Mmmmm... nu jau antrojo darbuko grozis toki miegamajame ant sienos
Ačiū jis mane taip pat sužavėjo kai įsirėminsiu jis ir keliaus pas mane į miegamajį Net trys kart teko šį grožį siuvinėti Tusiu dar viena darbeli tai leliuko veidukas ant juodos medžiagos siuvinėta bet dar nenufotografavau
o kur reminai?
As visada i Savex vezu centre, nei karto nesugadino, ir paneles nusimano- visada pataria . O akropolio fujifilm'e- pachalturino, ir ne kazka pigiau ( nors kazkas pasakojo, kad pigiau)
asta30a,šitas žirgas ir siuvinėjasi tik ant juodos medžiagos ,ant balltos nesižiūrėtų taip gerai ...ir jis pilnai neužsisiuvinės visas ,vienam šone visai nėra kryžiukų ,pasižiūrėk schemoje ir ten netampyk siūlų,linkiu sėkmės ,man jis labai lengvai siuvinėjosi
asta30a,šitas žirgas ir siuvinėjasi tik ant juodos medžiagos ,ant balltos nesižiūrėtų taip gerai ...ir jis pilnai neužsisiuvinės visas ,vienam šone visai nėra kryžiukų ,pasižiūrėk schemoje ir ten netampyk siūlų,linkiu sėkmės ,man jis labai lengvai siuvinėjosi
Esu siuvinėjusi prieš dvejus metus ,padovanojau savo krikšto sūnui per 18 gimtadienį,labai buvo patenkintas ant juodos kanvos tai atrodo,lyg naktį per laukus lėktų tas žirgas ,o ant baltos tai net neįsivaizduoju ....bet efekto tikrai nebūtų tokio gero ...
Tas pirmasis tai tikrai ant stalo pastatomas - tad lovoj, jei sedesi- netinka tikrai. As pas forumietes Džeinės vyra pirkau jo daryta remuka - jis butent toks apie koki tu kalbi. Labai man sis remukas patinka i joki lankeli nebemainyciau
As pas forumietes Džeinės vyra pirkau jo daryta remuka - jis butent toks apie koki tu kalbi. Labai man sis remukas patinka i joki lankeli nebemainyciau
Auksinis žirgas mano taip pat buvo pirmasis darbas - labai labai jo norėjau Dar yra šio žirgo kita versija - ,,Ugnis ir ledas" vadinasi - jis yra bordinių atspalvių, o šis ,,Golden Ice" Iki šiol grožiuosi kaskart savo žirgu - jis man toks gražus Štai mano pirmasis nepakartojamasis.