://blog.kasiulai...ziamokslis.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo P.Sh.: 05 rugsėjo 2012 - 09:32
Floros vazonėliuose procesas,liko dar du motyvai smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 09 05, 11:48)
Floros vazonėliuose procesas,liko dar du motyvai smile.gif

man labai patinka, kad kas karta i eteri iseina visiskai nematyti motyvai thumbup.gif
Atsakyti
Vasare- kaip tu įžiūrėjai ant juodo viena per vieną blink.gif , man tai reikėtų geros operacinės lempos ir teleskopo,kad įmatyčiau tokį reikalą doh.gif . Bandžiau kažkada ant 14 juodos Aidos, ir turėjau 32 ct kreminį liną- vos akių neišsinarinau- iš arti liejasi, iš toli nieko nesimato doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2012 09 05, 12:34)
Vasare- kaip tu įžiūrėjai ant juodo viena per vieną  blink.gif , man tai reikėtų geros operacinės lempos ir teleskopo,kad įmatyčiau tokį reikalą  doh.gif . Bandžiau kažkada ant 14 juodos Aidos, ir turėjau 32 ct kreminį liną- vos akių neišsinarinau- iš arti liejasi, iš toli nieko nesimato  doh.gif

kad visai normaliai, nors sedziu su akiniais, bet kazkaip paskui adata pati lindo ten kur reikia. Tik jau vakare prie dirbtines sviesos tai juodas audinys schmoll.gif

Atsakyti
Si siuvinejau vaziuojant masina bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rituker @ 2012 09 05, 13:33)
Si siuvinejau vaziuojant masina  bigsmile.gif

limuzine? biggrin.gif bigsmile.gif

man tai daug vietos reik kai siuvinėju.. lotuliukas.gif apsikraunu lapais siulais doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliuchiux: 05 rugsėjo 2012 - 12:38
QUOTE(rituker @ 2012 09 05, 13:33)
Si siuvinejau vaziuojant masina  bigsmile.gif

atrodo simpatiskai, gaila, kad nesimato is virsaus bigsmile.gif
Atsakyti
Nu va,nusipirkau tokios sviesiai smelines spalvos kanvos,eisiu pradet siuvinet kavos mergaite ax.gif
Tik va idomu,man po paveiksliuku raso dydis 25x36cm,o man pagal skaiciuokle gaunasi tik 17x27. Kurios siuvinejot,koks realiai dydis yra?
Atsakyti