Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu,

QUOTE(labai_laiminga @ 2012 08 26, 09:16)

Labai gražu ir švelnu  4u.gif Čia suvinėta iš rinkinio?

Ačiū 4u.gif Ne iš rinkinio. rinkiniuose DIM nebūna DMC spalvų. Konvertavau į DMC.
Atsakyti
Procesas...

user posted image
Atsakyti
Sveikos adataitės smile.gif

Rankdarbiai ne naujiena mano gyvenime. Pradedant mezgimu, baigiant dekupažu-viską išbandyta, nors labiausia turbūt patinka megzti ir nerti. Per tiek laiko, kai turiu šį hobi, atsidarius spintą nekyla dilema ką rengtis biggrin.gif
O siuvinėjimas "užkabino" mane netikėtai net man pačiai...tiesiog pamačius vieną darbelį (Manykut, girdi biggrin.gif ), o kai gavau padrąsinimą iš jos ir paskaitinėjau patarimų, galvoju ko gi nepabandžius...nors prieš tai maniau, na jau ne, čia ne man tokia krapštlynė smulki...never say never biggrin.gif Tai dabar atnešu jūsų teismui pirmą blyniuką, jo pabaiga bus kai gims dukriukas, nes dar nei vardo nežinau, nei tikslios datos nenuspėsiu. Todėl dabar kol kas tiek (gal vertėtų sakyt JAU tiek) biggrin.gif Dviejų su puse savaičių trukmės darbelis. Meškutis metrikiukui. Pirmoji pažintis su adata siuvinėjimo srity...

user posted image
Atsakyti
*Capri*
labai sauniai padirbeta 4u.gif pirmas blynas tikrai neprisvilo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele82: 26 rugpjūčio 2012 - 14:49
QUOTE(*Capri* @ 2012 08 26, 16:15)

Puikus debiutas thumbup.gif Meškutė labai miela wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Capri* @ 2012 08 26, 15:15)

Rankdarbiai ne naujiena mano gyvenime. Pradedant mezgimu, baigiant dekupažu-viską išbandyta, nors labiausia turbūt patinka megzti ir nerti. Per tiek laiko, kai turiu šį hobi, atsidarius spintą nekyla dilema ką rengtis biggrin.gif 
O siuvinėjimas "užkabino" mane netikėtai net man pačiai...tiesiog pamačius vieną darbelį (Manykut, girdi biggrin.gif ), o kai gavau padrąsinimą iš jos ir paskaitinėjau patarimų, galvoju ko gi nepabandžius...nors prieš tai maniau, na jau ne, čia ne man tokia krapštlynė smulki...never say never biggrin.gif Tai dabar atnešu jūsų teismui pirmą blyniuką, jo pabaiga bus kai gims dukriukas, nes dar nei vardo nežinau, nei tikslios datos nenuspėsiu. Todėl dabar kol kas tiek (gal vertėtų sakyt JAU tiek) biggrin.gif Dviejų su puse savaičių trukmės darbelis. Meškutis metrikiukui. Pirmoji pažintis su adata siuvinėjimo srity...

Labai grazus tavo pirmasis darbelis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiū už gerą įvertinimą aciuks.gif

Dabar bandau susikaupti dideliam pojektui. Jau ir schemas turiu atsispausdinus su Elzedos pagalba, bet bijau dėl rezultato.
Taip suprantu niekas tokio nesiuvinėjo (čia pieštas), tai įdomu ar gautųsi taip, kaip originalas. Turiu omeny šitą triptiką:

user posted image

Jūs daugiau šituose reikaluose išmanot, rizikuomėt? Lauksiu nuomonių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Capri* @ 2012 08 26, 15:15)

super. man patinka tie meškučiai wub.gif

P.Sh. labai gražus švyturys thumbup.gif

sobieska o koks galutinis vaizdas bus? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 08 26, 12:02)
Procesas...

Nelabai suprantu, kas čia bus, bet man laaaabai patinka spalvos! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 08 26, 18:13)
Nelabai suprantu, kas čia bus, bet man laaaabai patinka spalvos!  wub.gif

thumbup.gif kaip faina, tai bus smagu jus nustebint...kas -žinot-prašau-nerodykit galutinio varianto biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 26 rugpjūčio 2012 - 17:23
QUOTE(*Capri* @ 2012 08 26, 17:37)
Ačiū už gerą įvertinimą aciuks.gif

Dabar bandau susikaupti dideliam pojektui. Jau ir schemas turiu atsispausdinus su Elzedos pagalba, bet bijau dėl rezultato.
Taip suprantu niekas tokio nesiuvinėjo (čia pieštas), tai įdomu ar gautųsi taip, kaip originalas. Turiu omeny šitą triptiką:

Jūs daugiau šituose reikaluose išmanot, rizikuomėt? Lauksiu nuomonių 4u.gif

taigi,kad čia tik pieštas ,nežinia ar schema tikrai kokybiška.taip ,kaip originalas ,tikrai nesigaus,schema gerą padarytų tik gerai įgudusi ranka.o pagal šią schemą, yra daug neaiškių pavienių kryžiukų.
Atsakyti
Sakykit galvoju (jau i prieki lotuliukas.gif ) dimensions meskiukus siuvineti,tik dabar nezinau kaip siuvinejasi back stitch ir kas tas french knots? doh.gif ir dar toks zenkliukas yra { raso sujungtos spalvos,kas cia per..? blush2.gif
Atsakyti