Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu,

QUOTE(vasarė @ 2012 09 04, 22:20)
as siuvinejau ant juodo 25 ct ewo, viena gija per viena

As ant juodo nenoriu,tuo labiau lino,noriu siuvinet tamsiai rudu siulu ant ne baltos aidos,bet va nezinau kokio tamsumo rinktis 4u.gif
Ka reiskia viena gija per viena?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aushrita: 04 rugsėjo 2012 - 21:34
QUOTE(Aushrita @ 2012 09 04, 22:33)
As ant juodo nenoriu,tuo labiau lino,noriu siuvinet tamsiai rudu siulu ant ne baltos aidos,bet va nezinau kokio tamsumo rinktis  4u.gif
Ka reiskia viena gija per viena?

vienas siulas siuvinejimo (gija) per viena siula audinyje. Nezinau kaip cia teisingiausiai ivardint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2012 09 04, 21:15)
Gal kas siuvinejot kavos mergaite,kokio stambumo ir spalvos aida emet?  4u.gif Nes ant baltos aidos man visai nesiziuri,galvoju imti smelio spalvos  g.gif Baigiau savo metrika,lauks vaiko gimimo,o dabar nusiziurejau ta kavos mergaite i virtuve  wub.gif

as 14 aida emiau...balta.skonio reikalas ziuris ar ne ziurekit kas jum arciau sirdies 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2012 09 04, 22:37)
vienas siulas siuvinejimo (gija) per viena siula audinyje. Nezinau kaip cia teisingiausiai ivardint  ax.gif

Na taip,nes vistiek neaisku liko,supratau tik kad viena gija siuvineti biggrin.gif Bet as visad siuvineju su dviem,su vienu man jau skystai atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2012 09 04, 22:39)
Na taip,nes vistiek neaisku liko,supratau tik kad viena gija siuvineti  biggrin.gif Bet as visad siuvineju su dviem,su vienu man jau skystai atrodo  g.gif

tai jei vienas siulas butu ant 14 aidos tai jo, bet 25 ct ewas yra vientisa lygi medziaga sudaryta is austiniu lygiu giju, ne skyleta kaip aida. Paprastai siuvinejama per du siulus (jei taip buciau siuvienejus, tai 25 ct butu panasiai turbut atitikes 14 ct aida, jei klystu pataisykit), o kadangi siuvinejau per 1, tai susmulkejo siuvinys ir medziaga is po kryziuku nepersisviete, nepaisant, kad siuvinejau vienu siulu.
va cia skaitosi, kad siuvineta per 2 http://2.bp.blogspot...00/IMG_1558.JPG
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2012 09 04, 22:46)

Na matai as ant lino nesiuvinejau dar kolkas tai ir nezinau kaip ten kas doh.gif Net nezinau kaip be tu skyluciu siuvinet kaip kad ant aidos yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2012 09 04, 22:50)
Na matai as ant lino nesiuvinejau dar kolkas tai ir nezinau kaip ten kas  doh.gif Net nezinau kaip be tu skyluciu siuvinet kaip kad ant aidos yra  g.gif

tai kol nepaziuri, nepasimokai, nepasianalizuoji, tai nei viena nemokam, nezinom is karto mirksiukas.gif tam juk ir yra tema, kad plestusi akiratis, tobuletu skonis, atsirastu meile kazkuriems dizainams ir t.t., ir pan.
paziurejus i ta didele foto tikrai pasidaro aiskiau, kaip siuvinejama ne ant aidos, pagal kryzelio konturus matosi, kad apsiuvineta # 2*2 siulu dalis
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2012 09 04, 22:54)
paziurejus i ta didele foto tikrai pasidaro aiskiau, kaip siuvinejama ne ant aidos, pagal kryzelio konturus matosi, kad apsiuvineta # 2*2 siulu dalis

Na man tai niekas nesimato ten lotuliukas.gif doh.gif
Bet linas jau greitai atkeliaus pas mane,nimue feja siuvinesiu,tada jau turbut begsiu cia klausinet kaip ka daryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2012 09 04, 22:15)
Gal kas siuvinejot kavos mergaite,kokio stambumo ir spalvos aida emet?  4u.gif Nes ant baltos aidos man visai nesiziuri,galvoju imti smelio spalvos  g.gif Baigiau savo metrika,lauks vaiko gimimo,o dabar nusiziurejau ta kavos mergaite i virtuve  wub.gif

Aš visas ant 14 siuvinėjau 2 gijom. Normaliai. Dukterėčia siuvinėjo ant smulkesnės, gal 16, tai tik kad mažesnė išėjo.
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2012 09 04, 23:20)
Aš visas ant 14 siuvinėjau 2 gijom. Normaliai. Dukterėčia siuvinėjo ant smulkesnės, gal 16, tai tik kad mažesnė išėjo.

As irgi galvoju ant 14 nors kiek siuvinejau tai ant 16,bet norisi pacio paveikslelio kad didesnis gautusi 4u.gif
Atsakyti
Gal cia aiskiau, kaip siuvineti ant lino ir panasiu audiniu - per dvi audinio gijas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2012 09 04, 17:07)
atėjau pasirodyt kiek išsiuvinėta. gal pamenat ką siuvinėju.
pradėjau liepos 11d  g.gif  jau išsiuvinėta ~140x200  kryžiukų.

šią savaitę nesiuvinėjau nes turiu bėdą. pamačiau kad medžiaga pradėjo skersuoti..  verysad.gif  skaičiau kad taip atsitinka kai daug pusinių kryžiukų... ir ten spec siuvinėt... bet kad čia daug pavienių ir tos spalvos maišosi dažnai.. tai neina siuvinėt tuo spec būdu man  g.gif  verysad.gif

patarkit ką daryt  g.gif  galvoju kad išplaut kolkas ir pralyginti.. bandyt kažkaip ištiesinti..  g.gif  o paskui jau siuvinėt kai rėmą gausiu.. gal ant rėmo taip neskersuos... nes dabar siuvinėju be rėmo.. nemoku nei lankeliu nei rėmu naudotis  doh.gif  biggrin.gif  blush2.gif

Aš irgi šitą siuvinėju- tai tą darau tik ant rėmo, su lankeliu neįmanoma, nes labai smulti medžiga, kartais tenka siuvinėti pilnus kryželius trim gijom- tai su lankeliu labai nepatogu ir medžiaga tamposi.
Atsakyti